AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
448Cevap
Kesinlike oncelikle iyi biyer oku ozel hocalar bilmemne feln egitimini duzgunce tamamla o parayla sonrada yarisinla felan hayir isle loseve bagisla. Sonrada evler al yatirim yapsin kirasiyla yeterince doyarsin :)
Burada herkesten farklı ses çıkar, iyice kafan karışır.
Maşallha ya. Allah rahmet etskn ne para birakmis :)
eyvallah :D
Bankaya yatır ve normalde yaşadığın gibi yaşa. Parayı elleme bence. Biraz sular durulsun çünkü akrabaların bile elinden almak için her şeyi yapar
50.000 lirasini benimle paylaş.. gerisinede ev falan al.. en iyi yatirim bence.:)
paranı çarçur etme güvenlikli bir siteye residance taşın sağda soldada anlatma bu durumu. faizsiz bir finans kurumuna yatırki hayrını gör.
Bana bir 5.000 liracık fişekle bakalım görelim gerçek mi.
cebimde 4 tl para kaldı kara kara bursun yatmasını bekliyom , bir 100 tl ateşlesene kanka
Bankaya yatır faizini ye ve dikkatli ol az bir para değil düşman kazandırabilir
Kanka bana da 100.000 borç kaldı, benim ki daha küçük sayılır gel yer değiştirelim ;)
#V
Eee 3 ay gecmis naptin :)
Bu arada allah rahmet etsin
amerikada strip club da takılıyorum her gün :D
Adamin kemikleri birbirine gecmistir ya naptin sen :D
Bankaya yatır paranı güvence altında olsun bence. Zamanı geldi mi ihtiyaçlara kullanırsın
aynen bende annemden miras kaldığında öyle şaşırmıştım şimdide o kadar parayı ve daireyi nasıl yediğime şaşırıyorum tek daire kaldı onda da ben oturuyorum.
dikkatlı olmak lazım
parayı al çek git tavır yapanlarda otursunlar g*tlerinin üstüne
oturdular zaten
iyi işte sende otur çatır çatır ye o parayı
Şimdi Espride
Yapılmaz :D
Açılın Ben Finanscıyım :D
iyi bakalım işim düşerse yazarım :D
Ya Deden Ne Isle
Mesguldu
inşaat mühendisiymiş
Tam Tahmin Ettigim
Gibi
Dedem Yasasaydı
Bunları Onada Anlatırdım
Bu Kadar Sorumsuzluk Olmaz Ama
Dedenden Örnek Alsın
:D :D
hahah :D
La adam zengin oldu be
Fransa'nın en gözde butiğini satın alırım. Buradan hep izliyorum, gözüm kaldı vallaha.
bence bu para yetmez onu almaya
İşin makarasındayım zaten, ulan burada 1 elbise dünya parası kaldı ki butiği peh.
kesınlıkle
Hazır paraya dağ dayanmaz. Yatırım yapıp o parayı ikiye-üçe katlamanı öneririm.
valla söylemek çok kolay ama nasıl olcağınıda söylersen işime yarayabilir
Arazi veya ev satın almak gibi. Ekonomiyi iyi takip edip dolara euroya yatırmak gibi.
bende şans yokkı dolara yatırsam dolar düşer
Dolar son zamanlarin en yuksek donemini yaşıyor zaten, dusecek elbet. Fakat arazi veya ev iyi fikir gibi.. Prim yapacak noktaları kestirmek gerek tabi.
eyvallah
Benzer birşey benimde başıma gelmişti. Hiç kasma kendini kardeşim. Dubaiye bir tatile git. Döndüğünde herşey yoluna girer. Yatırım yapmak istersen şirketime ortak olabilirsin :D
https://hizliresim.com/99dpV3 Beni De Geçtin Ortak Olabiliriz
bence kendine bir ew bir araba al yatırım amaçlı birazda biyere yatırım yap geri kalanını ewsiz yaşlılara çocuklara harca ben olsam öyle yapardım halamlar amcamlar umrumda olmazdı
Acikcasi guncellemede gosterdigin fotoyu, photoshopta pekala yapabilirim ama ciddiysen sayet O para buyuk sorumluluk, risk ayri zamanda vefa gerektirir farkinda mjsin?
kardeşim benim :D '' diyenlere dikkat et bence napcaın konusunda bı sıtedekı herkes hemen hemen fakir daıre al kıraya ver derler benım gıbı :) bır bankaya gıtsene ordakılerle konu
4-5 tane topraktan daire al. daireler bittikten sonra satışa çıkar, çıkaramazsan da kiraya ver cep harçlığı yaparsın. 2-3 sene sonra 4 milyon olur birikimin.
birz garibanlara yardım et geri kalanini diledğin gibi harca hesap numarani vs gibi seyler nette paylasma hackerlar cirit atıyor )
eyvallah
git ilk önce okulunu oku sonra bir işletme kurarsın falan filan
oha l*n altı üstü 2 milyon tlsi var adamın. tüm kızlar ve erkekler adama yavşamışsınız hahahahhaa :D
demi altı ustu 2 mılyon
şimdi burada o paraya az dersem 50 farklı kişiden eleştiri alırım. hiç uğraşamam selametle
Dikkat et borçta kalmışmı bir tanıdığada 4.5 ne miras kalmıştı ama borç mirastan fazla olduğu için reddi miras yapmak zorunda kalmıştı :) .
yok oyle bı durum allahtan
Okuyorsan okuduğun meslek üzerine iş açabilirsin, çalışıyorsan ayrılıp kendi işini açabilirsin. 1. İş 2. Ev 3. Araba
inşaat 1. sınıf öğrencisiyim şu an
Eğitimini bitirdikten sonra direk şirket aç.
öyle dedenin ölüsünü öperim l*n adaletsiz dünya sabah sabah gene morelim bozuldu mk çıkıyom siteden az hava alıp gelecem
hahah :D
kanka be gel ortak olalım bir iş yeri kuralım yeter mk okumaktan bıktım ya
Kardes pc bozuk yarin bir hesabimi acip yolliyim oge denetledende 10 trilyonumu gor sana zahmet bekle yarini :)
Detaya takılma kardeş. Sen soruya cevap yaz. Önemli olan kişinin doğru söylemesi degil, soruya mantıklı cevaplar yazmak. Neticede burada paylaşılan her kelimeyi tüm dünya görebiliyor. Olaya bu açıdan bak.
en doğrusunu ersin söyledi param var yok mevzu bu değil sen soruma cevap yaz çünkü şu an en çok buna ihtiyacım var
Akrabaların kapitalist ve emperyalist gibi seni sömürmeye çalışacak, kandırmaya kalkacak. Bunlara dikkat et, iyi bir avukat tut amaçok yetki verme
başladılar bile sen ne diyorsunn
Onları def et
Bugün benim doğum günüm bana yolla hediye olarak kurtul bu düşüncelerden :) İşin şakası yatırım yap iyi kullan parayı sağa sola savurma sakın.
eyvallah bende oyle dusunuyorum
aa beni tanımadın mı yoksa en yakın arkadaşınım senin tabii parayı bulunca bizi görmezsin :D :D
o benimde dedem l*n :Dd senin deden benim dedem :D gel biz senle bir yol buluruz :Dddd
Öncelikle başın sağolsun, sonralıkla hayırlı olsun. Bana 20.000 borç verirsen intihardan vazgeçer, ailemi, doğmamış çocuğumu ve kendi geleceğimi kurtarabilir borcumu da mayıs ayında faiziyle ödeyebilirim.
Mutlu olamayan insanların yardımcısı olmaya çalış geçim sıkıntısı çekenlerin yemeğe içmeye parası olmayanlara yardım et. İnsanları mutlu etmeye çalış. Yardıma muhtaç insanlara yardım et..
Aman ALLAHIM parayla ruhunu satan insanlarmı görüyorum ben burada... EXIT
Guzel yerlerden daire alip kiraya ver bu sayede durmadan para kazanirsin
Bu dedenin başka torunu bişeysi yok mu hepsi sana neden kaldı
1 hafta olmadan ne ara miras açıklandı sana verildi banka hesabına yattı :)
Adam guzel keklemis milleti ;)
Sonunda bir akıllı çıktı:)
cok ciddiyim hesap no verimde sevabına şu 642 tl yi gönder küsürattan kurtul barii
aileni salla tek başına yol al kimseye haber vermeden yoksa kimse seni rahat bırakmaz parayıda başka bankaya geçirt.
Akıllı kullan, çar çur etme. Ailene yardımcı ol, Iyi bir eğitim al, g*tün kalkmasın. Bu sırada aklına birşey gelir..
Sen bana yolla kardeşim o mirası gelsinler bana tavır yapsınlar
hahahaha :D
Kendine dikkat et, paranı bankadan oran al günlük vadeli mevduat yaptır en azından günlük bir getirisi olur
1 milyonunu bana ver
Kalanını gotüne sok bir zahmet ♥♥♥
hahaha :D
Yıllar sonra (eğer yaşarsan) pişman olmayacağın birşey yap.
O değilde bu dünyanın adaletini s*** iki dakikada paraya sattılar bedenlerini.
3 ay gecmis aradan ne yaptin para yi merak ettim ya da ne yapmayi düsünüyorsun?
american dream
Derken?
Kardesim senden ricam int explorerden ayni yere gir bakalim gercekte 2 milyon dolarin varmiymis
:))))))))99
Guldurdun ya gece gece ne diim
Kendimi senin yerine koyduğum da yapacağım param olduğunu unutmak olurdu. Herkese de bir kuruma bağışladığımı söylerdim.
Biz aslında kardeşiz biliyorsun dimi? Kardeşim benim.
vayyy :D
:D canım ağabeyim
direkt tatıl :) kafayı dınle ve planla. gerekırse bı kısmını paylastır ve uzakals.. olmadı bir bana borç ver, tefecı ol :P :)
amcan halan varsa, miras nasıl sana düşüyor tek başına? yeme bizi...
onlarda hak sahibi...
mahrum bırakmış
hayırlısı olsun :) parayı çar çur etme.. arsa al :)
ne araba ne borsa,
en iyi yatırım arsa :))))
Bizim hiç öyle dedemiz olmadı deden dedem olabilirdi :-)))))))
bu bir evlenme teklifimi :D
Hayır ben öyle paraya önem vermiyorum geyiğine yazdım bu arada parayı sadece kendin için kullanma ailenide düşün ona göre harca ve kabul edecek miydin evlenme teklifi olsaydı :-)
cıks :D
O zaman sorun yokk :-)
Ayni ben
Bence hic dokunama şu an okulun flan bitsin sonra kendine bir is kur arsa al yani yatirimlar yap zekice dusunme n gerek öyle araba alayim kiza harcayim yapma gelecegine harca
araba ıstıyorum ama cıddı cıddı
Ben okulu viyirdikten sonra
Nissan 350z almayı plsnlıyorum sende öyle bir şey al abartma
www.google.com.tr/search ben bunu ıstıyorum ama
işidi ve pkk yı ortadan kaldırmaya calıs o para ile :D
yahu töbeee :D
bence şimdilik yerinde dursun bir kısmını eğitimine harca gelecekte de işlersin duruma göre
öylesi daha mantıklı gelmeye başladı
Ulan böyle dedem olsaydı mezarını acar taşaklarından öperdim be. Kanka şakama bana 100 milyar ve bir cafe acıcam ayda 30 milyar öderim borcumu kapatırım gel senide ortak yapayım :D
töbe allahım ya hahah :D
6 sıfırın atılmadigi sisteme göre mi 2.5 milyon? Töbe yarabbim sen bize sabır bu adama da akıl ver
evet 2.5 milyon da neden öyle dedin ki
Bana 500 lira borç verebilirsin. Kredi kartı borcumu yatırcamda :)
aahh ahh
Aylık 2 bin TL'ye akıl danışmanlığın olabilirim :P