AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
448Cevap
pardonda deden ne iş yapıodu bna yalan gibi geldi bir insan bu kadar parası olupta sosyal medya üzerinden böyle bir paylasımda bulunmaz hayal güücüne hayranımm
Kimseye para verme ve ne yapacagını bu parayı kullanarak para yönetme kurslarına ve yatırım kurslarına git 2-3 sene.
Sonra sağlam yatırımlara gir ve cok daha fazlasını kazan.
Sen onu bunu boşver alın teri olmadıkça bir önemi yok, Hazıra dağlar dayanmaz az bir zaman sonra para bitmiş olacak o yüzden ne yapacagının bir önemi yok be dostum :D
O paraya 10 daire residance alirim kiraya veririm 15 milyar aylik gelirim olur dünyayı gezerim aylik gelirim ile kendime bakarim asla ama kesinlikle mal varligimi bilen bir bayan ile evlenmem
kardeşşiimmm 2 milyonla naparsan yapp da ; 400 binle borsa tavsiyesi vereiym ;beni de gör ama kazanırsann :)
borsa boş iş bence benım için
tabikii kardeşim; bilmeden girme zaten boşverr.. acemileri fena düdüklüyolar. ben kendime güveniyorum ama bizde de 3-5 para işte :)
sana o kadar para çıksa sade sana kalsa amcanlar halanlar sana niye tavır yapsın saçma peşinde koşarlar bence hatta amcan halan baban anan olduğunu iddaa eden insanlar bile ortaya çıkar..
Ziyaaaa :)) tamam abii :) uahauhe
https://m.youtube.com/watch?v=scSIeodctIcGayrimenkule yatırım yapabilirsin bilmediğin işe girip paranı heba etme ulan parayı duyan hemen yavşamış bak gör daha böyle çok insan karşına çıkıcak.
biliyorumm :D
Burakk? adaşımmmm? beni hatırladın mı? hani dedemiz isimlerimizi aynı koymuştu? kuzenin ben burak hatırladın mı? :D
cıks :D
O değil de ulan paranın gözü kör olsun, sorsan hiçbiri paraya bakmaz, ama yorumdaki kızların %90'ı evlenme teklifi ediyor... Bence evlenme vaadiyle kullan at şu kızları :D
İki milyonu ne yapacagini bilmeyecek kadar salaksan ihtiyaci olanlara ver gitsin
çercevelettir duvarin baş kösesine as.. birazını da ip gecir boynuna takk..:)
kardesim böyle bir durum benim başıma gelecek burdamı paylaşırım bu sorunumu gider en yakınlarıma danışırım çok ciddi meseleler bunlar ama menkule yatır en sağlamı ve düğün salonuda açabilirsin bir kısmıylada
Ev dükkan alıp gayrimenkulle yatırım yapabilirsiniz.
haha sekmelere bak:))))
sunları ara mesela
yurtdışında eğitim
banka faiz oranları
engellilere yardım kuruluşları
vs...
ks nedir güzel kardeşim:)
Mesela bana yardım edebilirsin durum olmadıgından dügün yapamıyoruz nişanlımla yine seneye kaldı :( :(
çok değil 2090 tl sini bana ver.. çok ihtiyacım var. 2091 değil 2089 değil.. sadece 2090 tl.. formasyon almak için önümde kocaman bir engel var o da para.. yaşam mücadelesi veriyorum.. yardım edin lütfen...
2 milyon para kaldı sen hala ksdemi geziyosun saçmalık yav
Öyle insanlar var ki zor durumda olan onlara yardım edebilirsin. Özellikle küçük çocuklara. Hele kış günü. ..
paylaşabiliriz hiç sorun değil :) şaka maka iyi bir iş kur
Valla bir 50bin ateşlesen hayatım kurtulur, 2sene sonra 60bin öderim geri :D
Özelden ulaş kardeşim çok güzel fikirlerim var burada söylenmez..
Çok küçük bir dilim sadece 5 ya da 10 bin kadar bana göndersen ne hayra geçerdi ah ahhh
hahaha :D
Eğer profesyonel bir yatırım danışmanlığı istersen ve anlasabilirsek yardımcı olabilirim
photoshop kimi kekliyosun kız düşürmeye çalışıyo :D
Sağlık ve sevgi olmadıktan sonra paranın ne önemi var?
Güle güle harca. Çok malın derdi çok olur. Ben de borç içinde yüzüyorum.
allah yardımcın olsun
Sağol kimi 30 binin derdinde kimi parayı nasıl harcayacak bunun peşinde. Kiminin ekmeği bayat kiminin pırlantası ufak.
Bence iş kur kendine sonra ev araba al bankaya da yatır bir miktar ben olsam aileme de verirdim
onlar allahın emrı zaten
Ahh ahh.. en güzel okullarda oku gez gor paranin birazini ihtiyaci olanlarada verebilirsin:)
Oncelikle buyuk bir is kur sonra evler falan al yatirim yap sonra gel benimle evlen. Bak guzelim ha 90-60-90 o para bizim. Paramiz askimm
hahahah :D
Hihihi neyse gercekten yatirim yap bak emrah twitter ve facebookdan hisse almis mesela yatirim sart hadi byyy
Bizim dededen borç kalıyor millete milyon dolar :-D
ne alırsan ne yaparsan kendi üstüne yap sonra üstüne konuverirler kimseye güvenme
valla öldürcekler diye bile korkuyorum dünyanın bın bır turlu halı var
parayı al uzaklaş hepsinden kim vurduya gidersin. git 10 15 daire al ver kiraya dahada çalışma ölene kadar :)
Tavra bürünenlerin hiçbiri tanıma.. Etkisiz eleman gibi düşün ve kaç... Al uçak biletini kaç la burdan
Faiz ye ömür boyu yaşarsın bide bir 100lük ateşle çok lazım kanka :D
wowowow haram
Tabi dedenden o kadar para kaldı sana ks ye bir gireyim bir sorayım dedin demi bu kadar sazanda atladı hemen ozellikle kızlar.
benimle evlen lütfen :D okutsan yeter başka bişey istemem
hahah :D
Eviniz yoksa ev al derim gerisini de egitim ve işe ayır tabi bir kısmını da araba kıyafet gibi şeylere harca
2milyon l*n bu ev okul iş gerisi?
Dükkan al ver kiraya :) ihtiyaçlarını al gerisini sakla :) bir de bana borç ver :D
herkese borç versem param biter D:
Aynen :D yok herkese verme; hiçkimse de bilmesin bu parayı sende bu zaman gerçekten kötü; 5-10 tl için insan hayatını tehlikeye atacak cani insanlar var :(
kankaaaaaaaaaaaaaaaaaa onu tek başına bitiremezsin kankaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
tek başıma değilim ki kankaaaa
Kimseye gereğinden fazla güvenme. Para insanın hem dostu hem de düşmanıdır. Sana tavsiyem merkezi bir yerde dükkan alman olur.
Benimkiler bayramda 5 tl vermiyo be. Bu arada kardeşim benim :D
canımm :D
Ev al ev :D
ya sana oyle bir miras kalacak sende gelip burada soyluycen yapmayin yavv ufak ufak gel :)
Yatırım yap beklet parayı sakın harcama ilerde kendi işini kendi evini kendi hayatını kurarsın...
Zenginlik zordur bol şans...;)
oh oh ne dedeler var :D hemen tatile çık gez toz hatta benim hayalimi yap dünyayı gez
dünyayı gezip napcam D:
kültürleri göz işte ne güzel hobi
amaağğğğn :D
ay havalara bak paran yansın hıh
ne havası ya :D
birader önce şükür et Rabbine , sonra zekat falan filan onu ver bak o para dahada bereketlenecek
eyvallah kanka
Sen beşik kertmemsin benim Nerdeydin sen bakim haha a:DSAFASDSAd
bende yıllardır senı arıyorum :PP
Bak deden buna nasip oldu işte :DASFsadas
Geleceğe yatırım yap iyi bir eğitim için harca bir kismini
Hepimizin gidecegi yer ayni degilmi
yapıcam bişeyler
Yarisini harca harisini da yaslanica harcarsin
adımtepe sıkıntıların mı var :D
okulun bitince güzel bir iş kur para parayı ceker. ve fınans danısmanlarından yardım al.
eyvallah
Abin var mi? Yasin bana kucuk ama abin varsa onunla olur.
Bana borç verebilirsin 20 bin lira valla çok dua ederim sana
olmaz
Faize yatır para doğursun. Aylık faizi epey yüksek oluyor sadece onunla bile hayatın boyunca keyif içinde yaşarsın.
wowowow haram
ben olsam kimseyi tınlamam babamı bile okumana bak hiçbirşeyi takmadan birazına altın birazına dolar ve euro ve 5 adet daire. parayı kaptırırsan vay haline. benden söylemesi.
Yurt dışına yerleşip kendine hayat kur. Çok savurma paraları. Ben olsam dünyayı gezerdim
paraları çok savurmıyım ama dünyayı geziyim öyle mi :D
İlla en lüks otelde mi kalman lazım?
Hacı beni tanımadınmı ya ben köyden çocukluk arkadaşınım nabıyon kardeşim şu aralar çok zor durumdayım özele gel :D
çok borcum var bana biraz yardımcı olur musun :D bu arada hayırlı olsun ama çok başın ağrıyacak gibi kardeş :)
ne gibi ağrır ki
Abi insan bu kadar parayla ne yapacağını şaşırır sen benim hesaba yatır ben sana her ay gönderirim
Yatırım sepeti oluşturabilirsin. Çok güzel bir miktar çünkü.
At bankaya araba falan al önce biraz tadını çıkar sonra iş kur.
Ne basit insanlarsınız :) sende az büyü 2 kur yapıp çarparlar kardeş ;)
bir 2000 Lira fişeklesene noolcak be veriyim Iban ı :D :))