- Diğer konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılhep 1,75 uzeri kizlar istedim ve kisasi ile ilgilenmedim. uzun boylu kadin sevdasindan vazgecemedim uzun boylu genis omuzlu keskin yuz hatlari buyuk gözleri olan esmer. benim icin bambaskadir.
baska erkekler ile sohbetlerimden alinti ;
1- Sarisin olsun camurdan olsun
2 - yesil gozlu abiiii
3 - kalcalari iri
4 - gogusleri buyuk
5 - renkli gozlu
6 - bakislari cok guzel
7 - sempatik ya cok tatli
ve bunun gibi cumleler ile tanittiklari kiz arkadaslari onlar icin yeterli.
muhakkak bir kisi cikacaktir cok detay istemeyen :)03 Yorumla
Soran+1 yılKumralim hafif sarışın da sayılırım. Beyaz tenliyim fizik olculerim kum saati cinsinden. Sempatik olduğum da soylenir yani :)
- +1 yıl
--- ara'da kalma, beyaz ile siyah arasi gri'dir.
ya git sacini boyat sarisin ol, ya da solaryum'a takil esmer ol :)
--kum saati olayi cekici gelir cogu kisiye.
Sempatik'ligin yaninda birazda espiri serpistirdinmi (örnek)
(friends)
(shameless)
(how i met your mother)
(will and grace)
(mike and molly)
(hot in cleveland)
(two and a half men)
(the big bang theory)
Yukaridaki dizileri izleyip espiri yetenegini gelistir
önemli not O dizileri alt yazili olarak izle ingilizcende gelisecek.
bak sana hem erkek arkadas hem genel kultur , hem espiri kabiliyeti hemde ingilizce bilgisi yukledim ;)
Soran+1 yılYok ben memnunum kumralliktan sağol doğallık iyidir :))
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. olabilir...
https://img708.imageshack.us/img708/4613/shaqq.jpg
www.bakimlikadin.net/.../...hian_kisa_uzun_boy.jpg
www.nbamodasi.com/.../shaq-1.bmp01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa çok güzel :)
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar da seni istiyorsa problem yok. Gecende 190lik bir arkadaşla geziyorduk. Kolunu omzuma atmisti, fazla uzunsun sen diye söylendi. Kolu rahat edemiyormus bak seeen! 172 yim ben de 180 falan değil. Ama daha önce de bir 5 cm kısa olsan daha iyi olurdu diyen 188 lik bir eski sevgilim vardı. Bu uzun erkeklerden kısa seven cok bol. Bulursun birini.
116 Yorumla
Soran+1 yılYürü be ablaciiiim görsün şunlar okusunda görsün :)) Kisayim mutluyum 190 ıda takicam koluma gezicem :)))
- +1 yıl
Hah :D 190 sen isteme mecbur bizlere kalsın, 185 yeter sana anlasalim :P
Soran+1 yılO da olur ya ne olucak canım :))
- +1 yıl
Haha :D hadi bakalım inşallah :D
+1 yılHELAAAL :D valla ben de 164 üm çok öyle erkekte boyda gözüm yok 190 falan ama benden uzun olması sarılınca kolları arasında kaybolmak falan güzel şeyler bunlar :) hem uzun boylu bir erkeğin seni beğenmesi için illa uzun boylu olman gerekmiyor rahat ol bence :D
01 Yorumla
Soran+1 yılCanımsın :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
169Cevap
yuzune bakmak ıcın yanında merdıvenmı tasıcaksın? ya gıt sııne arkadasım. sen boyu uzun olanı seyıdemı uzun olur sanıyon ne ıstıyon sen ne arıyon ulan mantıken hata uzun kısa ılıskısı olur cocugu gıbı yanında gezersın hıc mı utanmıcan ya senın ne haddıne l*n ! felan demıcem kardesım bulursan eger mutluluklar dılerım =)
11 Yorumla
Soran+1 yılAz daha küfür ettiricektin ama sonunu iyi bagladin sağol kanka :D
alakası yok canım neden çok olsun aşkın sevginin boyla posla alakası olmaz birçok çift var arasında 20-30 cm boy farkı olan
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlılar dimi ama
Soran+1 yılHeeeemeeennn +1 :)
+1 yıl180 bulursunda 190 bulamazsın bence :D zaten 190 lar olarak neslimiz tükenmek üzere bırakta uzun kızlarla uzun çocuklar yapak :D şaka bir yana 1.90 boyum ve uzun kıs itiyorum gerçekten ama arkadaşım 187 sevgilisi 165 falandı minyon kız seven uzun erkek bulursan problem yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla benim boyum da 1.60 bütün sevgililerim 1.80 ve üstüydü :D
13 Yorumla
Soran+1 yılBize de biraaakk :))
Cevap sahibi+1 yıltabi canım ayıpsın :D
Soran+1 yılİki dk gizliden cikta konuscak biri olsun adam gibi mesaj atiyim :D
+1 yıl1.85 lik bir mülayim tipli bir adama ne dersin. Devedede boy var. Boyu 1.75. 1.76 lık çok yakışıklı kişilikli erkeklerde var. Boyu uzun odun kaynıo meydan :D
11 Yorumla
Soran+1 yılCanım kişilik ayrı bir konu bu benim zaafım sadece
- Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılAllah gönlüne göre versin oluyor böyle şeyler. Mesela 161 boyundaki kuzenim 192 biriyle evlendi.
11 Yorumla
Soran+1 yılDarısı bana inşallah
Yakaladın mı sazanları?
www.burntpine-travel.com/.../...icaSailFishing.gif00 YorumlaBu sitedeki kizlarin hepsi 1.75 degil onu hepimiz biliyoruz ama haddini bil gozunu seveyim. 1.85 uzeri arkadaslarim 1.70in 1 cm altindaki kizlarla alay ediyor. Kendini kucuk dusurme hirs ugruna da 1.70-1.80 arasi biriyle yetin.
00 YorumlaBen 1.89 um evlenecegim kız 1.80 den aşağı olmayacak. Ne yapayım ben 1.60 lık cüce leri 1.60 likla evlenip te doğacak çocuklarım kisa boylu cüce mi olsun senin gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılAman senin gibi aklı kısa olmasinda :D anasini zeki seç bari :D
Bence 20 cm fazla ben 185im 170lik kızları begenirim genelde ama 1.55 hoslandigim bir kız vardi bir ara bulustuk filan 30 cm benden cok buna fazla geldigi icin bir yerden sonra soguk davranmaya basladi olmadi o is :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAma bak abisi, şöyle acı bir gerçek var:
https://resimler.ritm.net/daltonlar.jpg
Üzgünüm..00 Yorumla Çok tatlı bir kıza benziyorsun. Bence çevrendeki erkeklere tatlı davran olur niye olmasın. bak benim boy 187 ve 170 kısa kız istemiyordum. Ama hoşuma giderse niye olmasın severim valla ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgililerim hep 180 uzereydi zaten kendimi sevdirme konusunda sıkıntı yaşamıyorum çok şükür :))
Soran+1 yılHerşey boyla bitmiyor ki öncelik karakter tabi ki :)
+1 yılwww.neoorog.com/.../shaquille.jpg
bunun gibi olalım diyosun ^^22 Yorumla
Soran+1 yılAynı fotoğraf duvar kağıdım benim :)) ayneen
- +1 yıl
Hayaller paris hayatlar şırnak ^^ bulursun inş :D
+1 yılYa kuzum tabiki çok değil. Lakin bunlari her kiz istiyor ve maalesef ki erkekler fiziksel siralamaya gore ilgi gösteriyor :/
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
36 numara ayakkabı giyerken 45 numara giymek gibi birşey ama olur neden olmasın yine de uzun sureli bir ilişki olmaz kızların erkeğe gore artı yani fazla olmaliki erkek başkasına kaçmasın simdi sen otamatikmen erkekten eksi başlamak istiyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılMerak etme o eksileri ben çok güzel kapatirim ondan yana sıkıntı yok
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılGülüşten kaybediyorum ya :/ yine evde kaldık açayımda bir müzik dinleyeyim
https://www.youtube.com/watch?v=T2bvgamk8hY02 Yorumla
Soran+1 yılYa belki ben severim gülüşünü? :)
- +1 yıl
burdan zor oluyo ya whatsapptan devam etsek?; :D D :D
+1 yılYahu erkekler kendinden 1 cm bile uzun bir kızla çıksa toplum tarafından itin götüne sokulur ama söz konusu kız oldumu boy farkı isterse 30-40 cm olsun hiç problem olmuyor. Böyle adaletin a m k
01 Yorumla
Soran+1 yılKendisinden kısa erkeklerden hoşlanan kızlarda tanıyorum yok öyle bişey bence gayet normal
Koş fırınlara gelmıs 180 uzerı erkekler hemen sende al bı tane kanks
61 YorumlaSacmalama ya nasıl öpüşeceksin seni kucağına alması lazım öpmesi icin
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha güzel öpüşme dusunemiyorum zaten :)
benim sevgilim 1 89 bende 160 gayet te yakışıyoz yani hiç bir sıkıntı olmuyo :) inşallah istediğin gibi birini bulursun canım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAminnn :)) daim olsun mutluluğunu canım benim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2.02 boyum var sarılmak istiyorsan sarıl ama çok yanlış bir yere gelirsin.
61 Yorumla
Soran+1 yıl:( ya
bu boy takıntın nedir , baba kız ilişisimi kuurucaksın bul işte boyu boyuna
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var babalık boyla mi oluyor
+1 yılBelki onlarda boylarinin denginde kizlar istiyodur...
10 Yorumla
+1 yılBoyum 189.
160-165 boylarinda kiz arkadaslarim oldu.
Simdiye kadar ki en uzun sevgilim 169-170'ti sanirim.00 Yorumlaallah deve boy vermiş gerisini koy vermiş takıntı yapma boy meselesini benim boy 180 ama isterse 150 cm olsun ama beni anlayan ve sadık bir insan olsum budur benim beklentim
00 Yorumla
+1 yılbenim boyum 1.76 yeter mi vücudum böyle ama
https://i.hizliresim.com/b4GWOb.jpg01 Yorumla- +1 yıl
İyi vücudun var birazda Mütevazi ol yolun açık olur bilader
- Diğer konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılİdeali bence omuz hizası olmalı. Erkeğin omuzlarından daha kısaysan hoş olmaz pek :)) 1 80 iyi olabilir ama 190 sırıtır gibi geliyor bana.
00 Yorumla
+1 yılSen baska bir yerini kaybediyorsun senin niyetin baska kendini kandirma guzelim :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılTek kriterin boyu ise bulursun. ama merak etme böyle takıntılar büyüyünce geçer :)
00 Yorumla
+1 yılYa sen rahat olsana ben hic 190 boyu olam erkegin yaninda 180 kiz gormedim gorduysemde nadirdir
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bende görmedim haklısın :)
kızın memleket shire galiba?
1.60 ne l*n iddaa oranı gibi?
gibi espriler yapılmamış kınıyorum herkesi.
edit : kesin bilgi yayalım.00 Yorumlabence imkansız değil boyla ilgisi yoktur aşkın, aşk lazım aşk olsun yeter
00 Yorumla
+1 yıl:D bn 1.83 üm :D uyar mı :D? her eve lazım gibi bir karakterim :)
00 Yorumlaaynen bende 1.68 im ama 1.80 1.85 erkeklerden hoşlanıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin boy yine iyi bana göre :) inşallah olur. canım benim uzunlar bize kalsin :)
+1 yılSenden kisayim sevgilim de 1.90 dan uzun. Yani oluyor. Gülüşünü hic demeyimm amann maşallah pasama
13 Yorumla
Soran+1 yılArtis artis konusanlar okusunda görsün :) allah tamamini erdirsin :)
- +1 yıl
Aminn teşekkür ederim darisi başına:)
Soran+1 yılAmiiinnnn
+1 yılAdam nereye sarılacak, kafana mı?
142 Yorumla
Soran+1 yılKaldırır kucagina
- +1 yıl
Boş hayaller bunlar, amerikan filmlerinde yaşamıyoruz, her dakika kucağına mı kaldıracak seni...
+1 yılAllah dan korkmuyan hadi kızım yüksekik korkunda mı yok napacan 1.80 i 1.90 u huyu huyuna suyu suyuna olanı bul :D:D
02 Yorumla
Soran+1 yılYuksekligi severim :))
- +1 yıl
Dikkat et ayağın takılıp düşmeyesin:))
+1 yıl185'im diye bağırasım var şuan.
12 Yorumla
Soran+1 yılbağıııııııııııııır
- +1 yıl
Sitede yeniyim daha beni ekle veya ne oluyorsa bagirayim :D
+1 yılSenin boy takıntın var lakin sana şu bilgiyi vereyim boyu uzun birini bulup başka şeyden hayal kırıklığına uğrama, vücut uzamaya enerji harcarken bazı yerlerden kısar, boy takıntılısın hezimet olmasın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlar şansını zorlayınca bişey yok. erkekler şansını bile denese auuuvvv. olmaz öyle şey 1.61 bile olmayacak herkes kendine göre baksın bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu ne isyan kardeees? :) ben buldum sayılır sen devam et isyanına ahahahh :D
Cevap sahibi+1 yılisyan yok ben çifte standarda karşıyım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 175im sevgilim 184 yine kendimi kısa hissediyorum sarılırken ayaklarına basıyorum da gülüyor.. Senin durum benden de vahim olur güzelim haberin olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep şunu söylerim bodur tavuk her daim taze piliçtir öyle uzun kız sevmem bende şahsen uzun boylular uzun kızları sevmiyo işte genel olarak 188 boyum var 155 kız arkadasım olmustu :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl160 lik nasıl? :))
Cevap sahibi+1 yılçok daha iyi bence :)
1.86 yım kısa kızlardan hoşlanıyorum kısa kız yok ben napam?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen varım beeen
Soran+1 yılAç tabii
Boyu değil işlevi denen cümlenin ne anlama geldiğini bilmiyorsun sanırım, 180 olunca ne olucak? olmayınca ne olucak? sen bir kere zaten 160'dan sonra erkeğe ondan daha aşağıdan bakıcaksın.
00 Yorumla- Diğer konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılBulursun be ben 1.86 yım minyon kısa boylu kızları çok seviyom çok tatlı oluyolar bide tombul oldumu :ASDadasd
08 Yorumla
Soran+1 yıl160 boy 51 kilo :) beni mi anlattı neeeee :))
- +1 yıl
:DD bilmem ki 1.60 uzun galiba :DSasd
Soran+1 yılUzun mu. Yapma be :Ddi
- +1 yıl
:DSASd bilmiyom ya 1.60 kaç oluyo nereme gelirsin. dd
Soran+1 yılÇok naz ettin ama sen :) peki peki olmadı yapcak bişey yok :)
- +1 yıl
hayır soru sordum nereme gelirsin diye
Soran+1 yılArada 26 cm var gogsune falan gelirim herhalde
- +1 yıl
bisi sorcam sen bana nasil sarilcan. d
Diğer konusunda 448 cevap paylaştı. kızım benim boyum 171 ben 180 ne yeter diyorum sen aşmışsın.
00 Yorumlaçok tabi.. yerden bitme seven varsa olabilir ama.. evladı gibi dolaştırmak isteyende..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kezbanlara ayar oluyorum 1.60 lik cüce sin sen senin neyine 1.90 lik adam. Haddini bil sen en fazla 1.70-1.75 lik adam hakediyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa he canım he :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 1.62 yim, sevgilim 1.81 falan. Gayet iyiyiz. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah bozmasin boydaş :))
oldu. kaç kilo vereyim?
bir dakka ya bu erkek yahu. kardeşim manavdan muz mu alıyorsun?10 Yorumlae uygunmu yani sende biraz boyuna göre birilerini iste Allah gönlüne versin ama uygunsuz olur yani noktayla virgül gibi :))
00 Yorumlanormal ama karsıdaki boyu sorun etmemsi lazım benım boy 1.83 1.70 istiorum en az misal olarak
07 Yorumla
Soran+1 yılBurası esra erol değil kanka
Soran+1 yılGülecek bişey değil ki 160 boyunda olmak sen fiziksel özelliklerle dalga gecicek kadar aciz misin gerçekten? 18 yaş altı da değilim bilip bilmeden iftira atmak senin gibilere yakışır zaten
Soran+1 yılKizilacak bişey yoktu ortada espiri kaldıramiyosun
ben 1 86 yım mesela demek beni görsen durum ne olacak acaba bunlar çocuksu tutum bunları değiştir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle büyük konusuyorsunuz ya bu lafların hepsinin altında kalacaginiz günler de gelir elbet :)
+1 yılTabiki çok değil.. Sen birini istersen kesinlikle elde edersin. Kendine güven!!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 175 im ama 180 üzeri pek buldugum soylenemez sen ne diyosun
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@phisicix pek bişey değişmiyo ki bizim nesilde boy oranı dusuk sanırım neyse canım önemli olan kakter zaten
Soran+1 yılİşte sorunda 175 olman tatlım eski sevgililerim 182 ve 185 ti :))
Cevap sahibi+1 yılbenim en son 183 dü :) ama asılanlara bakıyorum 70den fazla değil neyıne guvenıyosunda yazyon anlamıyorum kı :D
Soran+1 yıl180 üzeri pek bulduğum söylenemez demissin hayır bir lafin ötekine yakın olsun biraz bari :) tatlı dilime sevimliligime ve gördüğüm değere güveniyorum bunlar yeter de artar :))
Diğer konusunda 494 cevap paylaştı. bende bir tane ford mustang istiyorum ama olmadı bir türlü :)
00 YorumlaKısa biriysen neden uzun erkek istiyorsun. yanında çoçuğu gibi mi dolaşcan :D
10 Yorumla
+1 yılhayatta her istediği olmaz insanın zaten takma fazla :)
00 Yorumlaçok değil az bile hatta daha fazlasını istemelisin. mesela kıvanç tatlıtuğ, bill gates, cem yılmaz karışımı bişey olabilir.
00 Yorumlayörü git l*n korkuyorm sizin gibi gtü yere yakınlardan :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmis.
- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım