AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Carsida bir kadim gördüm. Kafasinda türban, üstündeki gömlek transparan. Gel de laf etme.
ulan kapalı kız açık kızdan daha çok halt yiyo nedeni aile baskısı özellikle lisede kapanan kızlarda daha çok görünüyo bu yasaklanan şey insanın ilgisini çeker bu mantıkla yapıyolar tabi ilerde cehennemde yanınca anlıycaklar jsdgfhdjsjfsksjdskj
eksileyenler bunu yapan kapalılar fdsfjdhsjdhfj
Herkesin kendi hayatı kendi seçimi, yargılamak bize düşmez. Kim nasıl istiyorsa o şekilde giyinsin
Aynen
Dapdar pantolon giyen türbanlı görüyorum ve çok komikler
malesef kankaa durum vahim allah dogru yole iletsin inşaallah
Ama yakışmazsa takılmaz mantık bu :) cevabını gördüm ks de ben utandım o utanmamış yazık günah böyle düşünen insanlar çoğalırsa tarz olacak heralde...
harikkka bir soru. tesettürün tarzı olmaz, tarz olursa da şöyle ifade edilir:Rabbimizin bizlere farz kıldığı tarz...
+1 :)
++++++1
tam da konusuna değindin. bende kapalıyım ama hiç memnun değilim kapalılıktan, bu dediğin kapalılar yüzünden. gene elimden geldiğince düzgün giyinmeye çalışıyorum ama olmuyo moda denen şey yüzünden.
tabikide farzdır tabi su sıralar tarz haline getiren başörtülü insanlar yaygınlaştı daracık giyimler makyajlar hiç kapanmasnlar daha iyi dedirtiyolarr bence ;)
kardes güzel anlatmısın da ben o tarza göre kapananları kapalı saymıyorum. farzı bilenin de zaten uygulamalarından belli oluyor. o farz olanla başımızın tacıdır.
O'nların ki tesettür değil tarz.
Tesettür emredilen şekilde, Farz'dır zaten.
Haklısın ama genelleme yapmasan daha iyi olurdu her tesettürlü öyle değil ;)
evlenmek soğudum arkadaş cidden 25 oldun kendime aşığım arkadaş erkeklere b*k eden kızlarımız görüyoruz dini kendilerine nasıl ayarlıyorlar töbe yarabbim çok doluyum başkan kızlar çok kaşarlaştı gece kulubüne giden biliyom kapalı töne ya
kişiden kişiye göre farklı yorumlanabilir bence farzdır
Bazilari demis kapali kiz daha cok halt yiyo ama o kendi kendine diger kisileri gunaha sokmuyor goz zinasi die bisi var dimi
bahsettiğiniz husus kesinlikle tesettür değil. köylülüğün şehirli genç kız versiyonu. gerçekten tesettürlü gittikçe azalıyor ve onlara saygım sonsuz.
önceleri farz idi zamana uydurdular sora testturu tarz diyin... bu işler benim kalbim temiz demekle olmuyor iyi bilinn...
Tesettür diye bir şey yoktur her şey gibi tesettürde başka dinlerden müslümanlığa empoze olmuş bir alışkanlıktır sadece. Eski çağlarda erkeklerin sapıklıklarından korunma yöntemidir o kadar.
Tesettür farzdır ama çoğu kişi bunun farkında değil.
Farzlara kim uyuyorki tarz varken
Her neyse tesettürlü kadınları sevıyorum ben.
şu anlarda tarzlı farz olmuş durumda.
düşüncemi söylemekte ozgurum sen açta senin için yazılanları oku kuranda böyle ya tam yapsın ya hiç yapmasın demiyor sen hangi dine göre yrum yaptınnnn
Lemalar ~ 24. Lemaya bakiniz... Tesettur Risales
Farzdır ama şu dönemde herkez tarz gibi kullanıyo :(( Tarz yapacak bişi bulamadılar geldiler tesettür yaaa...
örtünen bir bayan allah için örtünmeli onun rızasını kazanmak için örtünmeli tarz olsun diye örtünmemeli
Bu tarz sorular burada olmamalı bu yoruma açık değil ki tabiki farz nur süresi 31. Ayet aç oku orda net bir şekilde kuranda tarif edilmiş
Tesettür ataerkil toplumlarda erkeğin kıskançlığından, aldatılma paranoyasından doğan bir dayatmadır. Erkeğin kadını karanlığa hapsetmesidir.
Farz tabiki de. Seni de tebrik ederim bazı mallar gibi genelleme yapmıyorsun en azından. Kimin ne olduğunu ayırabiliyorsun
Kesinlikle farzdır, bunu hakkıyla uygulayan azdır...
Artık kapalı kızlar açık kızlardan daha çok dikkat çekiyor arkadaş.
kesinlikle
Cok haklisin
sen tarz olmadan farz bir şekilde uygula. çünkü tesettür farzdır.
Dinden haberi olmayana tarz olana ise farz. gerci olmasada farz ama odun olunca insan anlamiyor
malesef islamida bozdular kuranda olmamasina ragmen yahudi gelenegini devam ettiriyorlar
Kardeşim benim bildiğim dikkat çekmemek ama millet ayeti tamamen kendine göre şekillendiriyor
Farzdır yalnız tesettürdeki husus vücut hatlarını belli etmeden örtünmektir.
Hadislerin içinde çok sayıda uydurma hadis mevcut, bu dediğin hadis de onlardan biri
Tebrik ediyorm seni dokturmussn. Sonuna kadar katiliyorm gunumuzde cogu kapali sus icin kapali
tesettürü tarz olarak giyene tesettürlü denmez türbanlı denir.
Onlar dikkat çekmek ve Seksi görünmek için takıyorlar dinin emrini yerine getiren çok az kimse var
Çok güzel bir konuya deginmissin. Umarım o tarzda kiler görür de hallarini degistirler
l*n mini giyenini gördüm ben :D yeminle hemde yemin töreninde :D
Oha
O arkadaş neye yemin etmiş acaba :D
yeminle :)
:D ahhahaha güldürdün beni :D
her işte olduğu gibi onunda bipini çıkardılar yaptın bir hayır bacaklarini tam ayır dimi ama..
kesinlikle cok haklısın?
başı kapatıp g. tü açmak Müslümanlık zannedenler var..
istediğin gibi giyinebilirsin ama başını ac giyin
Tesettür farz olandır. Tarz olan şapka niyetli örtülerdir...
Aslında farz ama tarz diye algılayanlar da az değil
TESETTÜR FARZDIR TARZ OLARAK KULLANANLAR YAVŞAKTIR!!!
Farzdır kimi kesim tarafından farz niyetine tarz olarak kullanılır. Allah affetsin :)
farz ama bunu uygulayan kim uygulayanda tarz uyguluyo farzı marzı unutuyor
Gizliyi yasakladın tamam da sen niye gizlisin o zaman ne sacmalık bu?
okumadım. Cevabım yok. Başlığıda sevmedim. Gidiyom ben.
Düşünseydin belki de vatana yararlı bir insan olurdun.
Tesettürden tarzmı farzmı diye bassedilince ne diye düşüneyim akıllı görünen varlık @Zeki_Cocuk
O zaman ne diye cevap yazıyon
Sırf siz gelin yorum yapın diye. Oldumu?
Oldu zaten bende başka mantıklı bişey için yorum yapacağını düşünmemiştim
Ablam niye gaza geldin şimdi, sakin ol..
İStediği kadar öfkelensin. Konusuna dönsün takılmasın çok.
@Esratülü sana dediydim şapşik şey
@Zeki_Cocuk küfür etsem bu kadar tepki veren olmazdı yani
dikkat çekmekten başka bişey değildir bence. şuana kadar çok az rastladım tesettürü tam anlamıyla sadece dini inancı islam olduğu için kullanan kişiye
Güzel bir meseleyi paylasmissiniz.
Size katılıyorum,
Ölçü belli, usül bellidir. bunun dışındakiler kendini kandirmaktadir
Tesettür farzdır bunu uygulayacak kişinin içinden gelmesi lazim
İslama ait olan insan sayısı 1 milyonu geçmez tesettür tarzdır kapalı kızlara göre
olması gereken Farz inancına göre he farz olsun diye tarz yapanlar ayrı tabi
Tesettüre giren kadındır kadının giyimine erkeklerin yorum yapmasına karşıyım kadınlar aptalmı?
Düşüncelerine tercüman oldun Teşekkürler
bu aralar fazlasıyla tarz cunku kapanan acılıyor
iyi insan olmadıktan sonra tarz farz umrumda değil
Kisiden kisiye degisen durumdur
Kimileri için farzdır, kimileri için de tarzdır.
Allllaaah yoook diin yalaaaaan