Tesettür tarz mıdır farz mıdır?

İslam dininde kadın ayrıdır yaradılış gereği, bir çok yerlerini kapatmaları emredilmiş. Ancak son zamanlarda öyle kapalılar görüyorum ki midemi bulandırıyorlar. Hadiste cennet kokusunu dahi alamayacaklar denmişken bu ne iştir bu ne yobazlıktır? Bu sitede de böyleleri vardır elbet baş kapalı altta pantolon benim başım kapalı olsun günah olmasın ama popom gözükse de önemli değil. Orası böyle mi düşünüyorlar acaba? Ya da el bileklerinden yukarısının namahrem olduğu halde kolları açmalar? açık giyinen insanları çözdük artık ona eyvallah ama dinimizdeki söylenenleri değil de kafasına göre tesettür çıkaran insanlar acaba hangi dini kitapta okudunuz bu giyim tarzını ya da kapanan kaç kişi kuran-ı kerimi açıp okudu? Bir müslüman insan olarak ben bu taz olanlara soruyorum başı kapatıp da orda burada erkeklerle el ele kol kola olmak nasıl bir şey? Tesettür dikkat çekmemek değil mi cıvıl cıvıl giyinip de herkes bana baksın en iyi parfümleri alayımda dışarıda güzel kokayım, dikkat çekeyim bu zihniyette misiniz siz de dostlar?
Tesettür tarz mıdır farz mıdır?