Benim yok :o yaşım 18. Annemlen babam bana para veriyo :o bide ben kendime youtube kanali açtim. Youtuber olucam ordan para kazancam oley. Mesleğim youtuberlik olcak
Güncellemeler:
Benim yok :o yaşım 18. Annemlen babam bana para veriyo :o bide ben kendime youtube kanali açtim. Youtuber olucam ordan para kazancam oley. Mesleğim youtuberlik olcak
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35Kanka hayalinde mutlu olursun umarım , sadece biraz daha olgunlaşman gerek bana göre
Çok saolun :o ama yaşim 18 daha zaten ben çok buyuk bi insan değilimki
Senin yaşin 29 sen çok buyuksun
18 e göre gerçteken 10-12 yaş seviyen var kanka, bende 18 im
Ben senin gibi ciddi bi insan olmak zorunda deyilim. Sende 18 sin ama 30 gibisn aşiri ciddi birisin. Ben çok neseli ve yeri geldimi troll biriyim :o kusura bakma herked ayni olamaz
Kanka beni tanısan trolünde trolü olduğumu bilirsin de ben realistim doğru fark var, fakat bu yaşta bu seviye iyi bir şey sayılmaz, üzerler seni
Ben Şu an universite okuyorum beslenme ve diyetetik diyetisyen olçam. Ayrica annemlen babamda doktor :o kimse beni uzemez herkes arkamda ailem ve biz zenginiz çok nişantasinda oturuyoruz
İşte bundan bahsediyorum. d da neyse boş ver sen nasıl mutlu isen öyle ol brom, umarım hayallerini gerçekleştirirsin.
Çok saol sende öyle. Sen ne okuyosun
okumuyorum. d
Ben de yutubır olcam ama anem izin vermiyo gizli çekcem vidyoları haha 😈
Benim annem izin verio allahtan ya :o
Senle slaym vidyosu çekelim
Bende slime çekicem video olarak bide akasya avmye gidip vlog çekcem :o
😁 Ben de slaym vidyosu çekerim sonra da tanjucansu18 benden gördü derim
Allah artirsin kardes😮
Saol slk
Bu hayatta mı? 😅
bu hayatta maaşım yok
bence 18 değil yaşın 10
WEÇKBJHASlgklAJLGJA
@ProfDiceksiniz QWEQWETUQWYEQW
Hayır slk adam yaşim 18 :o
10 yasndakı yigenimle aynı hayali paylasıyon knk
Kendine gel slk :o ben açtim bile kanalimi. Youtuber olmanin yaşi yok. Beni kiskandin çekemedin. Zenginim superim diye bide boyum 177 tabi fiziyimide çekemedin sen
xAasöSNBMösadvnöadmsçdöjfnasöfçSFKMASN
Ya olm normalde hayal hayaldir diyip geçerim de sen sen sen bilemiyorum kjladka
Koca adam olmuşsunuz 10 yaşindaki çocuklar gibi guluosunuz :o siz once kendinize bakin. Ben superim annemde dedi sen supersin diye bana
aramızda (3) yaş var abaRTMA İSTERSEN AŞSDŞLSA
Senin vaktin bol galiba. Bak ben sana durust olcam bu hayattada hep durust oldum valla ben seni hiç sevmedim enerjim hiç tutmadi sana bu hayatta :o insani aşiri geren ve gicik bi insansin. Ama profdiceksiniz nickli kişiyi çok sevdim zaten biz onla sora sohbette ettik. AMa sen cidden seni kimse sevmio
Çorba kaynıyor şükür
Minimum 22k