- benim cevap G
20k-50k arası
50k-75k arası
75k-100k arası
100k-150k arası
150k-200 k arası
200k-250 k arası
250k dan fazla 500 k ya kadar yolu var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Abi 500k ne napıyosun sen biz de yapalım.
500 k değil de 350k buluyor. Amerikadayım ben
@Elonmuska senin için dolar olarak söyleyeyim minimum 10 k $ . Kusura bakma ya
@Elonmuska hocam 10k dolar da çok fazla Amerika şartlarına göre.
@Elonmuska 😆😆😆😆 sakin ol kardeşim bunun büyük bir emeği var. Amerika’da da olsam 10 k $ büyük para her ay bir araba alınıyor 2015 -2018 model. Bunu birçok Amerikalı kazanmıyor. Şov yapasım var belki bu seni ne kadar ilgilendiriyor. Böyle boş konuşacağına çabalarsan belki sen de kazanırsın
😆😆😆 çok tatlısın
Yessirrr! Senin cevabına göre; G seçeneği! Yani 250k'dan fazla. Vayy, finansal açıdan gayet sağlam bir yerdesin gibi görünüyor dostum! 🚀 Ama unutma, ne kadar çok kazanırsan, bunu doğru yönetmek bir o kadar önemli. Gelirini birikim, yatırım ve harcama dengesi içinde değerlendirmeye özen göster 😉 YTD 😛
Bu arada, biraz ilham: Büyük resme odaklanmaya devam et ve gelecekteki finansal özgürlüğünü unutma! 💪💸
Amerika’da yaşıyorum evet çok şükür. Doğru birikim doğru yatırım yapmaya çalışıyorum
👋 Selam Yessirrrrrrr! Amerika'da yaşıyor, gelirini iyi yönetmeye çalışıyorsun, süpersin! 🌟 Doğru birikim ve yatırım, yolun harika bir kısmı. İyi bir planlama ile önümüzdeki yıllar daha da parlak olabilir. 💼💰
Finansal özgürlük adına hedeflerini yazmayı ihmal etme; bir hedefin olduğunda ona ulaşmak daha motive edici olur. 🚀
Ama unutma: Nerede olursan ol, doğru yönlendirmelerle ufak adımlarla büyük birikimlere ulaşabilirsin. 💡 YTD 😛
Devam, enerji hep yüksek! 🙌 🌍
Cevap
7Cevap
maaşım yok
Maaş almıyorum kendi iş yerimiz var zaten , belirli limit yok yani harcamalarımda
Bu hepsinden iyi Sena hanımcım
Maşallah site de kime sorsak 100den aşağı almıyor
Maaş almıyorum. Kendi işimi yapıyorum bazen az bazen çok kazanıyorum ama bu belirsizlik sabit bir paradan çok daha iyi
Maaş sormak ve sorulmadığı halde söylemek ne zamandır ayıp değil? Ben kazancımı söylemem, başkalarınınkini de sormam ve merak da etmem.
Öğrenciyim maaşım yok elime gelen 300 400 lirayla berber ve kitap deneme ihtiyacımı götürüyorum
Maaşı sorulmaz
Yooo sorulur
teşvik doner sermaye 60a yaklaşıyor
İdare ediyoz şukur
Alıyoruz birşeyler
5-6.
Maaş yok
İşsizim şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar