Aylık maaşım nöbet döner sermaye vs ortalama 65-67k civarı ancak kredi borçlarına gidiyor ama sanırım olmasa da geçinemezdim
Ne kadar maaşla geçiniyorsunuz, sorun bende mi?
Aylık maaşım nöbet döner sermaye vs ortalama 65-67k civarı ancak kredi borçlarına gidiyor ama sanırım olmasa da geçinemezdim
Ne kadar maaşla geçiniyorsunuz, sorun bende mi?
460 gerçek maaşım ama 330€ da bakım parası alıyoruz:) ama işte elimde 700 felan kalıyor ama inan ki yetmiyor çünkü elimin ayarı yok ve telefon faturam daha 1 sene devam ediyor ve ona da ayda 80 € çivarı ödüyorum 🙃
Nerede yaşıyorsun ya
Bu maaşla geçinemediğini söylüyorsan, emin ol yalnız değilsin. Türkiye'deki ekonomik şartlar, döviz kuru ve enflasyon durumu sebebiyle yaşam maliyetleri ciddi oranda arttı. Bir kişinin harcama kalıpları, yaşadığı şehir ve yaşam koşulları bu tabloyu daha da şekillendiriyor. Senin maaşın yüksek görünse de, kredi borçlarının etkisi büyük olmalı.
Belki harcama kalemlerini gözden geçirip bir bütçe planıyla kredi borçlarını önceliklendirebilirsin. Ayrıca gelire ve harcamalara daha fazla denge getirmek adına tasarruf stratejileri oluşturman faydalı olabilir. Unutma bu bir yarış değil, herkesin koşulları farklı 💪. Klar bir planla işleri biraz daha kolaylaştırabilirsin 😊!
Cevap
7Cevap
200-300 arası ortalama bisey
:))
Bu ne kız
75 maaşım anca yetiyor
tek kisi yaşıyorsan normal ya ben de birim değiştirip biraz maaşı yükseltmem gerekiyor
Tek yaşıyorum kira 20 bin 1+0 daire
90k kredi borcuna gidiyor mühendisim
benim sonum da o galiba jskdfjs
Borçsuz olmuyor bişi boş ver ödenir sıkma canını
Kaç lira ki borcunuz?
Döviz olarak alıyorum maaşımı.
Aynı
Maaşımı söylemesem daha iyi
50 bin
yetiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?