Diğer Uyuyamayip. Sabahlayacak? Dmla00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Bu gecede sabahlicam galiba. Benim gibiler var mı,? Güncellemeler+1 yıl Tesekkurler Uyuyamayip. Sabahlayacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
aloneman530 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Ben sabah alıyorum sabahladığım halde günlük 160 lira kazanıyorum Asgari ücretli işçiyim 0 4 Yorumla Dmla00 +1 yıl Ne diyosun abi Yorumla aloneman530 +1 yıl Ses ile yazdığım için farklı ve çıkıyor okumadan gönderiyorum Ben sabahlıyorum onu demek istedim Yorumla Dmla00 +1 yıl Bende hatlar karıştı dedim Yorumla aloneman530 +1 yıl Sorun değil damla Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl evett simdi ciktim kahvaltidan isteyim calisyorum bu hafta gece vardiyam 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Neden peki kendine bir uyku düzeni oluşturursan tabi bunu istiyorsan nolursa olsun kendini yatmaya zorlayacaksin 0 10 Yorumla Dmla00 +1 yıl Bu söylediğin doğruda. O düzeni bı tutturamiyoruz ki. Bı orada bı burada bı öyle bi boyle Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Tutturmak kişinin kendi elinde ama işte yaşam tarzin iş durumun gece hayatın gibi şeylerde değiştirebiliyor Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Ben gece çalıştım birazdan gidip yatacam akşam geri iş ama gündüz çalışıp gece uyumayı tercih ederdim bekliyorum bakalım inşaallah o günlerde gelir 😂 Yorumla Dmla00 +1 yıl Umarim Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl 👍 Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl İmkanların ölçüsünde kendini zorlayarak uyku düzenini kazanabilirsin Yorumla Dmla00 +1 yıl İnsallah Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl İyi günler dilerim Yorumla Dmla00 +1 yıl Tskrler sizede Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Tskr ederim Yorumla
twister0707 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl tek başına sabahlanmıyor, konuşacak biri olmazsa yatarım yarım saate 0 2 Yorumla Dmla00 +1 yıl Dogru Yorumla twister0707 +1 yıl yıkık hayata devam Yorumla
selim009 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Beraber sabahlayalım mı 1 6 Yorumla Dmla00 +1 yıl Nasil Yorumla selim009 +1 yıl Sohbet ederek Yorumla Dmla00 +1 yıl Diyosun Yorumla selim009 +1 yıl Dedim bile Yorumla Dmla00 +1 yıl İyimi bari sohbetin Yorumla selim009 +1 yıl Edelim de gör Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben varım 1 11 Yorumla Dmla00 +1 yıl Coksukur hemcinsim Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Evet öyle Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Sen niye uyumadın ben geceyi severim ondan Yorumla Dmla00 +1 yıl Gece daha sakin ve huzurlu Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Evet ya herşeyi daha net düşünüyor insan Yorumla Dmla00 +1 yıl Olduğu gibi tüm gerçekleri ile Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Aynen öyle kendini buluyor insan hatasıyla doğrusuyla gecede Yorumla Dmla00 +1 yıl Sohbetin guzfl Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Senin de çok güzel Yorumla Dmla00 +1 yıl Tskrlr Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl ❤rica ederim Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden sabahlayacaksın 0 6 Yorumla Dmla00 +1 yıl Uyku tutmuyordu ama bu geceyide bitrdik. Yorumla İlhann06 +1 yıl İyi kötü bir durum olmasın da Yorumla Dmla00 +1 yıl Yokya can sikintisiydi Yorumla İlhann06 +1 yıl anladım. geçtimi Yorumla Dmla00 +1 yıl Evet işte Yorumla İlhann06 +1 yıl İyi adına sevindim. Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Büyük bir ihtimalle ben 0 5 Yorumla Dmla00 +1 yıl Güven patlaması Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Kendine güvenen cesur insanları severim. Yorumla Dmla00 +1 yıl Ben seni pek sevemedim ama Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Gerek yok zaten. Yorumla Dmla00 +1 yıl boş ver. Git Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mal gıbı öğlen uyudum şimdi uyku tutmuyor 🥺 0 0 Yorumla
therapistcat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl maks 2 saat. bi film izler yatarim ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çorak toprakları yeşertmeye geldim 0 7 Yorumla Dmla00 +1 yıl 2 kovada su geti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin oraya 2 kova su yetmez tankerle geliyorum ilk önce yeşertip ağaçlandırıp sonrangölgesinde dinleneceğim Yorumla Dmla00 +1 yıl Suyada zam gelmişti. Tanker çok yazmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Su candır bol bol sulamak lazım yazarsa yazsın her şeye zam var zaten nasıl geçinicem diye düşünmekten milletin siki kalkmıyor artık derde bak Yorumla Dmla00 +1 yıl Gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz kaçakçıyız bu kadar açık yeter gizlenmeye devam Yorumla
Liblib Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Seninle hoş sohbetler etmek isterdim 0 36 Yorumla Dmla00 +1 yıl Kimsin acaba Yorumla Liblib +1 yıl Gizli bir üye desek olur mu Yorumla Dmla00 +1 yıl Burdan bu şekilde oynayabilecegin bir oyuncak degilim Yorumla Liblib +1 yıl Aslında ben seninle hiç oynamadım Yorumla Dmla00 +1 yıl Madem bu kadar guveniyorsun çıkarsın gizliden. Yorumla Liblib +1 yıl Tahmin et bakalım Yorumla Dmla00 +1 yıl Buldum zaten Yorumla Liblib +1 yıl Kim Yorumla Dmla00 +1 yıl Ben den örnek aldım degilmi. Benim yaptıklarımı yapıyorsun Yorumla Dmla00 +1 yıl Çok seviyosun Yorumla Dmla00 +1 yıl Geçmiş zaman Yorumla Liblib +1 yıl Özlüyorum desem Yorumla Dmla00 +1 yıl Sacmalama Yorumla Dmla00 +1 yıl Sen izleyebilecek biri olsaydın gizliden çıkardın ama korkagin tekisin Yorumla Liblib +1 yıl Sen benim daha kim olduğumu anlamadın mı ben seni anlıyordum Yorumla Dmla00 +1 yıl Git denizemi atliyosun ne yapıyorsan yap umrumda degilsin Yorumla Liblib +1 yıl Özledim dedim Yorumla Liblib +1 yıl Ya sen doğruyu söyle Yorumla Dmla00 +1 yıl Banane Yorumla Dmla00 +1 yıl Erkek olsaydın ben o gizli yazısını gormezdim Yorumla Liblib +1 yıl Özledim yA da özlemedim deyip dürüst olacaksın Yorumla Dmla00 +1 yıl Tam da beklediğim kişi ee denize atla bari Yorumla Liblib +1 yıl Sen daha yeni mi tahmin ettin beni Yorumla Dmla00 +1 yıl Hayır gizli ile birlikte senin adnda bildirime düşünce yani uazar yazmaz Yorumla Liblib +1 yıl tamam özele gel şimdi Yorumla Liblib +1 yıl Heyy Yorumla Atlas_du +1 yıl Kolay gelsin Yorumla Liblib +1 yıl @Atlas_du Atlas işine bak kardesim Yorumla Dmla00 +1 yıl @Atlas_du dedim sana gizli diye Yorumla Dmla00 +1 yıl Pisliksin sanma diyorumki yeter yazma ya bıktım sülük gibi yapistin Yorumla Liblib +1 yıl tamam damla tamam Yorumla Atlas_du +1 yıl Gözüm üstünde 👀 Yorumla Liblib +1 yıl @Atlas_du heaaa anladım Atlas kardeşim kusura bakma Yorumla Liblib +1 yıl Hey günaydın Yorumla Dmla00 +1 yıl Git basimdan Yorumla Liblib +1 yıl Yoktun buralarda Yorumla
sicakboy Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Hesabım askıya alınmıştı :( 0 3 Yorumla Dmla00 +1 yıl Hmm Yorumla sicakboy +1 yıl Ve yazamıyorjm şimdi de :( Yorumla Dmla00 +1 yıl Simdi Yorumla
sellimnm Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Şimdi niye olmuyor ya 0 4 Yorumla Dmla00 +1 yıl Başkalarına yazarken olmuş ama Yorumla sellimnm +1 yıl Ne alakası var şimdi ya 😔 Yorumla sellimnm +1 yıl Bekliyorum Yorumla Liblib +1 yıl Ben sana kaç kere dedim Yorumla
Aklınşaşar Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 786 cevap paylaştı. Bakacağız duruma göre 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yeni uyandım ak 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 873 cevap paylaştı. ben varım 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 772 cevap paylaştı. bennn benn 0 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 429 cevap paylaştı. Sabahlayalım 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yalnız değilsin 0 31 Yorumla Dmla00 +1 yıl Yalnız değiliz ama yanımda durmuyorlaki Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Kimi isterdin ki Yorumla Dmla00 +1 yıl Malum sahsı Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Yakıyorum 🚬 Yorumla Dmla00 +1 yıl Bitanede benim icin yak Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Anlat hele anlat dertlenmeye dertliyiz Yorumla Dmla00 +1 yıl Tam bir korkak Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Eee Yorumla Dmla00 +1 yıl Pç. iin teki ama işte Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Bizde gömebiliyoruz mu Yorumla Dmla00 +1 yıl Fazlasiyla Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl * Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl İzin vermedi site 😂 Yorumla Dmla00 +1 yıl Bana izin vermedi Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Ahhahahah içimden dedim say ama 😂 Yorumla Dmla00 +1 yıl Banada Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Hadi o zaman çek bi duman Yorumla Dmla00 +1 yıl Yakmazmi ya canımızdan da olmiyak Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Yapacak başka bir şey var mı Yorumla Dmla00 +1 yıl Yok be Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Anlatılacak o kadar şey var ki kelimelere sığmayan ancak sigara yakılır Yorumla Dmla00 +1 yıl Aynen Yorumla Dmla00 +1 yıl Kesinlikle Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Eeee şimdi ne olacak Yorumla Dmla00 +1 yıl Nasi yani Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Konuşacak şeyler tükendi mi Yorumla Dmla00 +1 yıl Nerde Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl burada 😂 Yorumla Dmla00 +1 yıl Ha anladım Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl 😂 Yorumla Dmla00 +1 yıl Kivircik Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 949 cevap paylaştı. Ben varım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benn ama istersen beraber sabahlayalim 0 12 Yorumla Dmla00 +1 yıl Gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cikinmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Dmla00 +1 yıl Çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciktimm Yorumla Dmla00 +1 yıl Nerden bilim hangisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam işte çıktım simdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E hadii Yorumla Dmla00 +1 yıl Nerden bilim kisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya gizliden çıktım gormuyonmu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse gerek yokk Yorumla Dmla00 +1 yıl Demek gormuyozki Yorumla
Serttt_Erkekkkk Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Sohbet ister misin 0 3 Yorumla Dmla00 +1 yıl Tesekkurler Yorumla Serttt_Erkekkkk +1 yıl Mesaj atabilirsin Yorumla Serttt_Erkekkkk +1 yıl 29 yaşındayım bu arada. Üye olurken rastgele seçtim 22 çıktı şansıma 😄 Yorumla
Gızlişiş Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Mesj atamıyorum size 0 2 Yorumla Gızlişiş +1 yıl Evet Yorumla Gızlişiş +1 yıl İsteğimi kabul etin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Ben sabah alıyorum sabahladığım halde günlük 160 lira kazanıyorum Asgari ücretli işçiyim
Ne diyosun abi
Ses ile yazdığım için farklı ve çıkıyor okumadan gönderiyorum Ben sabahlıyorum onu demek istedim
Bende hatlar karıştı dedim
Sorun değil damla
evett simdi ciktim kahvaltidan isteyim calisyorum bu hafta gece vardiyam
Neden peki kendine bir uyku düzeni oluşturursan tabi bunu istiyorsan nolursa olsun kendini yatmaya zorlayacaksin
Bu söylediğin doğruda. O düzeni bı tutturamiyoruz ki. Bı orada bı burada bı öyle bi boyle
Tutturmak kişinin kendi elinde ama işte yaşam tarzin iş durumun gece hayatın gibi şeylerde değiştirebiliyor
Ben gece çalıştım birazdan gidip yatacam akşam geri iş ama gündüz çalışıp gece uyumayı tercih ederdim bekliyorum bakalım inşaallah o günlerde gelir 😂
Umarim
👍
İmkanların ölçüsünde kendini zorlayarak uyku düzenini kazanabilirsin
İnsallah
İyi günler dilerim
Tskrler sizede
Tskr ederim
tek başına sabahlanmıyor, konuşacak biri olmazsa yatarım yarım saate
Dogru
yıkık hayata devam
Beraber sabahlayalım mı
Nasil
Sohbet ederek
Diyosun
Dedim bile
İyimi bari sohbetin
Edelim de gör
Ben varım
Coksukur hemcinsim
Evet öyle
Sen niye uyumadın ben geceyi severim ondan
Gece daha sakin ve huzurlu
Evet ya herşeyi daha net düşünüyor insan
Olduğu gibi tüm gerçekleri ile
Aynen öyle kendini buluyor insan hatasıyla doğrusuyla gecede
Sohbetin guzfl
Senin de çok güzel
Tskrlr
❤rica ederim
Neden sabahlayacaksın
Uyku tutmuyordu ama bu geceyide bitrdik.
İyi kötü bir durum olmasın da
Yokya can sikintisiydi
anladım. geçtimi
Evet işte
İyi adına sevindim.
Büyük bir ihtimalle ben
Güven patlaması
Kendine güvenen cesur insanları severim.
Ben seni pek sevemedim ama
Gerek yok zaten.
boş ver. Git
Buradayım Gel kahve içelim
Mal gıbı öğlen uyudum şimdi uyku tutmuyor 🥺
Çalışacağım galiba sabaha kadar
maks 2 saat. bi film izler yatarim ya
Ben de sabahlamayi düşünüyorum
Çorak toprakları yeşertmeye geldim
2 kovada su geti
Senin oraya 2 kova su yetmez tankerle geliyorum ilk önce yeşertip ağaçlandırıp sonrangölgesinde dinleneceğim
Suyada zam gelmişti. Tanker çok yazmasın
Su candır bol bol sulamak lazım yazarsa yazsın her şeye zam var zaten nasıl geçinicem diye düşünmekten milletin siki kalkmıyor artık derde bak
Gizlisin
Çıktım
Biz kaçakçıyız bu kadar açık yeter gizlenmeye devam
valla muhabbetin iyiyse olabilir
Geceleri uyumuyorum sabah uyuyorum diye ayaktayım
Seninle hoş sohbetler etmek isterdim
Kimsin acaba
Gizli bir üye desek olur mu
Burdan bu şekilde oynayabilecegin bir oyuncak degilim
Aslında ben seninle hiç oynamadım
Madem bu kadar guveniyorsun çıkarsın gizliden.
Tahmin et bakalım
Buldum zaten
Kim
Ben den örnek aldım degilmi. Benim yaptıklarımı yapıyorsun
Çok seviyosun
Geçmiş zaman
Özlüyorum desem
Sacmalama
Sen izleyebilecek biri olsaydın gizliden çıkardın ama korkagin tekisin
Sen benim daha kim olduğumu anlamadın mı ben seni anlıyordum
Git denizemi atliyosun ne yapıyorsan yap umrumda degilsin
Özledim dedim