Diğer Sabahın köründe kalkacak olup hala uyumayan var mı? MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor Sabah saat 7.30 gibi beni uyandırın olur mu 😀 Güncellemeler+1 yıl Bundan sonra benim sorularıma ya da görüşlerime gelip hakaret edenleri direk engellicem gidn başka yerde kudurun Sabahın köründe kalkacak olup hala uyumayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Bende geç uyandım bugün sdfsd Günaydın soruyu görsem uyandırırdım :D 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Her sabah 6.30 da kalkıp bir daha uyuyamıyorum. Hayat standartlarımı değiştirmek için son on gün. 0 0 Yorumla
Uaenaa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl 10daki toplantıya uyanıcam sonra yine uyuycam 0 1 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Neyse çok erken deilmis yine dee😀 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. sabah erken kalkmamı gerektirecek bir şey yok o yüzden uyumama gerek yok 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Standart monoton yaşantımız aslında bu bunu çok takmıyorum artık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl olur olur da sonra da kim beni bu saatte arayan sapık deme 1 1 Yorumla atılgan55 +1 yıl Güldüm Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Saat 7:30 ve ben uyandım. 0 2 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Ora neree Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Uzaklarda bir yer Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Öğleden sonra fizik tedaviye gideceğim sabah değil 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Sabahın köründe ayaktayz 11 e yakın yataktayım 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. 03 00 te yatıp 05 40 da uyandım 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. ben bir de sınav var of 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. 6 20 de evden çıkıcam iş görüşmesine gidecem de 0 10 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Bende iş görüşmesine gidicem ne tesadüf hshsh Yorumla Semihh98 +1 yıl Birkaç kişi daha gidicekmiş bu sitede. Hatta soru soranar falan vardı. Veriyim şu SV yi de hemen geri geleyim bari Yorumla MTHN5 +1 yıl Bu zamana kadar sayısız iş görüşmesine gitmişimdir. hepsinde de uykusuz kaldım Yorumla MyᏇorld +1 yıl Birbirimize dua edelim hazır tüm işsizler toplandık djdjjd Yorumla MTHN5 +1 yıl Ben buldum işimi çok şükür 😂 Yorumla MTHN5 +1 yıl Ama dua edicem. Hangi alanda çalışacaksınız? Yorumla Semihh98 +1 yıl @MTHN5 Herkese bol şans Yorumla MyᏇorld +1 yıl 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Yorumla MTHN5 +1 yıl Nasıl geçti iş görüşmesi Yorumla Semihh98 +1 yıl @MTHN5 Sv verdim geldm sadece 🤣 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Niye uyumadın az yap 0 4 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Arkadaş herkesi kendi gibi gördüyse demek ki 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yüzden mi benim sevgilim mesaj kutusunda sen vardın 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon eski Yorumla MyᏇorld +1 yıl Neyy Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı. Zombi gibi gezersin gün boyu :) 0 0 Yorumla
sanneem Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Neden uyuyamadin 1 3 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Alışkanlık ya sanneem +1 yıl Uyumak gerekiyor ama sabaha sağlıklı dinç kalabilmek için MyᏇorld +1 yıl Haklısinn
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 820 cevap paylaştı. Akşam olmuş bile 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uyan. 0 0 Yorumla
Shelby111 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 445 cevap paylaştı. Olur babe 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben 🤞🤞 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben güzelim 😒 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Diğer konusunda 364 cevap paylaştı. Maalesef 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bende geç uyandım bugün sdfsd Günaydın soruyu görsem uyandırırdım :D
Her sabah 6.30 da kalkıp bir daha uyuyamıyorum. Hayat standartlarımı değiştirmek için son on gün.
10daki toplantıya uyanıcam sonra yine uyuycam
Neyse çok erken deilmis yine dee😀
sabah erken kalkmamı gerektirecek bir şey yok o yüzden uyumama gerek yok
Standart monoton yaşantımız aslında bu bunu çok takmıyorum artık
olur olur da sonra da kim beni bu saatte arayan sapık deme
Güldüm
İş benim işim ama keşke uyusam bende uykuyu bekliyorum şu an
Saat 7:30 ve ben uyandım.
Ora neree
Uzaklarda bir yer
Öğleden sonra fizik tedaviye gideceğim sabah değil
Sabahın köründe ayaktayz 11 e yakın yataktayım
03 00 te yatıp 05 40 da uyandım
7.30 sabahın körü deel
ben bir de sınav var of
Olur ver numaranı
Sabah yatarim şimdi de uyumak yok
6 20 de evden çıkıcam iş görüşmesine gidecem de
Bende iş görüşmesine gidicem ne tesadüf hshsh
Birkaç kişi daha gidicekmiş bu sitede. Hatta soru soranar falan vardı. Veriyim şu SV yi de hemen geri geleyim bari
Bu zamana kadar sayısız iş görüşmesine gitmişimdir. hepsinde de uykusuz kaldım
Birbirimize dua edelim hazır tüm işsizler toplandık djdjjd
Ben buldum işimi çok şükür 😂
Ama dua edicem. Hangi alanda çalışacaksınız?
@MTHN5 Herkese bol şans
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nasıl geçti iş görüşmesi
@MTHN5 Sv verdim geldm sadece 🤣
Niye uyumadın az yap
Arkadaş herkesi kendi gibi gördüyse demek ki 😀
O yüzden mi benim sevgilim mesaj kutusunda sen vardın 😄
Pardon eski
Neyy
Zombi gibi gezersin gün boyu :)
Neden uyuyamadin
Alışkanlık ya