Cinlere inanıyor musunuz?
Ateistlere soruyorum?
Cinlere inanıyor musunuz?
Genelde kullanmam ama bazen konuşmaya cuk oturduğu oluyor öyle sözlerin
Anlamadığınız şey bu sadece bir kelime bizim için ve bunu kullanmak ateistlikte yasak falan değil 😂. Başka dinlere benzemek islamda yasak karıştırma
Ben ateist değilim bu arada agnostiğim
Kanka ben öyle bir şey demedim ki zaten merak ettiğim için sordum.
Cevap
4Cevap
Valla kelimesini Müslümanlar da istemsizce kullanıyor, yemin olarak değil ağız alışkanlığından herşeye valla deyip yemin ediyorlar
Evet yeminler artık normal kelime gibi kullanılıyor bu kötü bir şey aslında
şükür elhamdulillah kelimeleri bile kullanan ateist arkadaşlarım var… her sabah işte gördüğüm ateist arkadaşım selamün aleyküm der bana :)
Bence onlar tam ateist değil 😅
Kendi ateistim diyor.. sen müslümansın diye sana böyle selam vermek istiyorum dedi.
Bende sen Allahın adıyla selam veriyorsun bunu biliyorsun dedim ona “evet” dedi.
Çok iyi anlaşıyoruz şükür… ve müslüman olmasınada dua ediyorum 😁
kullanıyorum. kelimeler dilde varsa kullanırsın. allah allah deyince allaha inanmış olmuyorsun. dil alışkanlığı.
Bende biliyorum Allah Allah deyince inanmak olmadığını. Ama istersen birakamaz misin mesela ateistsin sonuçta rahatsız etmiyor mu
ismim de maalesef arapça. kullanığmz çoğu kelime arapça farsça. evet rahatsız ediyor ama kültürden söküp atmak gerekiyor. üstelik ben Türkçüyüm, allah yerine tanrıyı ya da benzer şekilde Türkçe kökenli kelimeleri kullanmak tercihim olur.
Arapça olması mı rahatsız ediyor yoksa inanmadığın halde kullanmak mı? Orayı anlamadım.
Ataist olduğunu iddaa eden * yinede bu kelimeleri kullanan var
Ya ne atasti çoğu elit takılacam ayağına yatıyor
Sıkışınca diyorlar a. k din akıllarına geliyor firavun gibi son anda
Olabilir kanks
hayır
Gece korktuğun da ne yapıyorsun 😅
Evet
Rahatsız ediyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?