Mermiye Kafa Atıyorum Ne Demek?

Arkadaşlar ben bir mma dövüşçüsüyüm derecelerim var amerikada ve orada yasıyordum ama annem ve babam türk bu senede lise 12. sınıf öğrencisi olarak geldim türkiyeye ama okulda böyle tesbihli bir çocuk vardı ceketi tam giymemiş dolanıyordu böyle benimde heralde amerikadan geldiğimi biliyordu yanıma yaklaştı sizin orada bir laf var bilir misin dedi bende neymiş dedim gülerek oda fuckk youu dedi. Bozuldum neden böyle bir sey diyorsun dedi oda yeni gelmiş laflara bak dedi bende sinirlendim onu maça davet ettim oda kabul etti ama giderken ben mermiye kafa atıyorum dedi şimdi bu arkadas silahmı getirecek yoksa sadece bir deyim falanmı 2 saat sonra maç yerine gideceğim
Güncellemeler
+1 yıl
Ben şimdi çıkıyorum maça gidiyorum gelince hastahanede olmazsam anlatırım ayrıntıları
Güncellemeler
+1 yıl
Bune ya türkiyede horoz dövüşü var galiba 5 kişi geldiler laf atışdığım çocu köndeydi ceketini arkadasına verdi tesbihinide kollarını sıvadı tabii beni eldivenli ve sortlu görünce kendini boyka sanıyo heralde dedi dalga gecti neyse bende belime elektrik şok biber gazı ve mınchıka kemerimi takmıstım ne olur olmaz diye sonra işte kolları kıvırdı ben bekliyorum gard alsın uçan tekme ve tokatla girdi çok kolay yere serdim sonra 4 ü birden saldırdı bana wingchun bildiğimden kolaydı ya
Mermiye Kafa Atıyorum Ne Demek?