Güncellemeler
+1 yıl
saygı değer yorumlarınızı bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlarınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sadece bir tane Sevgilim sormustu ona ne dedim hatirlamiyorum ama gö. tü kalkti sonra üzdü beni ayrildim
oturma organ ne işler açmı ş başına, o zaman insanları sevgi aşk konusunda tanımada zayıfsınız
Yok genellikle zayif degilim de ilk tanidigim insan bu muydu dedirtti bana ustelik bir ara yakin arkadasimdi kendisi ama hayatimda hakkinda en çok yanildigim insan genelde yanilmam
tebrik ederim o azman sizi, işte insani ilişkilerle gönül işler başka oluyor
Yok gönül işlerinde de yanilmazdım da meyve veren agaci taşlarlar diye dusunuyordum yakin arkadasken hiç bir yamuk hareketini görmemistim ama yıllar onu çok değiştirdi sanirim bilmiyorum ya da ben sevgimden fark edemedim hala kirginim kendisine
oluyor öyle şeyler yıllar insanları çok değiştiryor
Kızdığım tek nokta sevmiyorsan niye seviyorum diyorsun niye duygularimi incitiyorsun adamin sevmiyorum demeye bile yüreği yokmuş ya affedemiyorum
sizi az çok anlıyorum ama sanırım o sizi kullanmak istemiş
Duygularını gösterebilen biri değildi bu da beni yordu ben demesem de sen anla gibiydi
Ama hissettirme konusunda da sikintili biriydi
duyguları göstermemek görmesini istemek ççok yorucu bende yaşadım bunu, hissettirmesi de aynı, beni çöz ya da anla tavırları içinde oluyorsa biri hiç yaklaşmam yanına :)
En iyisini yapiyorsunuz
siz de artık en iyisini yaparsınız?
Sorulmadi
sorulması bekler miydiniz?
Yokk
peki siz ssorarmıydınız?
Hmm nasil tanistigimiza göre degisir sanirim cevabi
siz nasıl tanışmayı umuyorsunuz?
Umdugum bir tanisma sekli yok
öyle filmlerde ki dizilerdeki gibi de mi? yok. peki neden ben sorusuna cevabınız ne olabilir? hiç düşündünüz mü?
Hayir yok, bu düsünülcek bir cevap degil hazirlanacak birsey de degil o an sevdigini neden seviyorsun neyine hayransin onda görüpte baskasinda asla görmedigini, onu ona anlatmak yeterli olcakdir nedeni odur saten
" onda görüpte baskasinda asla görmedigini," bu bence sadece sevgidir, çünkü o seni seviyordur
Sadece sevgi degildir bütünleyen tamamlayan sevgisi olabilir ama birini sevdiysen o seni sevdigi icin sevmemissindir baskabkrsey elbet vardr
başka bir şey nedir sizce?
Birgün birini sevecek olursam söylerim
:( demek bu zmana kadar kimseyi sevmediniz, çok üzücü, ben sevmiştim bir zamanlar. sevgi haricinde beni ona yakın hissettiren, beni anladığını düşünmemdi :(
Sevdim ama eskileri hatirlamanin bir manasi yok, ne güzel bak buda cok önemli anlasildigini bilmek onunla konusurken rahat olmak kendini degistirmek zorunda kalmamak onun seni yargilamamasi cok güzel, neden ayrildiniz
çok güzel duygular işte geçmişte kaldı, gelecek yaşamak varken, ayrıldık çünkü aslında beni anlamıyormuş , beni içten yargılıyormuş beni kendi istediği şekilde değiştirmek istiyormuş, gerçekler ortaya çıktıkça sevgi azaldı ve bitti, geriye, hayat kaldı.
Anliyorum üzücü olmus belki konusarak cözebilirdiniz
konuşmalarda faydası kaldığı için son çare ayrılmaktı.
Anlamadim
konuştum ama faydasız kaldı demek istemiştim, afedersin, peki siz neden ayrıldınnız?
Anliyorum hayirlisi olsun, almanlarin bir sözü var "insan hayatinda hep ikinciye karsilasir" diye, eger hala sevgi varsa belki ozmn biseyler düzelip baslayabilir. Benimki uzu hikaye
geçmişimle tekrar yeniden başlamak istemem, almanların dediği gibi ""insan hayatinda hep ikinciye karsilasir" uzun olsun, dinlerim, ya da özet leyeblirsiniz?
Mesafe ve bazi baska engeller yüzünden oldu kisaca böyle söyleyim
anlıyorum , mesefa evet ilişkilerde maalesef çok büyük zorluk, peki siz yeniden hazırmısınız sevmeye biriini?
Bilmem bu hazirlancak birsey degilki ansizin gelir sanki
anlıyourm, xperim yetmiyor, uygun olursa ikili konuşabilir miyiz?
Kusura bakma dm kullanmiyorum
anlıyorum, peki siz neden KS desiniz?
Kafa dagitmak icin buarada sen diyebilirsin senin icinde sorun yoksa
tabi iyi olur, sağol, ama sormak istediğim bazı şeyleri buradan soramıyorum da
Burdan sorulamicak seylerse benimde sorulmasini istemedigim seylerdir iyi geceler
soramadığım şey mesela ismin,
Sormadı kimse
sorulmasını istermiydiniz?
Daha çok ben sormak isterdim
peki sordunuz diyelim, nasıl bir cevap sizi mutlu eder?
Kimle nerede nasıl tanıştığıma ve ne gözle baktigima göre değişir
:) siz kadınlar çok detaycısınız? detayları atlarsak basit bir cevap sadece beklediğim :)
En basiti güven konusunda en küçük bir şüpheye dusurmemis olacak o noktaya gelene kadar
:) güven elbette olmalı ama güven zaman ister, ayrıca güven oluşması yolunca olumsuzluklar olabilir, geçmişi ya da onun dışında gelişen olaylar vb yani, ama bence güvenden ziyade dürüstlük samimiyet içtenlik empati olmalı ve saygı tabiki,