18 yaşındayım daha hiç sigara içmedim yanlış buluyorum ama deneyesim de var.
Başlasam 1-2 ay içsem sonra bıraksam nasıl olur sizce?
Başlasam 1-2 ay içsem sonra bıraksam nasıl olur sizce?
18 yaşına kadar başlamamışsın ne iyi, aman diyim sakın başlama. sen şu an sadece merak için deniyceksin ama bırakamazsan çok kötü. İlerde diyceksin ki oh be iyi ki içmemişim. İstersen bir kere dene ama o kadarla yetin devam etme.
:))
Teşekkür ederim haklısın içmicem :)
Oleey sağlıkcı olarak ilk kişimi kurtardım :dd
Aynen :D Ama ismin sağlıkcıya göre değişik :D
Ahaha doğru :ddd
1-2 ay denemek diye bisey yok merak ediyorsan ic iste bir tane , kendini bağımlı olcam diye inandirmazsan , akilli, saglam bunyeli biriysen hic brisey olmaz
Oyle baslarsin iki ay sonra biraktim dersin sonra arada tek tuk iceyim dersin sonra dozu biraz daha arttirayim kesmiyor bu beni dersin sonra icmeye bahane ararsin mutlu olur icersin dertli olur icersin baslama o yuzden..
çok ciddi söylüyorum. kesinlikle başlama. delirdinmi sen ben iki saat içmesem kafamı toparlayamıyorum uyuşuyorum resmen. 10 senedir bu illetin esiri olmuşuz. git içki dene ama bunu deneme
Cevap
4Cevap
sigara nikotin bağımlılığı yapıyo o yüzden bırakması çok güç şimdi yaşın genç heleki arkadaş ortamında bal gibi geliyo ama bence hiç başlama bırakamazsın
Bende hiç içmedim 18 yaşındayım kokusundan bile nefret ediyorum bence başlama boşver.
Bırakamazsın kafayı yersin, sürekli mutsuz olursun, mutlu olabilmen için sigara içmen gerekir
Hayır başlama birakmak zor ne kadar basit görünse de
2 yildir arada iciyorum bagimliligin b si olmadi
ahahaha :D Sen bildiğin bağımlı olmuşsun ya 2 yıl çok fazla benim dediğim en fazla 1-2 ay
bilmem bırakanı görmedim
bırakamazsın çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar