Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dükkanı komple baştan tasarlamak lazım z da boyutuna bakınca elimizdede pek bişey yok.
Arkadaki rafların ışığını hafif parlak renklerle değiştir.
Boyut büyük büyükte :) arkada bunun gibi 2 tane daha yer var :) her şey ateş pahası 😅 eldeki imkanlarla ufak nüans yapmak lazım :) boş dükkana 2000 TL elektrik geliyor sadece lamba :)
Zemin ve duvar renklerini hiç beğenmedim valla
Onu bizim :) ortak yaptı benim o zamanlar taziyem vardı takıl kafana göre dedim
İyi bence ama nasıl değiştirileceğine göre de değişebilir tabi. Bir de alakasız bir soru sorabilir miyim?
Buyrun sorun
Ben bazen renkli lens takıyorum. Yeşil veya kahverengi. F ile başlayan en dandik markayı bile taktığımda bu sorunu yaşamamıştım ama optikçiden aldığım halde l ile başlayan markadan aldığım her lens yeterli miktarda solüsyonun içinde kaldığı halde üstünde topak topak protein birikti ve telef oldu. Nedeni ne olabilir? Solotica da yok yaşadığım şehirde. Sağolsunlar numara verdiler istediğiniz bayiye gidin bu numarayıarayın biz yardımcı oluruz dediler ama ona da o kadar para vermek istemiyorum.
Yumuşak bir lenstir büyük ihtimalle havadan zararlı gazlara maruz kaldığında protein oluşur. Buna yapabileceğin bir çözüm yolu yok lens hatalı yani markayı değiştireceksin mecburen. Buda görmede bulanıklık yaşatır gözüne enfekte kaptırmaya kadar gider ben lensleri onaylamıyorum uzun süreli kullanımda sadece özel günlerde felan bazen gözlüklü :) fotoğraf çekilmek istemiyorlar :) o zaman kullanın ama uzun süreli kullanımı hiç tavsiye etmiyorum hele göz rengini değiştirmek için gelen çoğu müşteriye ben yok çekiyorum. Para kazanmak değil amacım topluma hizmet vermek ;)
Ben zaten miyopum. Göz de mavi. Makyaj sanatçısıyım. Bazen makyaj yapıp sosyal medyada da paylaşıyorum o zamanlarda bazen lens gerekebiliyor. Onun dışında şeffaf lens takıyorum zaten ya da gözlük.
Anladım. Gözlük aksesuardır :) 1 senelik gözlük kullanıcısı olmama rağmen 4/5 çeşit gözlüğüm mevcut :)
Kareli çizgiler göz yoruyor
Ahşap rengi açık degl daha koyu kahve olmalıydı
Biraz daha ışıklandırılabilir. Bunun dışında bir şey yapmanıza gerek yok.
Daha renkli olsa keşke 😊
Daha renkli derken?
Müşterinin dikkati dağılır mı bilmem fakat ben lilalar kırmızılar sarılar görmek isterim girdiğim mağazalarda 😊tabi sizin sektörü bilemiyorum... nacizane kendi fikrim
Gözlükte :) versek :) olmaz mı :)
Olur tabi olmaz mi?😊
İyi o zaman ordan birazcık kurtarıyorum 😅😂
😂😂iyi geceler
Hayırlı geceler:)
cansız manken koy güzel görünüyor
Cansız mankeni nereye koyayım?
gözlüklerin yanına 😂
Olmaz öyle :) ya abi bu be ya :) der adam 😅
gayet iyi gibi
Bana çok soluk geldi ışıklar sanki göz alıyor gibi ya gözlükleri ön planda tutmuyor ama tabi dışardan bir kaç göz fikiri almak iyidir