Merhabalar ben iç mimarlık okuyorum ticarete ilgim ve yeteneğim olduğunu düşünüyorum mezun fotoğraftaki gibi 100-120m2 bir dükkanda bazı yapı malzemeleri satışı yapmayı düşünüyorum ayrıca bu malzemeleri kendi projelerimde kullanmayı düşündüm ama ilk etap için ufaktan başlayıp daha sonra daha büyük bir işletme açmayı düşünüyorum onun için 100-120m2 bir yer düşünüyorum içerik olarak banyo dolabı, mutfak dolabı, parke, seramik, fayans, boya, kapı vs gibi ürünler olacak stok durumu çok fazla olmayacak genelde sipariş üzerine çalışmayı düşünüyorum sizce mantıklı olur mu ve en az ne kadar sermaye ile girmeliyim?
Öncelikle bu işe girerken dükkan tasarımınız harika olmalı. Diğerlerinden farklı albenisi olması lazım. Diğer husus işe reklam. Reklamınız ne kadar çok olursa o kadar müşteri getiriniz olur. Bunun içinde sosyal medyayı iyi derecede kullanmanız şart. Değişik ve eşsiz projeler ile çok güzel işler yapabileceğinize inanıyorum.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için evet dediğiniz doğru sosyal medyayı zaten aktif olarak kullanacağım ayrıca yerel kanallarda da reklam vermeyi ve afiş reklamları yapıp dağıtmayı da düşünüyorum yapacagım iş daha çok teşhir koyup daha sonra sipariş üzerine yaparak olacak mutfak dolabı, banyo dolabı, parke, duvar kağıdı vs gibi ürünler ağırlıklı olacak ve 120m2 gibi bir mekanda başlamayı düşünüyorum sizce en az ne kadar sermaye ile girmeliyim? Ve sizce her kesime mi hitap etmeliyim yoksa kalbur Üstü kesime mi?