yengem yaşlı bir kadın fırın temizliğine odaklanmamış. Fırınını eski haline yakın bir hale getirmek istiyorum. Bu fırından yanmış yemekler, yağ lekeleri falan nasıl çıkar?
merhaba, oncelikle firin temizligine yardim etmeniz cok ince bir davranis tebrik ederim firini islak bir bezle silin, sonra biraz yag cozucu puskurtun ve bir firca ya da sungerle temizlemeden dairesel hareketlerle yayin, cami unutmayin bes dakika kadar bekledikten sonra islak bir bez ya da sungerle yag cozucu tamamen kaybolana kadar durulayin firini kahit havlu kullanarak kurutun ve biraz sirkeyle ve yeniden kagit havluyla silerek son kez durulayip kurutun eger camda hala gecmeyen yag lekeleri goruyorsaniz iki cam plakasinin arasini temizlemeniz gerekecektir kolay gelsin
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim. İki cam arasını ve camları temizlediniz güzel oldular. Ama fırının altı komple yanmış. Onları dediğiniz yöntemlerle bi deneyeyim şimdi. Teşekkür ederim
Rossmanlarda ya da internette domol marka fırın temizleyici var sprey şeklinde bence çıkarır
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Domol markayı biliyorum Almanya’da biz de kullanırdık onu. Aklıma o geldi ama internetten sipariş edip gelmesini beklemeye vaktim yok. Bu akşam misafirler gelecekmiş bir şeyler pişecek ama bu fırında pişirmek istemiyorum 😅