Diğer Arkadaslar özel bölgemizi sabunlamalimiyiz dusta :o? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yoksa sadece suyla temizlik yetiyomu o bölgemizde Güncellemeler+1 yıl Sabun kacti ve cok yaniyo 2 gundur ondan soruyorum slklar :o Arkadaslar özel bölgemizi sabunlamalimiyiz dusta :o? Cevapla Sabun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kemalistbirisi016 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Duş jeli kullanıyorum ve tüm bedenime yediriyorum yani evet 1 0 Yorumla
962021 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl hayır sakın sabunla flan yıkama suyla yıka yeter sabundan başka kimyasal bişy sürme hiç 0 0 Yorumla
BeyazıtEmre81 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Sabunu içine sokma.Sadece dışından avuclayarak ovala 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sabun zararlı diye biliyorum onun yerine özel bölge için yıkama jelleri tabi çok yıkamamak şartıyla çünkü vajinanın pH zarar verebilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Knk kadınlarda sadece su ile temizlenmeli doktorlar diyor sabun vs temizlik jeli falan orasi icin aksine zararli 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. içeri sabuk veya köpük falan asla sürme sokma.. özel şampuanlar var o bölge için 0 1 Yorumla SırrıYok +1 yıl duş hortumunu sok suyu aç. içerideki sabunu eritip akıtır :) Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. aha geldi yine :D :D eskilerden bilirim seni 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliosun canım ml :o Yorumla Soran +1 yıl Slk ml ökz bynsz :o Yorumla ruletci03 +1 yıl :D :D soru stilinden aptal bu sekilde buna benzer sorularla cok kez cıktın KS ye Yorumla Soran +1 yıl Sen bi slk sın :o Yorumla ruletci03 +1 yıl :D :D tamam ben salağım Yorumla Soran +1 yıl Sus be :o bk dalga gecme benle ssn ne sinir bozucu bi insansin ya 😡 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sabunlanırmı orası ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Herkes sabunla dio ayy :o kafam cok karisti falan yNe Yorumla
muratguntay Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Önceden napiyordun 😀😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sabun kacti cok yanio :o 😡 Yorumla muratguntay +1 yıl Sen icinidemi sabunluyon Yorumla Soran +1 yıl Evet of Yorumla muratguntay +1 yıl Ac hava alsin Yorumla muratguntay +1 yıl Evlimisin bekarmi Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 941 cevap paylaştı. Sabunla 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sabunsuz olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen sabunluomusun skini :o Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Evet sen sabunlamıyor musun şeyini Yorumla
Ogulmurat57 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Duruma göre 0 3 Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Kıyamam sana tavsiye verimmş Yorumla Soran +1 yıl Evet of Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Gızlısn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Duş jeli kullanıyorum ve tüm bedenime yediriyorum yani evet
hayır sakın sabunla flan yıkama suyla yıka yeter sabundan başka kimyasal bişy sürme hiç
Sabunu içine sokma.
Sadece dışından avuclayarak ovala
Sabun zararlı diye biliyorum onun yerine özel bölge için yıkama jelleri tabi çok yıkamamak şartıyla çünkü vajinanın pH zarar verebilir.
Knk kadınlarda sadece su ile temizlenmeli doktorlar diyor sabun vs temizlik jeli falan orasi icin aksine zararli
içeri sabuk veya köpük falan asla sürme sokma.. özel şampuanlar var o bölge için
duş hortumunu sok suyu aç. içerideki sabunu eritip akıtır :)
aha geldi yine :D :D eskilerden bilirim seni
Nerden biliosun canım ml :o
Slk ml ökz bynsz :o
:D :D soru stilinden aptal bu sekilde buna benzer sorularla cok kez cıktın KS ye
Sen bi slk sın :o
:D :D tamam ben salağım
Sus be :o bk dalga gecme benle ssn ne sinir bozucu bi insansin ya 😡
Bunu soran kaç yaşında
Sabunlanırmı orası ya
Herkes sabunla dio ayy :o kafam cok karisti falan yNe
Yok ıslak mendil ile sil yeter
evet çok fazla yıkanmaz
bunun ki ölü balık kokuyordur usta
Elbette sabunla manyak mısın
Önceden napiyordun 😀😂
Sabun kacti cok yanio :o 😡