Kaynanam bizimle yasamak istiyor napıcam?

Çok gıcık birisi asla iyi değil kalbi kötü. Pazardan ben açılmış peynirler varken yeni alınan peyniri açmam. Önce açılanı bitirir öyle yenisine geçerim türü farklı olsa da peynir peynirdir benim için. Çok çeşit 2 tane açınca bitmiyor ve küfleniyor bitse kocamın parası zaten açarım. Ama yiyen yok. Kaynanam geldi bende hazır doğradığım kaptaki peynirleri zeytini falan verdim. Bizde aynısını yiyoruz. Dolabı açtı orada eşim 2 gün önce tulum almış bana dediği şey şu. Oğlumun aldıklarınıda mı benden saklayıp kısıyorsun senin peynirine mi kaldım ben? Şaka gibi yaaa bide gidiyo eşime aynısını diyo hiç memnun değilim karından diyor ben yanındayken. Sinirden gülüyorum eşimde açıklıyo ama anlamıyo karı. Bu bi basit örneğiydi neyse bu ayrı yerde yasıyo kendi emeklisi var bir de 20 yasında oğlu var calısıyo. Diyor ki 2 ayrı ev olmaz ben senin eve geleyim hem kira ödemem hemde benim emekli maaşını sana veririm ben cocugun parasıyla geçinirim ay yalan hem oğlu 35 bin alıyo hem kendi 20 bin alıyo buna rağmen eşimin aldığı 50 bine göz dikmiş her ay 3-5 isteyip alıyor. Eve gelse kim bilir neler yapar ayrıca ben kocamla bas basa kalamicak mıyım? 20 yasında kardesiyse kardesi bana namahrem kendi evimde bası acık gezemicek miyim ben? Ay ben hayır ben istemiorum dedim bide yüzsüzce sana değil oğluma sordum oğlumun evi diyo en can alıcı kısımda oğlu açlıkta yokluktan cıkmış. Çok muhtaç. Annesinin 20 bin tl emekli maaşı için kabul etmeyi düşünüyor. Boşarım dedim. Ama bu karının huyunu biliyorum napıcak edicek gelir. Sokakta kaldım der ama gelir. Napıcam taktik verin ay söviyorum karıya duymazdan geliyor oğluna şikayet ediyor oğluda bana kızıyor
Kaynanam bizimle yasamak istiyor napıcam?