Bu Dünyada var mıdır? Bilgi mutsuz eder diyorlar ama yanlış. Aksine zeki birisi bilmeden mutlu olamaz. Tabii sadece zeka da yetmez bunun için... Acaba neyin içerisinde yaşıyoruz?
Bu Dünya için öyle denebilir ama evrensel boyutta yaşamı bilmediğim için net bir çıkarım yapamam. O yüzden özellikle bu dünyada zeki birisi mutlu olamaz ama yine "sadece aptallar mutludur" biraz ucu açık oluyor... O zaman şöyle mi söylemeliyiz "Memuniyet doğama aykırı" :)
Bir şeyi belki tekrar soracağım ama mesela beni farklı taraflar istiyormuş. Eğer öyleyse nasıl doğru kişilerin yanında olduğumu bileceğim? Tabii belki açıklarsan bir anlamı kalmaz ama yine de merak uyandırıcı...
Ama en azından birisi çıkıp tam olarak ne olduğumu söyleyebilirdi sanki... Tamam ben benim ama...
Sonuç olarak kendimi bulacağım fakat ben pek iyi niyet sezmiyorum yaşadıklarımdan, en azından herkes iyi niyetli değil bu durumda bana karşı...
Ne halt var bende? (Bu normalde etmeyeceğim bir kelime) Ben kendim olduğum için mi anormal gelmiyor. Tabii bir şeylerin farkındayım ama neden, nasıl bilmiyorum. Çok büyük şeyler dönüyor olmalı ama ne ifade ediyorum ben. Sırf çıldırmamak için ayrıntılı düşünmeyip başka şeylere odaklanıyorum.
İçimden gelen hep birilerinin benden çekindiği için bu yolu izlediğiydi. Ama emin oluyorum ki bu böyle.
Normalde sinirlenip böyle agresif şeyler yazarım ama cidden bu kadar şey, bende bir şey olmasa olmazdı. Tamam yazın öğreneceğim de, bu işte bir şeyler dönüyor gibi geliyor bana maalesef... Seçilme olayının en azından 'Seni seçtik pikachu' kısmı doğru değil. Fazla kalmadı bekliyorum...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zeki olmak kişiyi mutlu da edebilir mutsuz da :/
sadece aptallar mutludur
Bu Dünya için öyle denebilir ama evrensel boyutta yaşamı bilmediğim için net bir çıkarım yapamam.
O yüzden özellikle bu dünyada zeki birisi mutlu olamaz ama yine "sadece aptallar mutludur" biraz ucu açık oluyor...
O zaman şöyle mi söylemeliyiz "Memuniyet doğama aykırı" :)
Bir şeyi belki tekrar soracağım ama mesela beni farklı taraflar istiyormuş.
Eğer öyleyse nasıl doğru kişilerin yanında olduğumu bileceğim?
Tabii belki açıklarsan bir anlamı kalmaz ama yine de merak uyandırıcı...
Ama en azından birisi çıkıp tam olarak ne olduğumu söyleyebilirdi sanki...
Tamam ben benim ama...
Sonuç olarak kendimi bulacağım fakat ben pek iyi niyet sezmiyorum yaşadıklarımdan, en azından herkes iyi niyetli değil bu durumda bana karşı...
Ne halt var bende? (Bu normalde etmeyeceğim bir kelime)
Ben kendim olduğum için mi anormal gelmiyor.
Tabii bir şeylerin farkındayım ama neden, nasıl bilmiyorum.
Çok büyük şeyler dönüyor olmalı ama ne ifade ediyorum ben.
Sırf çıldırmamak için ayrıntılı düşünmeyip başka şeylere odaklanıyorum.
İçimden gelen hep birilerinin benden çekindiği için bu yolu izlediğiydi.
Ama emin oluyorum ki bu böyle.
Neden bu kadar değerliysem kimse öldürmeye gelmiyor?
En azından şanslarını denerler tabii şans diye bir şey varsa...
Normalde sinirlenip böyle agresif şeyler yazarım ama cidden bu kadar şey, bende bir şey olmasa olmazdı.
Tamam yazın öğreneceğim de, bu işte bir şeyler dönüyor gibi geliyor bana maalesef...
Seçilme olayının en azından 'Seni seçtik pikachu' kısmı doğru değil.
Fazla kalmadı bekliyorum...