Sürekli yalnız olursa bilemem ama yalnız kalmak çoğu zaman iyi geliyor bana. İnsan arada bi yalnız kalmalı dinginleşmeli. İnsan mı var bir yerde dert keder kötülük bitmiyor. Dünyaya bak huzursuzluk mutsuzluk hep kalabalık yerde hep insandan kaynaklı.
Bu karakteri ve beklentisiyle alakalı.. Örnek bende umarım kqvusurssm hayalime izole bir hayata gecicem. Yanlizken daha mutluyum artık bu fikre kendimi alıştırıyorum bağ kurmayı olanaridz hafif hafif uzaklaştırıyorum.. Tabii kesinlikle yüzde yüz yanlız kalamiyacagim ama 0 a yakın ir derecede olacak sanırım.. Bakıcaz :)
Ben yalnız bir insanım; mutluluk ve mutsuzluk anlara bağlı bir şey. İnsan devamlı mutluluk peşinde koşuyorsa veya devamlı mutsuzsa o insanda problem vardır. Mutlu veya mutsuz değilim. Memnunum hayatımdan.
tabii ki olabilir, yalnız vakit geçirmeyi ve mutlu olmayı bilmeyen kimse başkasıylayken de mutlu olamaz ki. insanın kendiyle bol bol vakit geçirip neyi sevip sevmediğini bilmesi birazcık kafayı yemesi gerekiyor bence başka biriyle olmadan önce.
Sürekli yalnız olan mutlu olamaz ama arasıra yalnız kalmak çok güzel oluyor. Kafa dinliyor insan.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Sanmıyorum ya insan bazen yanında birisi veya birileri olsun istiyor sonuçta insan sosyal bir canlıdır yalnızlık Allah'a mahsustur hayatı, anı paylaşmak isteyeceğin birisi olsun istersin hayat o zaman anlamlı ve katlanılabilir oluyor hem çok uzun süre yalnız kalmak insanı depresif yapar, duygusal olarak boşluğa sürükler iyi değil
Eğer etrafında başka kişiler varsa ve bunlar yalnız değilse ve mutlularsa bu ona dolaylı olarak mutsuzluk getirecektir. Getirmeyedebilir göreceli durum. Bu o kişinin ne kadar dayanıklı olduğuna bağlı
Mutlu olmak için kimseye ihtiyacın yok. Önce kendini sevip, barışık olan insan her türlü mutlu olur. Öyle insanlar varki etrafında onca insan var ama mutlu değil.
tabi ki olabilir. Yalnız olmak değil de yalnız hissetmek asıl problem. Yalnızlık, kıymetini bilene güzeldir. Kendi kendine hayatını sürdürmek, kimseye bağlı kalmadan, istediğini yapabilip mutlu olmaktır