Diğer Bayram diye anneme sarılan abileri hiç sevmiyorum ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bayram diye anneme sarılan abileri hiç sevmiyorum ne yapabilirim?Sonuçta benim ailem değil akrabam değil Güncellemeler+1 yıl Güncel bir sorun Bayram diye anneme sarılan abileri hiç sevmiyorum ne yapabilirim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl 1. derece akrabalık dışında Erkeğin, kadına sarilmasini doğru bulmuyorum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bende hiç sevmem zaten ama söz mü geçiyor bir şey desem suçlu ben oluyorum Yorumla AsabiÖküz +1 yıl İnsanların ekserisi hassasiyet ve mahremiyet sahibi değil..Maalesef Yorumla Soran +1 yıl maalesef ki normal tanıdık akraba olsa neyse yani Komşu bile sarılıyor Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Annenle konuştun mu bunu hiç Yorumla Soran +1 yıl Çok maalesef Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Cevabı ne Yorumla Soran +1 yıl Bayram bu ne olucak yani bayramda insanlar sosyallesir yabancı bile olsa diyor Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Annenin hassasiyeti yok Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sayın trollküçüklüğünden ananı gözünün öneündem i züktüler? valla sıkıldık 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun ya sen zuktu felan diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl geliştir kendinibaşka troll denemeleri yap Yorumla Soran +1 yıl Of herşeye trol diyen kişi geldi yine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bebişim kırıldın mı yoksa Yorumla Soran +1 yıl Evet abicim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dondurma söylerim ben sana yalarsın:D Yorumla Soran +1 yıl Abi al işte sende trol yapma ya Yorumla
fatoşşist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl bir bitmedi şu sitenin annecileri 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Of hemen herşeye bir olumsuz yorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Annen keyif alıyor mu acaba önemli olan o , vücudu nasıl 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem belki alır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım gizliden yaz bi ozzzellden Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Annen halinden memnun belli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bunu annene demen gerekiyor 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Söz geçiyor ya abi sanki Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Annen ve baban boşandı mı yoksa? Yorumla Soran +1 yıl Evet ayrılar 8 yıldır Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Şimdi biraz açık sözlü olalım, annenin kadın olarak bazı ihtiyaçları var ve bunları bir şekilde gidermek onun en doğal hakkı. Yorumla Soran +1 yıl Abi nasıl hakkı evli vs değilAyrıca öyle bir şey yapmaz ama erkeklere güvenim 0 Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Evli olmaması ihtiyacı olmayacağı anlamına gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Öyle ama bu iş evlilik ile olur bize göre Ben şehir çocuğu annesini böyle şeyde normal karşılayan biri değilim Yorumla kralkobrax21 +1 yıl İlk yorumda yazdığım gibi annene söyle bunları. Yorumla Soran +1 yıl Söylerim de fikir almakta güzel bir şey büyüklerden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Annen seksi demek ben de sarılırdım olsam orada 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Memeleri büyük mü Yorumla Soran +1 yıl Ne biçim soru bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır sarılma nedenlerini söyleyeceğim Yorumla Soran +1 yıl Büyük nolmus Yorumla Soran +1 yıl He nolmus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yalıyordur o memeleri amcan amcana dikkat et Yorumla Soran +1 yıl Amcam ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amcan genelde bence annenle ilişkisi var dikkat et memelerini emiyordur Yorumla Soran +1 yıl Yok kimse emmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne emiyordur emin ol amca oğlun bile emiyordur Yorumla Soran +1 yıl Niye emsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahrik olmuştur ondan Yorumla Soran +1 yıl Yok olmaz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl offff şu anneci tayfa bi bitmedi ya 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akrabaların dışında kim neden anana sarılsın yavrum Yorumla Soran +1 yıl Komşumuz? Sevmiyorum sarilmasini ama ona göre normal geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu sorun etmesi gereken kişi annen fakat rahatsız olmuyor demekki Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef ama ben rahatsız oluyorum kaç kez dedim bayram bugün bunda ne var diyor Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Bugün bayram ziyaretinde sizdeyim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla veledron75 +1 yıl Bayramlaşacağız Yorumla Soran +1 yıl Hım Yorumla veledron75 +1 yıl Öğleden sonra gelirim. Bayramlaşırız sarılırız vs Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Haklısın mesafeli olsun lar 0 1 Yorumla hayletdayi +1 yıl Kaç yaşında annen
MirzeBey34 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Rvet küçükken bende öyleydim Ama takılma bence 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla MirzeBey34 +1 yıl Bilmem geçti gitti Yorumla Soran +1 yıl Anladım ama bana normal gelmiyor Yorumla MirzeBey34 +1 yıl Takılma bence Yorumla Soran +1 yıl Niye ama dm den yazdım bakarsan Yorumla
malarma Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Efekan oğlum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Efekan kim? Yorumla malarma +1 yıl Sen Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
1. derece akrabalık dışında
Erkeğin, kadına sarilmasini doğru bulmuyorum
Bende hiç sevmem zaten ama söz mü geçiyor bir şey desem suçlu ben oluyorum
İnsanların ekserisi hassasiyet ve mahremiyet sahibi değil..
Maalesef
maalesef ki normal tanıdık akraba olsa neyse yani
Komşu bile sarılıyor
Annenle konuştun mu bunu hiç
Çok maalesef
Cevabı ne
Bayram bu ne olucak yani bayramda insanlar sosyallesir yabancı bile olsa diyor
Annenin hassasiyeti yok
sayın troll
küçüklüğünden ananı gözünün öneündem i züktüler? valla sıkıldık
Ne diyorsun ya sen zuktu felan diye
geliştir kendini
başka troll denemeleri yap
Of herşeye trol diyen kişi geldi yine
bebişim kırıldın mı yoksa
Evet abicim
dondurma söylerim ben sana yalarsın:D
Abi al işte sende trol yapma ya
bir bitmedi şu sitenin annecileri
Of hemen herşeye bir olumsuz yorum
Annen keyif alıyor mu acaba önemli olan o , vücudu nasıl
Bilmem belki alır
Çıktım gizliden yaz bi ozzzellden
Yazdım
Annen halinden memnun belli
Niye
Bunu annene demen gerekiyor
Söz geçiyor ya abi sanki
Annen ve baban boşandı mı yoksa?
Evet ayrılar 8 yıldır
Şimdi biraz açık sözlü olalım, annenin kadın olarak bazı ihtiyaçları var ve bunları bir şekilde gidermek onun en doğal hakkı.
Abi nasıl hakkı evli vs değil
Ayrıca öyle bir şey yapmaz ama erkeklere güvenim 0
Evli olmaması ihtiyacı olmayacağı anlamına gelmiyor
Öyle ama bu iş evlilik ile olur bize göre
Ben şehir çocuğu annesini böyle şeyde normal karşılayan biri değilim
İlk yorumda yazdığım gibi annene söyle bunları.
Söylerim de fikir almakta güzel bir şey büyüklerden
Annen seksi demek ben de sarılırdım olsam orada
Niye ki
Memeleri büyük mü
Ne biçim soru bu
Hayır sarılma nedenlerini söyleyeceğim
Büyük nolmus
He nolmus
Ne yalıyordur o memeleri amcan amcana dikkat et
Amcam ne alaka
Amcan genelde bence annenle ilişkisi var dikkat et memelerini emiyordur
Yok kimse emmez
Ne emiyordur emin ol amca oğlun bile emiyordur
Niye emsin
Tahrik olmuştur ondan
Yok olmaz
offff şu anneci tayfa bi bitmedi ya
Ne alaka
Akrabaların dışında kim neden anana sarılsın yavrum
Komşumuz? Sevmiyorum sarilmasini ama ona göre normal geliyor
Bunu sorun etmesi gereken kişi annen fakat rahatsız olmuyor demekki
Evet maalesef ama ben rahatsız oluyorum kaç kez dedim bayram bugün bunda ne var diyor
Bugün bayram ziyaretinde sizdeyim
Ne alaka
Bayramlaşacağız
Hım
Öğleden sonra gelirim. Bayramlaşırız sarılırız vs
Haklısın mesafeli olsun lar
Kaç yaşında annen
Rvet küçükken bende öyleydim
Ama takılma bence
Niye ki
Bilmem geçti gitti
Anladım ama bana normal gelmiyor