Vegan ya da vejetaryen olmak istiyorum fakat yeterli derecede bir bilgim yok. Aranızda vegan ya da vejetaryen olan var mı?

Uzun zamandır düşünüyorum ve bir başka canlının damak zevkimiz uğruna öldürülüp kıyma ya da kuşbaşı yapılması fikri bana oldukça mantıklı geldi. Bu yüzden vegan ya da vejetaryen olmak istiyorum. Fakat yeterli düzeyde bir bilgim yok. Bu insanlar nasıl beslenir? Ne yer ne içerler? Veganlar mesela, kurabiyedir ne bileyim tatlıdır vs. bunları bile yiyemiyor. Peki nasıl besleniyorlar? Bilgisi olanlar cevap verip beni aydınlatabilir mi acaba? (:
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunun başında yanlış bir cümle kullanmışım. "Bir başka canlının damak zevkimiz uğruna öldürülüp kıyma ya da kuşbaşı yapılması fikri bana oldukça mantıklı geldi." cümlesi "Bir başka canlının damak zevkimiz uğruna öldürülüp kıyma ya da kuşbaşı yapılması fikrine karşı olmak ve tüketmemek bana oldukça mantıklı geldi." olacak. :)
Vegan ya da vejetaryen olmak istiyorum fakat yeterli derecede bir bilgim yok. Aranızda vegan ya da vejetaryen olan var mı?