+1 yılKadinlar hep anlatcak birini arar.. en iyi dinleyiciyi de erkek olarak gorurler cunku erkek sessiz kalir , erkek hemcinsini bilir , erkek e kizim sende cok iplerini vermissin suc sende diyip aski hice sayip erkegin kopegi olmussun kiz degil erkek kosar kizim demez imalarda bulunmaz dinler dinler iki kelime eder hayatini duzeltir erkekler mantikli konusur cunku.. sonra ne olur tesekkur edip yol alirlar olanin bu oldugunu dusunur cunku askta aci cekmistir artik daha guclu olucaktir. Ve sunu unutma kiz acizligini gosterdigi kisiyle cikmaz, cikamaz cunku sende gidersen boyle mahfolurum imaji vermek istemez. Cunku karar vermistir diger iliskisinde daha guclu, daha cok soz sahibi olacaktir.. sende bulursun ins kardesim dinle boyle iste dinle de bir kizin yakma cigerini..
45 Yorumla- +1 yıl
Ha bir sorun varsa kardes dinleriz yani ayip ettin. Dertten anlariz yani.
- +1 yıl
Çok doğru dedin
- +1 yıl
Erkeklerin çilesi bu hep dinle hep dinle. konuşmaya fırsatımız bile olmuyo :(
En İyi Cevaplar
Bende her zaman dinleyen tarafimdir , dinlemek kotu aslinda kendi derdine yeni dertler ekliyorsun zaten kendi sorunlarinla kafan sis o dertlerini dinleyerek icini iyice daraltiyorsun ama hic biri de dinup senin bir derdin var mi problemin var mi demezler butun sıkıntılar senin icinde kalir ben nedense her zaman duvar oldum aglama duvari gibi anlatirlar aglarlar kendilerini bosaltirlar sonra giderler onlarin gelmeleri zamanli olur dertleri cogaldigi zaman geri gelirler...
20 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Buradaki 29 kadinla whatsapp tan konusuyorsan , onlarla sevgili olmak zorunda degilsin. Onlar da seninle.. etkilenme meselesi, spontane gelisir , olacaksa.. arkadaslik gozuyle baktiginda da , bu insanlar sana telwfon nimaralarina kadar verdiyse , sana guvenmisler demektir.. arkafaslogin da ilk adimi olabilir.. bugun dert dinlersin yarin sohbet edersin.. olabilir ya da olmayabilir.. takilma bunlara. Kendin ol. Gerisi her sekilde gelir.. insanlar biraz bencildir.. kendi dertlerini her seyin onune koyarlar.. er gec birileri senin sohbetinden de keyif alacaktir.. siparisle degil zamanla olur.. her konustigin insanla birebir frekansinin uymasini da bekleme.. krnfiligindrn olusur bu , agzim. yuzum diyene kadar.
00 Yorumla
+1 yılher erkek iyidir ! adam olana anlatırlar ;)
91 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
"Türk kızı"nın kum torbası, stres topu, boş zaman oyuncağı olmaya niye heveslisin? Senin çözüm önerilerini dikkate alacaklarını düşünüyor musun ciddi ciddi?
"Türk kızı", güçlü gözükmek için debelenen ve içinde aşırı yük biriken bir tiplemedir. Herkesten sakladığı zayıflıklarını "güvenilir erkeğin" kasasına atar, asla onla dost da sevgili de olmaz çünkü ona karşı ezik hisseder kendini.
İçlerini açmadıkları erkeklerle de para-tip-geyik odaklı eğlenirler gezerler.
Hayatın zorluklarına karşı savaşamayan yetersiz bir kişiliği örtme çabalarıdır hepsi. Yalnız olduğun daha iyi. Kaybettiğin bir şeycik yok çünkü.21 Yorumla
Soran+1 yılHmm haklısın :k
Bir kadının sırdaşı olmak güzel bir şey. En son çok sevdiğim bir kız arkadaşım bana "keşke kız olsaydın" demişti. Kadınları dinlemeyi ben de çok seviyorum ama mantıklı olanları dinlemeyi seviyorum sadece. Bazen çok ama çok boş konulara acayip bir şekilde takılıyorlar ve neresinden tutsam elimde kalıyor. Bir kadının içindeki küçük kızın başını okşayabilirsen eğer, dünyanın en iyi erkeği sen olursun.
Soruyla alakası olmayan bir yazı oldu sanırım. Senin sorunla ilgili olarak, iyilik aşk için bir kriter değil maalesef. Belki doğru insan çıkmamıştır henüz. Bu yüzden fazla takılma bu konuya.00 Yorumlatabir-i caiz ise adam gibi adam dedikleri erkeklere kadınlar dertlerini anlatırlar ve de muhtemelen o erkekler gerçekten kadınların dertlerini dinleyen ve çözüm bulabilen kişilerdir. iyi insanların kaderi zaten yalnızlıktır üzülmeyin. sizin de karşınıza bir gün yaptığınız iyiliklerin mükafatı olan bir kişi çıkacaktır, kalbinizi ferah tutun ;)
71 Yorumla
+1 yılAkıllı dinlemesini bilen ve güven veren erkeklere sorunlarımızı anlatırız. Karşımızdaki erkek Dinler ve aklını kullanıp mantıklı bir cevap verir. Bir de yüreklendirir. Maalesef çoğu kız bu anlatılanları pek dinlemez. Genelde erkekler bu yüzden dertleşmek için iyi bir seçimdir bence.
10 Yorumla
+1 yılSizden iyi dinleyici yok bu devirde bizim huyumuz bu sanırım bir olayı kız arkadaşlarıma anlatsam araya kendilerini sokarlar bir haftadır çözemediğim bir sorun vardı 4 arkadaşım bir çözüm bulamadı ama birinin sevgilisi ilk tanışmada dinledi ve çözüm buldu ve zamanı gelince mutlaka biri çıkar karşına emin ol (:
10 YorumlaYoldayim uzun uzun yazamicam ama bir bayan erkekle kolay kolay dertlesmez anlatmaz.. anlatiyorsa gercek bir arkadassin , herkezin surekli ayrilip baristigi bir devirde seni kimse sevgilisi yapmak istemez kaybetmemek icin ki dert dinleyen dost tarafindasin sevgilin bu yuzden yok konustuklarinin arasinda.. hicte uzun yazmamisim ha :))
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle iyi erkeklere dert anlatmaz kadınlar alakası yok sorun çözmek isterler her insan gibi bakmışlar sende bu işi biliyorsun güzel konuşuyor yaklaşıyorsun sen onlar için bir anahtarsın 29 kişinin numaraısını aldıysan bu işi biliyorsun demektir...
yavşamadım diyorsunkiii yavşasaydın onlarla arkadş olabilirdin...00 Yorumla
+1 yılbununla ilgili guzel bir laf var "akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine bırak deli ol dünya senin kahrını çeksin " :) yani tabi huyun guzel de kendine de deger ver, verilmesini sagla güzin abla degilsin sonucta degil mi? elbet derdine derman cikar bir gün
whatsapp*00 Yorumla
+1 yılDerdini sorununu dinlediğinde kendini sana yakın hisseden kişiye anlatırlar. Moral vericek sorununu kendi sorunu gibi dinleyecek kişiye anlatırlar genelde. Doğru yoldasim kardes. Elbet seni de anlayan biri çıkacak karşına. Sen sabretmeyi bil yeter ki.
00 Yorumla" Bu siteden 29 kadın telefon numarasını verdi whats up tan yazıştık." kısmına takıldım ben.. ya bayanlar hakikaten medeni hallerine bakmadan her dişiye "kadın" diye hitap eden maço erkeklerden hoşlanıyorlar.. ya da bu sitede 18-24 arası gizli profilli erkeklere sulanan genç avcısı sapık kadınlarla dolu hakikaten.. ben karar veremedim :S
00 YorumlaBende 5-6 kızla yakın temas kurdum, dert dinledim ama sonrasında ''arkadaşız'' muamelesi gördüm.
O dakikadan sonra dert dinlemiyorum, diyebilirim.
Sen dert dinledikçe onlar seni iyice arkadaş benimseyecek, zaman içerisinde iyice iş yokuşa sürecek.
Telefon numarası almak kolay, 2 sohbet hafif sıcak hafif samimi oldun mu alıyorsun, olay ilerisinde bitiyor.
İyimser olma.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. ya insanların anlaması tam iyi dinlememesi bir arkadaşım vardı saçma sapan cevap veriyo bişey anlatıgımda üzülme herkes arkadaşsız benimde pek arkadaşım yok samimi sagdece selam alıp verdiğim insanlar var boşver arkadaşın yoksa birileri seni sevmesini bekleme bırak seni başkası sevsin
00 Yorumla
+1 yılGenelde evet. kötü erkekleri severiz çünkü biz salağız
84 Yorumla- +1 yıl
@wolcano onayl onayla korkma bişi yapmam :D
dinleyen cok erkek görmedm ya da duymadm ama sana anlatyrsa gerckten iyi bir dinleyicisin demektr ama odedgn genelde oluyo bnde hep dinliyorum cözüm üretmye calısıyorum ama konu bana gelince çözüm yok bir sonuca varamıyorum insanlar anltnca kendi skntmıda unutup kim anlatıysa onn derdne konsantre oluyorum bakalım daha ne kadar böle devam edicek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılDostum böyle şeyleri bırak gençliğini kızların sorunlarını dinleyerek tüketme onların sorunları asla bitmez ama sen bitersin. Kızlar güvendiği erkeğe değil saf erkeğe anlatır anlatır ki ondan zarar gelmeyeceğini bilir ve daha çok sömürür. Beynini bu tür şeylerle dolduran sen bir zaman sonra akıl tutulması yaşarsın aman etme eyleme.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. kadınlar işte böyle hep egoist anlatır anlatır dinlemeye gelince yok anacım tsk ederler...
ama nerde bir piç görseler üzerlerine atlarlar istisna olan kızlar alınmasın...
sonra gene iyi bir cocuk bulup bütün dertlerini anlatırlar onların yaşamı bundan ibaret olsa gerek...
bu devirde cix takılacaksin sonra yalandan oh cok seviyorum ölüyorum bittim ben. yalanları ardından
tekmeyi basacan ozamn değerli olunuyor bu kızlar bunu hak ediyor...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolaysahneler.com/zerrin-egeliler-samanlikta/ Evet ben mesela ilk bir erkege anlatmistim bu videodaki gibi samanlikta sevismek istedigimi
00 YorumlaIki secimin var. Ya kadinlarin sorunlarini dinleyeceksin ya da kadinlarin sorunlari olan erkeklerden biri de sen olacaksin. Kadinlar iyi erkeklerden hoslanmaz. Kadinlar kotu erkeklerden hoslanirlar. Utangac cekingen olmayacaksin yeri gelecek yavsayacaksin yeri gelecek kendini cekeceksin ayarini bildikten sonra istedigin kadini elde edebilirsin.
00 Yorumlabana cok anlattilar asklarini dertlerini hüngür hüngür ağlayan kizlar okdu abartmiyirum insan piskolojisinden iyi anlarim sohbetimde iyidur konuyu carpitmam bir kizla konusurken ama sonralarda sıkıldım dert babasimiyim olum dedim kendi kendi kendime
00 Yorumla
+1 yılHaci kadinlar oyle birsey ki zayif bir aninda denk geldin mi yeterlidir bazilarina simdi sorsan diyecek kimse elime su dokemez yok ben boyleyim yaklasma yok sevgilim var hikayeleri bos yeterki onlara yakinlasacak noktayi bil :) gokten zembille indigini sananlar varda
00 Yorumla
+1 yılYani hani bakti ki sen bazi erkekler gibi sallamiyosun anlatmasi gayet normal. Benimde oyle bir tane dostum var erkek. Tum sikintilarimi anlatirim cekinmem fikirlerini alirim. Yani sende uygun bir dost bularak dertlerini dokebilirsin mesela.
00 Yorumla
+1 yılIyi insanlar yardim etmek icin birebirdir ve insanlar genelde iyi insanlarla arkadaslik kurmatan asla cekinmezler efendi !
birseyleri kazanmak icin iyilikten cikmak lazim bu olaya bakis acim nedense olmsuzluk abidesi durumuna geldi.00 Yorumla
+1 yılaklında bulunsun bir kaç sağlam arkadaşın dışında her önüne gelen kızla arkadaş olma. ne kadar çok normal kız arkadaşın olursa sevgili olma/bulma ihtimalin azalır.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam tavsiyenizi dikkate alacağım
bende psikologum ama hç arkadaşım yok b siteden 50 kadın 16 erkekle watsapptan knuştum hepsine yardımcı oldum ama bebde yanızımm snada yardımı olabilirmm
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam o zaman takipteyim mesaj atarım size :)
- +1 yıl
Terzi misali da
Olsun gunun sorusu ne gusel soruya gelincede insallah hayirli kismetin cikarama ilk kez senin gibi birini goryorumyani gercekten dinlermi boyle
11 Yorumla
Soran+1 yılDinleyeni var :)
+1 yılDesene sadece sahanda top çeviriyorsun gol falan yok ☺bi insan sevgilisi olmayan yakınlık duymadığı tanımadığı 29 kızın neden telini alır onların derdini dinler bunuda anlamış değilim
02 Yorumla
Soran+1 yılSosyal fobikim bro 😟
- +1 yıl
Hobi mi fobi mi
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. dertleri geçince senle konuşmuyolarsa 5 para etmezlermiş demek ki.
51 Yorumla- +1 yıl
Helal.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde hep iyi insanlar yalnizdir... Napalim ki kotu mu olsak :)
Kotu olanlari da istemiyorlar :)
Ama sabretmek lazim.. Elbet birgun seni sen oldugun icin kabul eden biri olacaktir ve gelecektir. Sabret ve seyret :)14 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum. Lisede olmamıştı. Üniversiteye gidince bulursun dediler. Yüksek lisans yapıyorum ama hala yok
Soran+1 yılYaş 24. Martda 25 e giricem.
- +1 yıl
Ortam olan yerlere gidermisin? Konusmaya calis belki oylece arkadas olabilirsin? Bilmiyorum..
Soran+1 yılGiderim evet
+1 yılYine bu şekilde gizli den yazıp derdini Paylaş emin ol herkes dinler.. sen iyi biri isen anlatırlar ama kötü olsaydın severlerdi..
20 YorumlaArada dertleşmek iyi gelir tabii, bu dertleştiğin kişiye göre değişir. Büyük sorunlarımı ailemden başka hiç kimseye anlatmam ben... Bir dostumun bir sorunu da varsa dinlerim ve yüzüne ufak da olsa bir tebessüm kondurmadan asla bırakmam..
00 YorumlaAslında biliyor musun en fazla ihtiyaç duyulan arkadaş türüsün. Mesela bir sevgili asla dert dinlemez senin türün kadar destekleyici de olamaz ama senin türün az, nesli tükenmekte ve korunulası..
00 Yorumla
+1 yılBende hep dinleyen tarafım hatta kendime ağlama duvarı diyorum. amam bende yalnızım galiba kaderimiz bu
08 Yorumla
Soran+1 yılProfil foton beni benden aldı :D ahahaha
- +1 yıl
L'n profile koptum asdsagssd
- +1 yıl
Aaayy sebastiian size kuşlar gönderiyorum 😚
Soran+1 yıl:D ahahaha
- +1 yıl
Şaka bir yana surat ifadesi genel modum
Soran+1 yılYapma be çok itici
- +1 yıl
- +1 yıl
Aman neyse
Bende senin durumdaydım o kadar kötü şey başıma geldi ama hiçbiri beni dinlemedi ama ben onlar gibi olmadım her anlatanı dinledim bilgilerimle bir kaç bir şey söyledim boşver sen böyle devam et en azından vicdanen rahatsın gardaş :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOhooo sen bildiğin Meriç olmuşsun. Aman diyeyim kendine gel, Meriçliğin dibini bulursan kurtuluş zor.
010 Yorumla
Soran+1 yılMeriç ne?
Soran+1 yılNe yapmam lazım?
Soran+1 yılAaa sen amatör psikologsunn. Smeni takibe aldım. mesaj atsam sorun olurmu?
Soran+1 yılPeki atmam
- +1 yıl
Erkek güzin abla, dert dinleyen kız gibi olmuş erkek. Biraz sert ol işte, onların kız arkadaşları olmadıgını belli et.
Soran+1 yılSanal ortamda nasıl sert olabilirimki
Soran+1 yılBanane senin sorunundanmı diyeyim?
- +1 yıl
Bir yakınlık hissetmediğin birinin dertlerini neden dinliyorsun ki, tamam yakınlığın varsa da ona göre davran. Bunu nasıl anlatayım ki, Meriçliğe girme işte. Kız arkadaşı değil de yabancı bir erkek olduğunu hissettir.
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılBende çekingenlik ve sosyalfobi var
Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı. hayır aslında anlattıgımız erkekler kötüdür ama sadece arkadaş gözüyle baktıgımız için iyi gelir bize sonra iş sevgililige geldimi adamın gerçek yüzünü görürüzz.
00 YorumlaAynen kardeş bende senin gibiyim fazla iyiyim sanirim hayatima giren tum kadinlar arkadas kalmak istiyo herseylerinde yanlarindayim ama benim biseyim olunca kimse yanimda degil yalniziz dostum ve boyle kalmaya mahkumuz sanirim
00 YorumlaBaba bayanlar kötü erkeklerle çıkar iyi erkeklerle dertlesir bu dünyanın kuralı (yanlış diyen varmı? )
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu ana kadar hep dinleyen taraf ben oldum aslında dinlemeyi seviyorum belki de başkalarının sorunlarını dinlerken kendiminkileri unutuveriyorum ama durum bu aslında senin durumunla aynı dinleyen taraf hep benim ama dinleyenim yok..
00 Yorumlabana da oluyor bazen. anlatıp, anlatıp, anlatıp, konu bittikten sonra ve sorun çözüldükten sonra "selam" dahi vermeyenler var
00 YorumlaBence her konuda tecrubesı olan ınsana baktımı ne oldugunu anlayankafa olarak olgun bırıne anlatırlar
00 Yorumla
+1 yılSen sevgili olmak yerine Haydar abi ya da güzin abla olmuşsun. Andan yalnız olabilirmisin acaba. :)
00 YorumlaBen genlde herksle paylaşırm ama sevgili konularnda dertlysm mutlaka olgun mantıklı bir erkekle paylaşmayı öneri almayı tercih ederm
00 YorumlaO olay çok farklı bir şey. Düşündüğünden farklı bir şey. İyi olmak yetmiyor. Ve iyi olmak çok gereksiz bir gün anlayacaksın
00 Yorumlaçok iyi yürekliymişsin çıkarsız karşılıksız dinlemişin ya helal olsun -,- iyilik at denize at derler Allah gönlüne göre birini nasip eder inşallah -,-
00 YorumlaIyi erkeklere halden anlayan erkeklere anlatir. Ama anlattigi kisi genelde sevgisini haketmeyen kisidir.
Tabi kendi düşüncem.00 YorumlaSevabı kazandın. Maşallah, 29 kadınlar sana emanet oldu.
08 Yorumla
Soran+1 yılSorununu çözen tekme atıp gitti :l
Soran+1 yılEvet artık ediyorum niye sordunuz? Şaşırdım
Soran+1 yılBenim hiç arkadaşım yok. Sadece muhabbet amaçlı sanal olsa bile arkadaş edinirim sanmıştım
Soran+1 yılTamam kötü olcam :)
Cıvık olmayan güvenilir olabilir ama bunlar site konustugun kadınlar dahil değil gerçekten yüzyüze olman lazım
00 YorumlaAyıp ediyorsun ama :) insanların sorunlarını giderip mutlu etmek bile seni sevindirmeli, ben sevinirdim
00 YorumlaBazı insanlar ; Kendi dertlerini unutmak için başkalarının dertlerini dinler. Herkese yardımcı olur ama kendine olamaz.
Sende onlardan birtanesisin sanırım buna alış :)00 YorumlaBir kadını dinlemeyi biliyorsan.
Mutlu olmayı da en çok sen hak ediyorsun demek 😊
Iyi ve güvenilir olduğundandır o.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. O tipler konuşur konuşur sonra sıkıntısı geçince ve birini bulunca seni unutur. Yani zaman harcama beğenmediğine boşver.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılunutma dostum kadınlar iyi olanla dertleşir güvenilmezle sevişir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki?
- +1 yıl
kanun bu. böyle olmak zorunda. kadının zihni problem çözmeye erkeğin zihni problem üretmeye çalışır. temel mantığın bu olduğunu bilirsen algoritmayı buna göre kurarsın. ve sen ne kadar problemli bir tip olursan kadında seni çözmek için o kadar çaba harcar. neticede gizemli olman ve sıkıntı biri gibi görünmen kadının önce dikkatini çeker. ve sana yoğunlaşır. hayır ben öyle sıkıntılı tiplerle uğraşamam diyen ne kadar kadın varsa ya bu tiplerden nasibini almıştır ya da benim teorimin dışındaki istisnalar ekibindendir.
ben de iyimser biriyim ben de yalnızım hiç bir kız değerimi anlamıyor bilmiyor. kimse insan yerine bile koymuyor. bu devirde acımasız olacaksın kırıcı olacaksın derdini anlatınca banane yaa diceksin artık
00 Yorumlakadını en iyi erkek anlar çünkü bir kadın dinleyici ise empati yapmaz kendi durumu ile karşılaştırır
20 Yorumlaiçini iyi erkeğe dökerken kötü erkkeleri anlatırlar ya işte orda ben gülerim ağa sessiz içime kimse görmeden
00 Yorumlaerkekler dinlemeyi seviyorlar ve kızlardan daha vefalı oluyor bazıları
10 Yorumla
+1 yılKendine en samimi en yakin gelene anlatirlar ben sadece sevdigim erkege anlatirim
10 YorumlaBen de dinleyen tarafım , anlatmak belki arada bir o da güvenirsem
04 Yorumla- +1 yıl
Anlat ki çözülsün dilim ben rüzgarım demeliyim :))
Soran+1 yıl@nickimkocayakaçtııı bana esmeyi anlat esip geçmeyi anlat
- +1 yıl
Bilsem anlatirdim :((
+1 yılKadınlar kötü erkeklere aşık olurlar , iyi erkeklere dertlerini anlatırlar.. bir yerde okumuştum.
Kaybetmek iyilerin kaderi gibi birşey :) aynısını bende yaşıyorum00 YorumlaÇünkü biz böyleyiz kardeşim. Her şeyi bize anlatırlar bizi destek gibi görürler ama gün gelir istediklerini alırlar ve aynen bizi unuturlar. Biz onlar için bir destekten ibaretiz. Hayatım boyunca böyle oldu biliyorum az çok hissettiğin şeyi.
00 Yorumla- Devamını Gör (165)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat