AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Kız erkek fark etmez dinleyeceğine, destek olacağına inandığımız kişiye anlatırız
Gerçekten dinleyene anlatılır. Hani dinledikten sonra sana tavsiye vermeye çalışana. Üzme kendini, değmez diye geçiştiriyorsa defolup gitsin.
güvendikleri erkeklere anlatırlar eğer güven veriyosan karşındakine anlatır
Sanmıyorum yani oturup da sana adet muhabbeti yapamam ki çoğu kadın için en büyük sorun o
Halden anlayan birinin derdini Dinlersen anlarsin anlatirsin da :)
Bende hep dinleyen tarafımdır. Ama şikayetçi değilim bundan. En azından kendi dertlerimden uzaklaşabiliyorum bir anlığına
Sağlam karakterli adam gibi adamlara anlatırlar kardeşim.
nasıl beceriyorsun sorması ayıp bende bu sitedeyim ama daha bugüne kadar bir mesaj almadım
3 yıldır buradayım ve nickim aynı :)
Site yöneticisi sesini duymuş günün sorusu yapmış demekki
:D ahahaha olabilir ama cidden ben hatırlamıyorum
benim züktüklerimse bir hafta içinde evlendi
asıl ben ne olacam:DDDD
:D abi ben seks peşinde değilim ya. Rus falan hallederim sıkıntı yokta dert o değil işte.
biz de sevap peşindeyiz-sen beni çok yanlış anladın:D
herifteki xper puanına bak anasını satim. hesap satılık mı lan:D
Kadınlar kendilerine acı çektiren, peşinden koşturtan erkeklere aşık olurlar.
Ya gel bana anlat çok iyi dinleyicimdir yardımcı olurum
herkes senin gibi iyi niyetli olsa keske zaman kötü zaman arkadas :)
anlatabilecekleri herkese anlatırlar dikkatlerini ceken ise genelde oonları dinlemeyen kişiler olur iyi olmak sana birşey kazandırmaz abisi
kardeş sen guzin abla misin sen tabiki dinle yardimci ol ama kendini kullandirma adina uzuldum
:D ahahaha haklısın bro. Ya soruyu ben günün sorusu yapmamıştım süpriz oldu Yeminle
:)) nolucak ama 29 numara bana bunu yapsa bidaha kizlarla muhattap olmazdim ben dert hic dinlemek sevmem ama yardimci olurum yaklasimini değistir erkek olduğunu hissettir 30. Ve diğerlerinde KİZLAR İYİ İNSANA DERTLERİNİ ANLATİR KOTU İNSANA ASİK OLUR SOZUNU SENDE GERCEKLESTİRME 😉
Kadınlar dertlerini en kolay es cinsel erkeklere anlatabilir ler çok rahatladır genel olarak çünkü es cinsel erkekler daha güvenilir olabiliyor... Tamamı değil ama yüzde olarak fazla
kızlar kötü erkeklere verirler, iyi erkeklerrin omzunda ağlarlar. edebiyat yapmanın ve kibar olmanın bir gereği yok. good girls love bad boys. bu bir kural.
bence kadılar kendilerini anlayan erkeklere hasret oldukları için bulduklarında anlatıyorlarr :)
4 sene bitecek benim. boşversene ya hayat hep güzel :)
İyi Erkeklere evet.. bn sana bir dert anlatrm da duydgun hrpsinden daha beterdr ama dinlerm de hep
Kerdeaim ayni durumu bende yasadim tabi burdan kimse ole pek muhabbetim olmadi ama dinledim butununu elimden geldigince yardimci olmaya calistim ve simdi hepsi mutlu bende mutlu... ama yinede insan yanliz olunca cani sıkilabiliyor :))
Kadınlar iyi erkeklerle derleşir, kötü erkeklere aşık olurlar azizim...
Çünkü erkekler fesatlık çekmeden bizi dinlerde ondan :))
Bende dinlerin hanımların dertlerini akıl vermeye çalışırım. Özellikle hanımefendilere yardım etmeyi severim. Beni genelde yakın görürler anlatırlar. Bir arkadaşım anlatmamıştı çok ısrar ettim neyin var anlat diye. Ah ah sonu keşke böyle olmasaydı :(
kötü erkek yoktur sinsi erkek vardır :D çnkü kadınlar güven veren erkelerle dertleşmeyi severle. d. d
vay arkadaş 29 kadın telini vermiş off :D yazık yalnızlar senden yardım dilenmiştir şimdi
Ego tatmini için söylemedim gerçekten 29
29 kadın mı dokunduğun sadece 29 kişi mi bu siteden seni zavallı
Dokunduğum değil dinlediğim. Yokluk çekiyorsun bari belli etme
He he gönül abla çok yokluk çekiyorum weirdo
erkek bence en iyi dinleyici sonsuza kadar güvenebilcegin biri çünkü derdini istediğin kadar anlatsanda asla seni ele vermez
Kadinlar sadece et kol bacak gogusten... dan ibaret degil onlarda insan ve onlarinda kendilerine gore sorunlari var kadinlarin veya kizlarin her neyse encok senin yaptigin seye ihtiyaci var
Son sözü daha soylemedi hayat inşallah gönlüne gore birni bulursun eğer gerçekten dedigin gbiysen sen iyi bir insansin.. Karsinada inşallah iyi birisi cikar. İyi günler.
Kötü bir niyet derken kastın nedir? Bu şekilde konuşman bilinç altında farklı şeyler beklediğini gösterir ; bence doğal davranmaya çalış dünyayı düzeltemez aksine kendini bozarsın...
Kötü erkeklere asık olup iyi erkeklerle dertlesirler bence :))
ben anlatayım bari :d boş ver mi diyorsun bişey anlatınca mı fikir mi veriyorsun
Kadınlar daha iyi dinleyicilere bir kere erkekler olaylara yüzeysel bakar
senın ıyı nıyetlını nerden bilcezki.) ben kımseye güvenmem brader
Ben hep erkek kankama anlatirim. Cunku sevgiliyle konusalamayan seyler olur, benden sogumasin falan diye anlatmam, bunaltmak istemem. Kiz olan arkadaslarima anlatmam cunku onlarla daha farkli konulari konusarak kafa dagitmak isterim.
Güven verirse anlatırım. Ama tek bir kişiye konusuyorum onun dısında herkes bana geliyor
<3 :O
güvendikleri erkeklere anlatırlar senin karşına da iyi biri çıkar zamanla iyi niyetli olduktan sonra
Elbet olur doğru kişi daha cikmamistir ya da herkesle arkadaş olduğun için olabilir :D
İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir. Diyen boşuna dememiş bu sözü? :))
Hep dinleyen sen olursan, dinleyenin olmaz tabii. Insanlara senin de sıkıntıların olduğunu söyle. Fakat dinlediğin kadar dinlenmeyeceğin aşikar. :/
Kadınlar bencil yaratıklardır bunu bir ara bende yapıyordum yani dert dinlemeyi baktım kimse beni sormuyor şimdi hepsini uzak tutuyorum kendimden..
İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir. - Victor Hugo
Bende bunu diyecektim ki çok doğru bir laf ben yaşayarak öğrendim
kanka 4 ssss kurula basit hayvan gibi davrancaksıki aranan erkek olcaksın ;)
Haklısın bro
"Hep hazanı yaşarım
Bir günümde yaz olsa
Felek isyan ederdi
Benim yerimde olsa
Ateş donar su yanar
Benim yerimde olsa
O 29 kadının numarasını ver onlaraa haddini bildiricem ne diye darlatıyolar senii haaa
Sorunlarını çözünce gidiyorlar yazmıyorlar. Amacım sosyal ağ ortamındanda olsa arkadaş edinmekti konuşacak kimsem yok. Sadece arkadaş olmak istemiştim. Kimisi whats up tan engelleyiveriyor hemen. Amacım yardım etmekti belki arkadaş edinirim diye
sen marko paşa mısın olumm 29 kız varmışta yazmışlar buna ayyy canım kıyamam yaa
Marko paşa?
Yanında güçlü duran erkeğe anlatır. Cümleyi açmak gerekirse her sorununa çözüm , çözüm bulamasa bile huzur bulmak için göğsüne yaslanabileceği bir erkeğe anlatır.
Ben de 4 kızdan numara alıp karşılıklı dertlemişmiştim.
Ben sevdigim adama anlatirim cunku o anlar beni yani cikarci arkadaslar değil :))
dınlyenlere anlatılır ama sen anlattın an cvb bıle alamazsın hayat :(
Kadınlar iyi erkeklerle dost olurken, kötü erkeklere aşık olurlar bu söz doğru yani.
Ne kadar mutsuz olduklarına bağlı. Çok mutsuz birisi herkese anlatabilir tabi karakter de önemli.
boşver kardeşim genelde böyle bunlar. herşeyi yaparlar anlatır gecerler insanın doğası böyle yardım etmeye devam :)
kadınları dinleyecek erkek bulmak kadınlar için çok zordur sende bu işi hakkıyla yapabiliyosan ne mutlu sana :)
dostum iyi erkekler sadece kadınlar için sadece iyi bir dinleyici olmuşlardır. sadece alırlar istediklerini. senin şansın yok bilesin.
Sen seversin o da seni sever ama o ne yapar zuppeyle sevgili olur KURAL BU bu kurali degismek bizim elimizde bunu yapabiliriz..!
bence iyimser yaklaşan her erkeğe anlatabilirler. kadınlar birbirlerini rakip olarak gördükleri için genelde birbirlerini sıkıntılarını anlatmak istemezler.
ha buyur ben de aynı şeyden şikayetçiyim... neden yalnızız bu kadar?:SSSSSSS
kendını kullandırtmaktan ne zevk alıyosun kı yara bandı mısın sen?