Güncellemeler
+1 yıl
Sebep soruyorsunuz ben hic bir şey yapmadım ve çağırmadımda onları
Birde rüyalarımda bana saldıran yılanlar görüyorum istemediğim halde
Birde rüyalarımda bana saldıran yılanlar görüyorum istemediğim halde
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim görüşleriniz için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Nasıl sesler duyuyosun ne sıklıkta duyuyosun? Rüyanda sana yılanlar saldırıyosa büyü denilen bir şey var ve gercek yapılmış olabilir
Uğultu sesleri yurume sesleri duyuyorum devamlı. O büyüyü kim ve neden yapmış olabilir ki?
Cekememişlerdir aileni yaptırmışlardır ugultu ve ayak sesleri duyuyosan daha korkucak çok bir şey yok ama kendi aralarındaki konusmaları ya da seninle konuşmaya bailadıkları zaman biraz tehlikeli olabiliyolar
Buda sana zarar vermek degilde aile huzurunu arkadaş huzurunu işini maddi manevi etkileye biliyo bir an önce allah rızası için yapan bir hoca bulup görün derim ben
Soya bağlı olabilir mi ailenizde var mı büyücü vs ya da aniden korkunç biçimde ölen biri? Mide baş veya kasik ağrıları şikayetleriniz var mı?
Bir ara medyumlarla çok görüşüyordum ama bıraktım onları ailemizde ama yok. Evet o şikayetlerim var ve elim kollarım bacaklarım uyuşur devamlı.
Medyumlarla neden görüştünüz
Aşk konusunda seviyormu diye baktirirdim. Bir medyuma gitmiştim köşesinde köpek kili yumağı vardı oradan kurtulduğuna
pardon kurtulduğuma şükrettim. Ama bazen diyorum ki kendime o medyum bana kötü niyetli bir büyü yapti.
Olabilir çünkü medyumlarin ya da falcilarin bazılarının üzerinde cin musallatı olur. Bunlar onların evlerini yakar rahatsız eder vs vs onlar da üzerlerindeki cinleri başkasına musallat ederek yükten kurtulmaya çalışırlar. Sizin durumunuz böyle olabilir. Bir Şam ya da hüddam bulmanızda fayda var ama güvenilir ve iyi niyetli olduğundan emin olun.
tanış arkadaş ol konuş sohbet başlat ne istediklerini niye geldiklerini sor öğren
Şizofreni olmayasınız psikiyatriye gidin
Çok korkuyorum bundan
Olabilir belki ilacla rahatlarsın
Ah kuzum keşke
Sen sizofreni olmusun
Çok korkuyorum bundan
O işler öyle kolay değil, psikoloğa git
Alim hoca hüddam yardım alcan
Büyü bence
Kötlük için büyü yapıyor
Konum at hacı geliyprum
İlaç lazım