Regresyon terapisi ile geçmiş yaşamlarınızı hatırlayabilirsiniz ben eski bir yaşamımda reptilian cinsi bir varlıktım mesela geçmiş hayatlarını hatırlayan arkadaşlar isterse anlatabilirler.
Regresyon terapisi hakkında bir şey biliyor musunuz?
Demek istediğini anladım belki o başka bedende biraz daha kalsaydın ve çevrendekileri farketmeye çalışsaydın daha farklı şeyler yaşayabilirdin bazı tekrar eden rüyalarda aslında bundan kaynaklanıyor
Elbette öyle, sanırım en yakın sürede regresyon alacağım. Astroloji de reankarnasyon inancını destekler biliyorsunuz, her insanın dharması var. Kad, gad noktalarını kontrol etmek de faydalı olabilir. Siz de astrolojik danışmanlık alabilirsiniz kesinlikle tatmin eder.
Aynı boyutta olmadığımızı biliyorum. Ancak onların bizi görmediği anlamına gelmez. Onlar 4. Boyuttalar bu yüzden göremiyoruz._. Ama onlar bizi görebiliyor
Hoca moca hikaye sakın bu tip insanlara bulaşmayın geri varlıklar bunlarla takılıyor cidden frekansını yüksek tutarsan ve şunu kendine dersen kendimi geri varlıklara kötü niyetli varlıklara kapatıyorum dersen senin auranla iletişime geçemezler aynı frekansa geçemezler meditasyon yapmanı ve çakra çalışması yapmanı öneririm
Birde eğer bu tür etkilere açıksan muhtemelen sezgilerin aşırı kuvvetlidir hissettiğim gelecekte olabilecek olayları bilebilirsin rüyalarına girebilir bu senin kendi rehberlerin ile irtibatın ile olur bir nevi medyumluk gibi düşün
En İyi Cevaplar