Diğer Regresyon terapisi hakkında? Vhffhjlll Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şu an buna dair bir video izledim ve izlerken ağladım icim açıldı resmen icimdekileri hissettim çok güzel birşey. bu terapiye gideniniz var mi? Güncellemeler+1 yıl Guncel Regresyon terapisi hakkında? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
erendadaş Takip Et Xper 7 Yaş: 45 +1 yıl geçmişime dönmeyi hiç istemem 0 1 Yorumla Vhffhjlll +1 yıl Buna dair bir video var 2 bölümden olusuyo izle ne demek istediğimi anlicaksin aşırı iyi gelen bir sey Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl sende gidebilirisin 0 6 Yorumla Vhffhjlll +1 yıl Evet ben zaten gitmek istiyorum Yorumla spitzbub +1 yıl neden problemin mi vardir Yorumla Vhffhjlll +1 yıl Buna dair bir video var 2 bolumden olusuyo onu izle ne demek istediğimi anlicaksin Yorumla spitzbub +1 yıl tamam anladim kac yasindasin Yorumla Vhffhjlll +1 yıl Yazıyor yaşım? Yorumla spitzbub +1 yıl ok nerdensin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
geçmişime dönmeyi hiç istemem
Buna dair bir video var 2 bölümden olusuyo izle ne demek istediğimi anlicaksin aşırı iyi gelen bir sey
sende gidebilirisin
Evet ben zaten gitmek istiyorum
neden problemin mi vardir
Buna dair bir video var 2 bolumden olusuyo onu izle ne demek istediğimi anlicaksin
tamam anladim kac yasindasin
Yazıyor yaşım?
ok nerdensin