Merak ettiğimden soruyorum tesettürlü bayanlara karşı bakış açınız?

Güya özgür ve çağdaş bir ülkeyiz. Ama ülkemizde kılık kıyafete göre eleştiri oldukça fazla..

Ben şöyle bir görüşteyim. İnsanlar istediği gibi giyinsin kuşansın. Buna kimse karışmasın. İnançlarını özelliklede müslüman bir ülkede daha iyi yaşasınlar..

Bugün Fransa'da ki müslümanlar Türkiye'de ki müslümanlara göre daha rahat yaşıyorlarsa ülkemizin durumu vahim..

Ben tesettürlü biri değilim. Biri bana neden kapanmıyorsun dediğinde verdiğim tepkiyi, kapalı bayanlara hakaret edenlere onları eleştirenlerede aynı şekilde veriyorum. Ben nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşarım..

Bunun yanı sıra tesettür adı altında dikkat çekmek için gerçekten fazla süslenen ve fazla dar giyen insanların bir tesettürü yok. Çünkü tesettürün bir anlamı var. Ama onlar bu anlam dışında hareket ederek daha fazla dikkat çekmenin peşinde. O yüzden şu an bile aranızda eleştiri yapacak olanlar lütfen bu tür kişilerden bahsetmesinler.

Bazı eleştiren insanlar ''Kuran'da kapanmak yazmıyor, saçın günahı mı olurmuş'' gibi şeyler söylüyorlar. Bunada karşıyım çünkü bir insan bunun günah olduguna inanıyorsa onun inançlarına saygısızlık etmek çok büyük bir yobazlık ve geri kafalılıktan öte bişey değildir.

Bunlar benim düşüncelerim.. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Merak ettiğimden soruyorum tesettürlü bayanlara karşı bakış açınız?