Aslında mideye yemeyi severim.
Ama midyenin nasıl bir hayvan olduğunu araştırdıktan sonra yemeyi bıraktım.
Midye, çöp hayvan olarak nitelendiriliyor. Denizin kirli kısımlarında, özellikle lağımlarla denizlerin birleştiği yerlerde arttığı gözlenir. Çünkü midyeler, denizdeki pislik ve artıkları sudan filtreleyip, temizleyerek, bu pislikleri, kabuğundaki sedef sayesinde inciye dönüştürür ve bu pislikler sayesinde beslenir, büyür.
Dolayısıyla midye yemekten vazgeçtim. Ki zaten Yüce Allah ayetinde, Artık Allah’ın size helâl ve temiz olarak verdiği rızıklardan yiyin. Eğer yalnız O’na ibadet ediyorsanız, Allah’ın nimetine şükredin,
diye buyuruyor. Yani kısaca temiz bir hayvan değildir.16 Yorumla- +1 yıl
Bende biliyorum midyenin nasıl beslendigini ama yemedende olmuyor. Sanırım bazilarimiz için kültür gibi bişey oldu bu :)
- +1 yıl
Aklıma girme :)
- +1 yıl
Ben yemek ayırt etmem tadı güzel olsun yeter :)
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk defa geçen yıl balayında izmirde yemiştim önce yemek istemedm sonra zorla yedirdi eşim bayıldım resmen balayı btene kadar hergün midyecinin yanında alıyoduk soluğu bu yılda hamileym ilk aşerdiğim şey midye oldu içanadolu şartlarında bulmak zor tabi bir 3 ay kadar beklemek zorunda kaldım tatile gdince yiycem dye ama bde ne duyayım hamilelkte zararlıymışım 1 ay oluyo işte gittik ama sedece tadımlık yiyebildm 10 15 tane geçen yıl 90 100 tane yiyoduk ikimiz eşimle geçen yıl :)
00 Yorumla
+1 yıl100 lira biraktim iste :D 150 tane mi ne yedim, sonra da 2 gun duzgun yemek yiyemedim :D off eksili eksili olsa da yesem. Denizden çıkınca harika olur o :D
02 Yorumla- +1 yıl
100 lira ufak bir rakam değil cidden :) bu gün kaşıbeyaz a gitsen o kadar para veriyorsun bir yemeğe :)
- +1 yıl
Iddayi kazandim, arkadas odeyecekti kazikladi beni hesap bana kaldi :D
+1 yılkanka ben hatırlamıorum ne kadar yediğimi bir oturusta hiç deneyemedim.. Her defasında sınırsıza dogru giderken arkadaşlar çekip götürüolardı beni.. :D
16 Yorumla- +1 yıl
Hahaha çok kötü bir durum yaa :) sevgiliye giden ellerin kavuşamaması gibi birsey :)
- +1 yıl
En iyi cevap seçmek istiyorum seni ama malesef sen sormussun :D haklısın vlla :P
- +1 yıl
sen secemiyorsan ben seçerim kardeşim ayıp ettin :)
- +1 yıl
haha Teşekkür ederim.. bir ara yaparız bir midye show :D
- +1 yıl
Soruyu sordugum gün yaptım ben :) yerken duygulanıp ağladım hesap et :)
- +1 yıl
hahahah vay bee ii miş :P
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
+1 yılOkadar şehvetli söyledinki harbi canım çekti :D En güzel birayla gidiyor Bol limonu döküceksin Bir oturuşta en fazla sanırsam 35 küsür tane yemiştim daha fazlada yerdimde kalmamişti :P
12 Yorumla- +1 yıl
Azim sulandi yeminle :)
- +1 yıl
:))
Tavayi töbe sevmem. Midye dolma tek oturusta bile degil ayaküstü 15 tane yemisligim var. O da 2 kisiydik bir birimiz bir birimiz yedigimiz icin. Acimam yerim :)
05 Yorumla- +1 yıl
50 tane alsanız 25 tane yeiyecektin yani :) limiti yükseltin bir ara :)
- +1 yıl
iki kere 30 alsaydınız o zaman :) gerçi hala 50 kuruş fiyatı :)
- +1 yıl
hahah :) doğru diyorsun zaten benim gibi bir adam denk gelse. tezgah kuruldugu gibi kaldırmak zorunda kalırdı :)
Yeme & İçme konusunda 941 cevap paylaştı. Aç gidersem 80 civarı tok gidersem 20 - 30, abarttığımızda oluyor ara ara 100 oldumu geçtimi bilmem de oturdumu midye dolmanın başına gençlerle yapıştırıyoruz gidiyor valla :D Neyse yarın ben bir ortaköye uğrayayım :D
02 Yorumla- +1 yıl
benim içinde kumpir ye :)
sayısını bilemem ama, var mı bundan başka izah tarzı :))
https://i.hizliresim.com/ynL6a7.jpg22 Yorumla- +1 yıl
offff off bu ne laaann :) ne güzel duruyorlar öyle
+1 yılBayılıyorum ya ama tavasını hiç yemedim. Bol limonlu orta boy 25 tane yemiştim. Ama eve söylemiştim, daha fazla olsa rahat yerdim yani :)
01 Yorumla- +1 yıl
Tava dene gerçekten çok leziz :)
+1 yıloyy midye :) izmirde midye arabalarına dalardık :) rekorlar 200 den başlardı ben bir kere 215 yedim ama sonra uzun bir süre (1 hafta kadar) yemedim :)
03 Yorumla- +1 yıl
215 mi :)) ya ben niye yiyemiyor um o kadar :)
- +1 yıl
alıştırma yap ;) biraları kasayla al yersin :))
- +1 yıl
Bira bana ters :) midem kaldıramiyor :) ama en yakın zamanda yapcam bir rekor denemesi :)
+1 yılMidyenin mevsimi oluyordu ya da doğurganlık zamanları o vakitte yememek gerek diye ne zamandı o acaba?
01 Yorumla- +1 yıl
mevsımi yok valla ne zaman olsa yeniyor. Dogurganlık zamanı olsa ne olur ölü sonuçta
Allah seni napmasın... Elim ayağım titredi be eşşek :D bir oturuşta 30 tane yemiştim nasıl canım çekti oyy dağlaaarr...
01 Yorumla- +1 yıl
Aksam yedim ben :) diplerini sıyira sıyira :) kabukları kaldı vereyimmi :)
+1 yılAyyy kız susss öldüm bitttiim ya. Çok seviyorum. Bir oturuşta inan rahat 50 yerim. Çok çok çok çok çok seviyorum!
01 Yorumla- +1 yıl
Hangi kız? Senin yüzünden sorunun başına döndüm yanlış sorudamiyim acaba kız sorusumu diye baktım ;)
Hiç yemedim hep sumuklü böcek gibi bir şey saniyordum :D sonradan öğrendim icinde pirinc falan varmis :))
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi denemelisin :) güzel bir tadı var :)
Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ay hiç yemedim hiç de düşünmüyorum yemeğin içinden soğanı bile seçen biri olarak öyle yumuşak egzantirik bir şeyi yiyemem ben :D
024 Yorumla- +1 yıl
200 kişi yorum yaptı %90 ı bayılıyor. Vardır bir hikmet deyip denemelisin :)
- +1 yıl
Hiç yemediğin bir şeyin tadının çok kötü oldugunu düşünmekte ayrı bir mantık :) iyi be taam yeme :)
- +1 yıl
Kötü bir huy :) ön yargılarını yen korkularınla yüzleş :) hayatta yemediğin ama çok hoşna gidecek olan onlarca şey var :)
- +1 yıl
yemekten daha önemli konumu varki :)
- +1 yıl
Afiyet olsun ne diyeyim :) O değilde felaket bir şekilde karnım acıktı benim ya :(
- +1 yıl
Seçici bir damak tadı olan kişiden bu kadar sade bir cevap gelmemeliydi :)
- +1 yıl
İştah kabartıcı ince detaylı bir yemek bahsi iyi giderdi :)
- +1 yıl
Okurken yutkundum yeminle :)
- +1 yıl
Gurme gibi kızsın vesselam :)
- +1 yıl
Ben is birazdan gidicem bursa iskendere :) herkes basının çaresine baksın :)
- +1 yıl
Niye hayal olsun senin için :) hadi hadi gel ismarlayayim gene iyisin :)
- +1 yıl
o zaman Allah iyiliğini versin :)
Hatırlamıyorum. Birkaç kez çok aşırı kaçırdım alkollüydüm de ve sonu kötü bitti. Daha açmak istemiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
alkollüydüm hatırlamıyorum diyorsun :)
Çok severim (:
Ohh böyle soğuk, bol limonlu, baharatlı oww ağzım sulandı :///
En fazla 48 tane yedim :))111 Yorumla- +1 yıl
46 tane yedim bende :( 2 farkla geçtin ya beni. bir ara kapışalım seninle :)
- +1 yıl
Tamam ulen :) 50 kurusluklardan yiycez ama :)
- +1 yıl
Nerde yiycez peki :) aynı anda bir yerde buluşamayacaksak ilk ben gideyim 1 saat sonra sen git :) nasıl olsa kaybedecegin için benimkileride sen ödersin :)
- +1 yıl
aa hiç olurmu öyle şey :) midyeci abi şahit olacak zaten :) yediklerimin kabuklarınıda sayabilirsin :)
- +1 yıl
İstanbuldayım de ne olur :)
- +1 yıl
O zaman ortak yer olarak İstanbul beylikdüzü migros duragı köprüsü olsun :) şansa bak ordaki midyeci hasan ustayıda hiç tanımam çok adil bir yarış olacak :)
Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. bana göre deniz ürünlerinin nerdeyse en lezzetlisidir diyebilirim çimcik kadar eti var ama çok lezzetli bu arada kısa bir not yiyenleriçin bayatsa kesinlikle yemeyin zehirliyebilir
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler bilgi için :)
ben yanlışlıka midyeyi ilk kez tadmak için yemeye çalıştım midyeyi açıyodum canlıymış meğer dudağımı yaladı pezevenq
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılmıdye tava da mıdya dolma da guzel severım :)
ne kadar yerım bılemem ama :D02 Yorumla- +1 yıl
Soruyu unutma bir ara yediğinde yaz :)
- +1 yıl
tamam :)
Yeme & İçme konusunda 371 cevap paylaştı. Teneke midye yedim daha geçen hafta sayamayacağım kadar çok ve yanında bira :)
09 Yorumla- +1 yıl
bira ile hiç denemedim:) alkolle aram yok pek
- +1 yıl
ya içki olarak bir tek votkayı seviyorum oda bol retbullu :) diğerlerini miğdem kaldırmıyor. votka ile gidermi acaba :)
- +1 yıl
onlarda bana gitmez :) belkide rakı sevmeyen tek erkeğim :) ama bunye meselesi bu. zaten çok çabuk sarhoş oluyorum :)
- +1 yıl
ben o konuda sizden şanslıyım :) bir 70 lik bitirp istediğiniz kafaya ulaşamazken ben 2 kadehle sizin yasayamadıgınız sarhoşlugun tadını çıkarıyorum :)
- +1 yıl
Bende o oratmı çok seviyorum ama ben içip sorhoş olup sabaha kadar neşe kaynagı oluyorum :)
+1 yılYemedim ve yemem de. Çok itici bir görüntüsü var bence.
04 Yorumla- +1 yıl
Musakkada çok çirkin görünüyor ama çok leziz :)
- +1 yıl
Midye daha çirkin :D
- +1 yıl
Kalamar da böcege benziyor o nasıl olcak :)
- +1 yıl
Onu da yemedim, yemem de :D
of midyeyi sevmeyen insan olur mu nasıl da canım çekti! :( 8-10 tane yemiştim bir keresinde :D
01 Yorumla- +1 yıl
10 tane başlangıç benim için :)
Valla pahalı 20 25 yemisimdir ama en 50 100 arası yiyicek potansiyelim var :)
01 Yorumla- +1 yıl
sorma ya tepsinin basına bir geçiyorum bozuklukları vereyimde 3 5 midye yiyeyim diye cebimde ne var ne yok gidiyor :)
bayılırım 20-25 civarı yemiştim karnım çok ağrıdı sonra o ayrı.
01 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yılEn son 2 sene önce antalyada yaşarken yemiştim ve yaklaşık 25 tane falan yemiştim çokta severim ayrıca şu an çok canım istediii :((
04 Yorumla- +1 yıl
çok sevdiğin birseyse neden 2 senedir yemiyorsun :) nerde yaşıyorsun :)
- +1 yıl
Boluda yaşıyorum şu sıralar ve burada midye yok malesef :(
- +1 yıl
bolu halbuki yemek cennetidir ahçılarından biliyorum :)
- +1 yıl
Bolu evet mengen ilcesi ascilariyla unludur falan ama ben hic midyeye denk gelmedim maalesef
+1 yılOlsada yesek. Tabi ankarada olunca bulmasi zor oluyo :D
01 Yorumla- +1 yıl
İstanbul'da olmanın avantajları :)
Bir tepsi yiyende gordm 😄😄
7 den fazla yemedm bn cnku hep alkol sonrasi yedim /)03 Yorumla- +1 yıl
Ben bazen öğün yemeği olarak yiyorum :)
- +1 yıl
Dalga geçmedimki alkolle aram yok sadece
- Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılPorsiyonmu. 3 kişi bir tepsi dolmayı yemiştik.. Nerden baksan en az 250 adetti. Denizde akşama kadar yüzmüş trendeki midyeciden tepsiyi satın almıştık 😋
02 Yorumla- +1 yıl
helal valla ben 50 yi göremedim daha :)
- +1 yıl
Akşama kadar bişi yemedik bide deniz yorgunluğu vardı :)
+1 yılMidyeye aşığım, bir oturuşta 45 tane yemişliğim vardır
01 Yorumla- +1 yıl
46 da ben :) sen tam benim dişime göresin kapışalım bir ara :)
canım çekti gece gece. bir oturuşta ufak olanlarından 50 tane yemişliğim var
03 Yorumla- +1 yıl
yogun istek üzerine kargo yapıyoruz hanımefendi :) tanesi 5 liradan anında kapınızda :)
- +1 yıl
ticaretle uğraıyorum kanımda var :)
- Yeme & İçme konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yıl1 kere abimin ısrarıyla yemeyi denedim, sonra çıkardım :D
02 Yorumla- +1 yıl
tadınımı çıkardın :)
- +1 yıl
Hayır :D midyeyi ağzımdan çıkardım beğenmedim :D
+1 yılTaksim bar çıkışı sonrasi üç arkadaş bir tepsi midye kapatmışlığımız vardır ~)
04 Yorumla- +1 yıl
Taksimde yiyeceksem şampiyonda yerim üstad :)
- +1 yıl
Bundan minimum 10 sene önceki şampiyon deseydin eyvallah derdim bro.. lakin şampiyon çok bozdu be hani öyle böyle değil baya baya bozdu ~)
- +1 yıl
bozmaz dedim bozdu. bozdu bozdu bozdu derken bir daha bozman dedim gene bozdu :) hahhaha iyi aklıma geitrdin bir izleyeyim şu veledi :)
- +1 yıl
İyi seyirler ola ,)
+1 yılİddaaya girip tek oturuşta 40 tane yemişliğim var dolmadan yine olsa yine yerim ^^
01 Yorumla- +1 yıl
46 da benim rekor :)
+1 yılSevmem mi ya olsada yesek şöle limonu sıkcan üstüne oh mis gibi ya canım çekti şimdi :))
013 Yorumla- +1 yıl
Bunu yazan 10larca kişiden birisin :) beni zan altında bırakmayın ya :)
- +1 yıl
Kendin sordun ama canın sağolsun ya bişi istemedik yarın gider yeriz atla deve değil ya :))
- +1 yıl
Valla imkanım olsa ismarlardim sanki hakkınıza girmiş gibi oldum :)
- +1 yıl
Canın sağolsun ;))
- +1 yıl
Böyle içten yorumlar çok sevindirici beni eyvallah :)
- +1 yıl
Çok sevindiriyor yazacaktım telefonun azizligine uğradım :(
- +1 yıl
Çok tatlı :)) önemli değil ;)
- +1 yıl
O sizin tatliliginiz :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Telefondan giriyorum ve 200 ü aşkın cevabın içinden aradım buldum yorumunu:) iyi birinden olumlu bir cevap olur diye umut ettim ve iyikide aramısim :)
- +1 yıl
İnce ve tatlı bir insansınız bu zamanda kaldımı böleleri derken :))
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) olgunluk insanın en büyük zenginliği bence. Bu tarz bir cevabı 18 yaşında bir arkadasa yazsam saol kanka derdi :)
- +1 yıl
Düşüncelerin ve düşünce yapın çok güzel profilinde yazdıklarında öyle helal valla...
+1 yıl8 yaşındaki oğlum 6 tane falan yiyo biseferde ama ben yemem ömrü hayatımda 1 tane zorla yedim. :S
02 Yorumla- +1 yıl
Görünüş yuzundenmi yoksa tadimi kötü?
- +1 yıl
tadını sevemedim midemi bulandırıyo :S
- Yeme & İçme konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yıl40 Tane falan.. bana kalsa daha cok olurdu ama paylastik o yuzden boyle oldu
asagidaki arkadasn verdigi biliden sonra yiyebilir miyim bilmiyorum02 Yorumla- +1 yıl
ya sorma benide düşündürüyor artık :)
- +1 yıl
Aynen oyle..
Amaaaa yapma bunu yapma canım çekti bee :)) biraz abartiyorum yerken :(( zeytin yağlı dolma yaptigimda midye tadında yaparım baya iyi oluyor ;) yarin yapsam mi ki :)))
06 Yorumla- +1 yıl
Banada yolla nolurr :) ev yapımı daha güzel oluyor :)
- +1 yıl
şimdilik İstanbul beylikdüzü :) yarına yollarım kesin diyorsan açarım adresi :)
- +1 yıl
Takibe alıyorum seni :) söz verdin bir kere :)
On kere okudum her seferinde miğde olarak anladım :) kusmak üzereyken doğru okumuşum :p
01 Yorumla- +1 yıl
mide yenirmi ya kardeş nasıl bir anlayışdır :))) benimde midemi ayaga kaldırdın bak şimdi :)
Neden bu kadar bayılıyosunuz midyeye ben anlamıyorum abartılacak bir tadı yok😸
01 Yorumla- +1 yıl
midye öyle her yerde satılmaz ya yuvarlak tepside midyecide vardır ya da ona özel restorantı. Kültür gibi birsey bu :) Yakında midye sevenler derneği açılırsa hiç şaırma :)
+1 yılHayatta ancak ac kalirsam kusa kusa yiyeceğim tek sey diyebilirim neyini seviyonuz bunun 1 taneyi yiyemedim igrenc tadi
00 YorumlaAy canim cekti be simdi :)) 20 tane falan yerim zorlasam :)
014 Yorumla- +1 yıl
benimde canım jelibon çekti şimdi nolcak :/
- +1 yıl
anlaştık :) he bu arada haribo felan seviyorsan söyle oranın müdür akrabam kilo kilo alıyorum eve :)
- +1 yıl
iyi o zaman yarın için kolalı jelibon agırlıklı olmak üzere marşmelov felan alırım 5 kilo :) ama sana ulaşamassam yerim hepsini haberin olsun :)
- +1 yıl
yok yahu herşey ulaşana kadar çok ilgi çekici :) Ulaşınca hevesın kaçıyor her hafta yiyince öyle iştah kalmıyor. Ama sen almassan zıyan olmasın diye tadına bakarım :) İstanbuldaysan söylediğin bir yerde direğin dibine bırakır giderim :) alması sana kalmış :)
- +1 yıl
bak ben ciddiyim :) Adrese felan gerek yok :) İzmir otobüs terminaline versem alırmısın ordan :)
- +1 yıl
afıyet bal şeker olmuş kadar sevindim :) iyi bari masraftan kurtulduk :)
- +1 yıl
önemli değil ;) midye uykumu getirdi bak şimdi yatayım ben artık :) haydı hayırlı geceler. Bu arada muhabbet için de ayrıca teşekkür güzeldi ;)
+1 yılO tadi bitiriyor zaten simdi olsa 20-25 tane yerdim valla
01 Yorumla- +1 yıl
hemen yollayayım tanesi 5 liradan :)
+1 yılMidye dolma daha çok severim :) günah falan diye duydum o bana tuhaf geldi
03 Yorumla- +1 yıl
Ben çok araştırmadım ne yalan söyliyeyim ama benim bildiğim bir tek domuz haram. bide tek toynaklı hayvanlar. Deniz ürünleri için daha öyle birsey duymadım
- +1 yıl
Bencede denizden bir zarar olmaz cidden karnim acikti ya gece gece :)
- +1 yıl
boşuna dememişler denizen babam çıksa yerim diye :)
+1 yılhiç sevmem midyeyi ya nasıl yiyebiliyorsunuz, iğreniyorum doğrusu
03 Yorumla- +1 yıl
Yedinmi daha önce?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Saygı duyarim :)
Birkere yemiştim geri çıkarmıştım onudaa:D hiç sevmedimm...:(
00 Yorumla
+1 yılseverek yiyorum tepsiye ilave ettiririm sen düşün :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bende istiyorum :/
İğrenç bir espriyle yanıt vermek istiyorum.
Ben sevmiyorum midyeme oturuyor :D ahahahhah :D süperim yine01 Yorumla- +1 yıl
Midyen büyükse oturur :)
Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadıköy meydanda, yılların midyecisi İsmail usta var. Sor beni, anlatsın sana :) daha da bi'şey demiyorum..
01 Yorumla- +1 yıl
:))))
+1 yılEllerimle yaptım buyrun arkadaşlar, midye tava
https://hizliresim.com/MlgrBM00 Yorumla
+1 yılMidyeyi bir kere yedim onda da kustum nasıl yiyebiliyosunuz ya iğrenç bişey o hele içinde ki et midir nedir hiç güzel değil
18 Yorumla- +1 yıl
İçinde ki etin böcek olduğunu öğrendikten sonra iyice soğudum daha da sürmem ağzıma :D @redhead_
- +1 yıl
Ne böceği ya kim dedi sana onu :)
- +1 yıl
Bilmiyosan öğren içinde ki et yumuşakçalardan bir böcek :D
- +1 yıl
Zehirlenmessin :)
- +1 yıl
Ya sevmedim ben zorla mı allah allah herkesin damak tadı farklı :D
- +1 yıl
Iyi tamam kızma hemen :)
Şu saatte midye yemeye gidebilirim sırf soruyu gördüm diye. Sağol ya ^^
12 Yorumla- +1 yıl
afiyet olsun şimiddien :)
+1 yılLimonlu midye candır :D bir oturuşta 25 tane yedim limonlu limonlu 😁😁😁
01 Yorumla- +1 yıl
Ağzım sulandi bak gene :)
İzmir kemer altındaki midye lokantalarını tavsiye ederim 500 metre var aramızda :)
01 Yorumla- +1 yıl
Istanbuldayim ya :(
Ben sevmem ama arkdasimin tek seferde 200 tane yedigine tanik oldum :)
014 Yorumla- +1 yıl
kızmıydı :) ya mideye sığmaz o kadarı :)
- +1 yıl
iyi tezgahı felan da yememiş :) hatta midyeci bile kokrkmalıymış :)
- +1 yıl
abartmış artık neyin gazına geldiyse :) çocukla hala arkadaşmısın :)
- +1 yıl
köprü üstlerinden uzak durun o zaman genelde hep orda oluyorlar gene aynı duruma düşmeni istemem :)
- +1 yıl
yamyam yamyam :)
- +1 yıl
Buldum seni :) aynen yaa insan utanıyor :))))
- +1 yıl
senlik bir durum yok hep o çucugun ugursuzluğu :)
- +1 yıl
+1 yılOlsa da höpürdetsek be birader. En fazla 20dir, abartmaya gerek yok.
01 Yorumla- +1 yıl
252 yazan gördüm demin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaa yemeyın sunu canlı oluyomuş galiba onlar birde helal değil diye bılıyorum midyelerde kadınlar gıbı ay bası goruyor ve sız o durumdayken yıyıyo olabılırsınız !! ?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGercekten oyle disilige donuyolar ve aybasi gotuyolar o yuzden helal degill yenmesi
- +1 yıl
yahu arkadaşım canlı olurmu hiç. Pişiriliyor ayrıca adet gören tek canlı o degil. İnekte adet görür o zaman onuda yemeyelim :) Haram diye hiç bir yerde yazmıyor. Sadece aşagıda bir arkadas bahsetmiş. temiz ve halal olan şeyleri yiyin diye belirtilmiş. Midyede temizlenip servis ediliyor
Cevap sahibi+1 yılZehutli organizmalardanda besleniyorlar hastalik kapma olasiligida fazla nereye yapisrlarsa ordan beslenirlermis.. onsan sagligina zarar veren hersey haram.
- +1 yıl
insan sağlıgına zararlıysa mekruh olur. Ben daha midye yüzünden zehirlenen kimse duymadım. Bak dünya yorum yapıldı bir taneside zehirlendim demedi :)
Cevap sahibi+1 yılBilmiyirum yencek bisey degill
3 kisi 1 70 lik rakı 280 tane midye sabaha kadar kusma keyf
01 Yorumla- +1 yıl
rakıdanmı midyedenmi kustunuz :)
Deniz ürünleri hastasıyımdır. 23 tane yemiştim sanırım :) midye dolmaya bayılırım..
01 Yorumla- +1 yıl
46 tane oda idda üzerine :)
Cok severim ama daha once hiç denemedim kac tane yerim diye :D
01 Yorumla- +1 yıl
bir ara dene çekirdek gibi yedik ce yiyesin geliyor :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bir kere aldım yiyemedm çok kötüydü sanırım dandik bir yerden aldım öylece atmıştım tanesi kaç tl acaba :D alıp deneyecem ve tadı nasıl hangi yiyecğe benzyr :D
04 Yorumla- +1 yıl
Tadını hicbirseye benzetemem valla ama çok güzel birsey :) sampiyon kokarec diye bir marka var ordan Yemeni tercih ederim
Cevap sahibi+1 yıltamam teşekkürler ama kaç tl :D
- +1 yıl
Tadı nasıl biliyon mu pirinç pilavının ustune limon sık karabiber dok ondan daha güzel yani etli mis :D
- +1 yıl
Ya 8 tanesi 7 lira
2 kişi bir tepsiyi bitirmek üzereyken yanımızdaki bayan ark istifra edince midye zevkimiz yarım kaldı :D
02 Yorumla- +1 yıl
Iyyyy :)
Yeme & İçme konusunda 6,9b cevap paylaştı. Midye mi pis fakirler havyar severim ben tabi siz fakir olduğunuz için nerden bileceksiniz havyarın tadını
01 Yorumla- +1 yıl
Ali agaoglu bir yiyor midyeyi Zevk siz seni :)
Tadi gercektrn. guzel ama. bir keresinde cok buyuk. bitaneyi lop diye agzima almistim tam. bir saat yutamamistim sonra bidaha yemedim
01 Yorumla- +1 yıl
Bu bir daha yememen için sebep olmamalı :)
- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat