Tati̇lde başimiza gelen ki̇mseye asla anlatamadiğim bi̇r konu lütfen yardim eşi̇m görüşleri̇ni̇ze i̇hti̇yacim var?

Arkadaşlar olay içerisinde yer alan şahıslar bu platformu kullandığı için isimler anonimdir. 2 erkek 2 kadın arkadaş bir tatile çıkmak istedik. Gayet lüx ve kaliteli bir otelde tatilimizi keyifli bir şekilde sürdürmekteydik. Taa ki son gecemize kadar.. Çok fazla alkol alıyorduk ve bar lobisine gittiğimde bayan arkadaşlardan birinin öldüğü haberi geldi. Şok içerisinde lobiye gittik ve bayılan arkadaşımızı odaya çıkardık odaya kustu ve uyudu. En azından biz bu şekilde sanıyorduk. Gecenin ilerleyen saatlerinde ben ve diğer 2 arkadaşım alkol almaya devam ettik ve odamıza çıktık. Uyuyan sarhoş kız arkadaşımızı kontrol etmek için kapısını açtığımızda hayatımızın şokunu yaşadık ve her birimiz işin bu çok ciddi bir travma oluşturdu. Odaya girdiğimizde heryer kusmuk içerisindeydi fakat bizi bekleyen daha kötü şeyler vardı.. Odaya girdik birkaç adım attık ve burnumuza o günden bu yana silinmeyen kokusu hafızamıza nükseden o şeyi gördük. Evet arkadaşımız sıçmıştı. Fakat olduğu yere de değil. Yere sıçıp perdeyle kendimi temizlemeye çalışmış sonrasında da yatak yanındaki komidinin üzerine çıkmış tuvalet yapar pozisyonda oturur vaziyetteydi. Ancak yerler, komidinin üzeri, perdeler, yatak ve bir otel odasında aklınıza gelebilecek her köşede gereğinden fazla bok vardı. Bizler utanmasın diye kapıyı kapatıp diğer odada 3 kişi uyuduk. Ancak kokudan durulmuyordu. İşin garip tarafı sabah duş alıp odayı bok içinde bırakıp bizlere kahvaltı saati geldi kahvaltı yapmayacak mısınız? Gibi yersiz sorular sorarak kahvaltı sonrası oteli terketti. Ve hala da o gece bok içinde olan kıyafetlerle instagram summer hot girl pozları vererek story at akta. Bu bizlerde büyük travma bıraktı ama acaba biz mi abartıyoruz yoksa arkadaşımızın bu kadar rahat olması normal mi? Dipnot: son gün otobüsle gitti ve biz o gün diğer arkadaşlarla atar topar otel değiştirdik. Hala kokusu burnumdan gitmiyor
Tati̇lde başimiza gelen ki̇mseye asla anlatamadiğim bi̇r konu lütfen yardim eşi̇m görüşleri̇ni̇ze i̇hti̇yacim var?