AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Çok iyi yazmışsın sana katılıyorum sonuna kadar haklısın
Teşekkür ederim
evet gec bile kalinmis idam deyilde iskence edeceksin bir dk olup bitmesin bu dunyada cektireceksin ona o zaten kendi kendine geberiir okdar eziyetten sonra her gun bir yerini keseceksin geberene kadar
Hemfikiriz abicim
azittilar serefsizler ya, ayip ya ayip
Hiç sorma
Önce bunları bir döndürecen sonra bağlayacan elini kolunu odaya atacam gay ları hem onlarında işi görülür hemde anlar nasıl bişey olduğunu
Güzel bir ceza evet
idam kolay onlar icin kurtulus olur. bu isin ahiret boyutuda var o ayri. hadim edilmeliler bence. bu dunyadada cezasini almali bu serefsizler.
Aynen kardesım
idam değil de erkeklik hormonuyla oynasalar daha iyi olur. penisini falan kessinler. kadın yapsınlar ameliyatla.
Benımkı öneri zaten kanka hadım da edilebilir evet.
Ya idam getirilmeli, ya da hadım edilmeli. Kesin ve net.
Hadım edilmeleri en iyisi. idam kolay kurtuluş olur onun için.
Ölüm iyi insanların kurtuluşudur böyle şerefsizlerin değil..
Kesinlikle
Ölürse erken kurtulmuş olur ceza evinde oturtuyorlar zaten onlara boşver.
aynen Aga damat koğuşuna vericen
Veren veriyor adamım sktr et dediğim gibi insan dayanamıyor böyle şerefsizliklere ama yapacak bişi yok dünya gerçeği.
Öylee
adlarini unutacak hale getirilsin hipnozla biseyle sonra baska yerlerde yasasinlar
Kanka adını unutcakda o karakter aynı kalacak ama
hayir kalmicak adini kisiligini unitacak kadar hipnoz yapılabiliyor bunlari yaparsin testler uygularsin baktin duzelmiyor sonra asarsin
Düzelirse de bide tecavüze uğrayan kişiyede empati kurmak Lazım o Yüzden hipnos bence iyi fikir değil ama SAYGI duyuyorum
oda var tabi o saygın için teşekkür ederim
Ab ye girebilmek icin idam yasaktir oyuzden o is yas kanks
İdam bir öneri işkence metodları hadım etme vs var bunlar ne güne duruyor panpa 😄 he bu arada Ab ak😄
l*n sanki ab yasalarini ben yapmisim , bu arada kimsenin ölmesini istemem oyuzden bence böle insanlara muebbet hapis cezasi gelsin cin iskenceleri yapilsin heleki pedofil lere
Ben sen yazdın demiyorum ki yanlış anlıyorsun. İdam değilse işkence daha iyi Dediğin gibi
Onun yerine alnına kesici bir aletle tecavüzcu yazıp sokağa biraksan bu daha iyi değil mi?
Güzel fikri hemen çok güzel ama yeterli değil hadımda ettıkmı tamamdır
Onu yapan çıkar halktan rahat ol
Ah ah.. Ne diyeyim ki. Elbette ki isterim getirilmesini.
Kesinlikle benım favori kadınım @evoler 😄
Haşa, estağfirullah.
😄😄
ne diye öldürek olm ziklerini kesseler daha iyi değil mi?
Kanka bu sefer kesikten sonra bu adamlar başka yine suçlara yönelecekler topluma zarar verecekler hadım edilme sadece yeterli değil
Ne idamı ! bunları ilk once linç ettıreceksın sonra kazığa oturtup kurşuna dizeceksın.
ciğerlerini de 100 ayrı ülkeye atacaksın
Kesinlikle.
bence getirilmemeli.
çok ağır cezalar verilebilir, kamu yararına çalıştırılabilir.
16 aylık bebeğe tacizi okudum bişey diyemicem.
16 Aylık bebeğe tecavüz diyorsun sonrada diyorsunki kamu yararına çalıştırabılır nasıl oluyor bu?
16 aylık bebeğe tacizi okudum ona bişey diyemicem'in nesini anlamadın?
bunun cezası ne bilemicem demek istedim.
Sende öyle bir yazıyonki sanki hepsi bir kavramın. İçinde soryy
Kesinlikle! Bu tür olayların kabul edilecek veya göz ardı edilecek, elle tutulabilecek hiçbir yanı yok
Kesinlikle hemfikiriz
Sen idam edip adama iyilik ediyorsun adami ceza evinde işkence yapacaksin ki dogduguna bin pisman olacak
Işkence yaparakta öldürülebilir kanka yavaş yavaş
Yani aynen
şimdi buna hayır diyenler, kendi karınıza kızına 70 yaşında bir sapık herif tecavüz etse acaba ne derdiniz?
Idam cezasına ben karşıyım ama tecavüzcüler için idam cezasına evet kardesım.
Evet getirilmeli. Hasta diyen varsa bence onların hasta olduğunu düşünerek hasta olan sizsiniz.
Anlatamıyorum 😄
Anlatmak istediğin nedir yaz bakim :-)
Sana değil onlara 😄
Anlamazlar. Çünkü hafife alınıyor... İnsanda ne gibi hasarlar bırakabileceğini tahmin edemiyorlar
Insanlar karsındakı ınsanları anlamıyorlar evet empati onun nasıl durumda nasıl hayat yaşıcagı, ne gibi zorluklar çekeceğini kimileri anlamıyor maalesef
Ewet
tecavüz- adam öldürme
bu ikisi icin idam şart!
Idam tecavüzcüler için kolaya kaçmak, bence hadım edılmesı daha iyidir. adam öldürenlere idam daha iyi bir fikir
Çükünü kesip ağzına vereceksin. İdamdan beter hergün ölsünler.
vay seni çılgın
Aynen öyle
kesinlikle katılıyorum. ayrıca kasten adam öldürmenin cezası da idam olmalı
o konuda biraz kafam karışıyor ama bilmiyorum olabilir zaten şeriatta var bunlar kanka
bence işkence cezası getirilsin cehennemi tatsın itler
Aynen önce işkence tatsın Dünya'daki cehennemi yanı sonra idam edilip ahiretteki cehennemi tatsınlar güzel evet
Hayır cunku yasam hakki kutsaldir hicbir sekilde kisitlanmamali
Bu konuda kısıtlanmalı.!
hicbirsekilde kisitlanamaz. Aihs de yazili. hukuken yasak birde insani boyutta... o adamin ilerde iyi biri olmayacagindan nasil emin olabilirsin? muebbet en agir cezadir
Peki o kadın o kız o bebek onlara ne olcak onların hayatına ne olcak insanların gözünde nasıl olacaklar?
cezada caydiricik esastir.. kisi muebbet alirsa her saniye cezayi hissedecek ffenam i?
Bence hadım edilip atılırsa hem fikiriz dostum
bak bu olabilir)))
😄😄
Getirilmeli. Hatta idam öncesi işkencede olsun. -.-
Evet idam dediğim önerme önce işkence sonra idam kesinlikle.
Idam onlar için bir kurtuluş olur ben hadım edilmeleri taraftarıyım
Hocam adım edildikten sonra bu sefer başka suçlara yyönelcekler topluma zarar verecekler idam Şart ibret alsınlar hadım yeterli değil (bence)
Sen bu adamı idam edersen kurtulmuş olacak ama , hadım kalırsa bence o eziklikle yaşaması daha kötü , yani çükünü kesip versinler eline , ben böyle düşünüyorum be kardo
SAYGI duyuyorum kardesım tabiki benım ki öneri hadım taraftarıyım ama sadece hadım yeterli değil be kanka
Sana birşey anlatacağım bende arkadasın yalancısıyım bunun amcası hapise girdi cinayetten , içeri bir adam girmiş suçun ne demişler yaralama demiş 2 hafta sonra gardiyan demiş bunun sucu ne biliyormusunuz yandan yaralama küçük bir cocuğa tecavüz etti demiş. Bu adamı bir gğzel dövmüşler sonra koğuş ağası ya kendini as kurtul ya da bu koğuştaki herkes üstünden geçer demiş adam kesını tuvalete kitlemiş kendini asmış sabah bunlar haberleri yokmuş gib tuvalet kapısını falan kırmışlar v. s v. s dediğim gibi şehir efsanesi olabilir ama o adam kendini öldürmeseydi daha büyük bir çile çekecekti ve hakettiği de buydu
Doğrudur bu olay nE zaman olmuş kanka biliyormusun?
Valla arkadas bunu yaklaşık 7 8 yıl önce anlatmıştı, ama amcası ne zaman yattı bilmiyorum tam
Her neyse cezalandırılsında bizim için yeterli böleleri mrk
Getirilmemeli
Bazi deneylerde denek olarak kullanilmali.
Aslında bunlara ceza bir çözüm olmaz ama sonunda cezanın ölüm varsa olsun ozaman
Olum olmamali oyle bir empati yasatilmaliki vicdanen hayat boyu kahrolmali
İnsan bu belli olmaz fitrat geregi herkes bu vahsi duruma dusuverir.
Ne diyeceksin ki allahim senin rizan icin oldurdum oda sagol ben yapamamistim mi diyecek
Herkes hesabini cekecek en ince suca kadar
Moruk hak veriyorum sana ama bunlar gibileri ne bilim öldürcen böle malukatlar dünyadan gitsin
Bana göre idam cezası onlara mükafat olur. Hadım edilmesi gerekiyor. Şahsi görüşüm..
Hadım en iyisi
Sadece tecavüzcü değil şu milletin karısına kızına cinsel içerikli mesaj atan sapkınlarada ağır cezalar gelmeli bence
Kesinlikle
Bence popolarina kizgin sac masasi sokarak onlara tecavuz edilmeli. En uygun ceza budur.
Olabilir
Suç Devletin bence Genelevi yaptırsa öyle şeyler olmaz kardeşim. Ama yanlış anlaşılmasın ha ben tecavüz eden kişi suçsuz demiyorum.
Kanka var zaten her yerde genelev bunlar Şerefsiz kanka anlıyormusun genel evle alakası yok
Öylelerini kolay ölüm yok ölene kadar en kötü işkenceleri yapıcan
Hadım edip işkence ya da damat koğuşuna atıcan
Her ikisinide yapıcan :)
Aynen 😄
idam cezası insanlık dışı. ama tecavüzcülere ceza getirilsin yeter :D
Tecavüzcüler için diyorz zaten 😄 sadece idam degıl tabi
bende öyle diyorum zaten kungfu. idam cezası ağır bir ceza ama insan vijdanını rahatlatmak da kolay deil.
Hadım edilip atılsın damat Koğuşu idamdan daha iyi
Bencede getirilmeli ayrıca güncellemeyi okudum oyle bir adamın idam ike ölmesi beni üzmez
Kesinlikle abicim
İdam onun için kurtuluş olur zikini kesicen salıcan
Olabilir kanla
Katılıyorum ama idam da acı çekmicek yeterince işkence çekerek ölmeliler
Bu da bir Yöntem olabilir bendede mantıklı bunların sonu ölüm olsunda nasıl oluyorsa olsun.
bence tecavüz edene bikaç kişi haftada bir tecavüz etmeli nezarethanede oğlancı memurlar alınmalı :D
O da olur ama yeterli değil 😄
idamdan daha etkilidir :)
Kesinlikle getirilmeli. Müslüman ülkesi olarak böyle sapkınlıklarla 1. Sıralarda oynuyoruz.
Kesinlikle kardesım
Hiçbir insanın başka bir insanın canını almaya hakkı yoktur. Ve şunu söyleyim onların canlarını almak onlara yapılan bir iyiliktir. Bassınlar müebbeti kendine tecavüz etsin hapiste
Hem tecavüzcülere hemde teşhirci kadınlara idam gelse adalet sağlanır..
Idam aslında kanka binevi çözüm değil başka metodlar daha uygulanabılır işkence hadım Tarzı
Hadım edilen erkek zaten intihar eder :-)
Yok abi bunlarda o gt ama ozaman hadi seni mi kırcam işkence edilsin damat koğuşuna atılsın olmazmı?😄
Allah kimseyi düşürmesin ne diyelim :-)
Âmin 😄
eğitelim diyecem de bizim insanımız dayaktan anlıyor o yüzden hadım olmalı
Bunlara eğitim olmaz kanka eğitim olucaksa aile önce eğitim olucak
Yoook idam etmeyeceksin kolunu bacağını kesip atacaksın sokağa
Bide hadım sa tamamdır ozaman
Evet getirilmeli ama ciplak gezen kadinlarda sucun hafifletilmesi lazim amarika oylw yapiyor
o Türkiye'de yok pek yok o kadın zaten tecavüzü hak edıyordur,
Tecavüz ettiği kadın tayt giydiği için tecavüzcüyü haklı bulan bu ülkede mi?
işte bizde bundan istiyoruz
Seslerımız Yankı yapmıyor
Yaptıklarının aynısını yaşamamalı hemde defalarca.
Bu konuda mahkemesi olmuş biri olarak söyleyebilirim ki içeride onları iyi seviyorlar.
Napiyolar
Tecavüzden hapse girene içerde de aynısı yapılır.
Kesinlikle hadım edip öyle yollıcan damat koğuşuna.
Ozellikle cocuk tecavizculeri meydanlarda taslanarak oldurulmeli..
Aynen olabilir,
şeriat gelmeli yapan kadın recmedilmeli yapan erkek idam
Bu tecavüzde kesinlikle gelmeli kardesım bazıları tedavi Şart diyorlar ama 😄😄
Sadece tecavüz culere değil bircok ceza da idam uygulanmali
Tabi adaletli bir şekilde ama su çocuklara bebeklere kanka duyunca DHA çok gelmesini istiyorum
Haklisin
idam cezasının bir caydırıcılığı olur ama tecavüz sorununu kökten çözmez. eğitim şart
Tecavüz edenlere mi Aga?
toplumun geneline
Tabi önce aile ama ben yinede bu pisliklerin ettikten sonra eğitime karşıyım etmeden. Önce herkese tabi eğitim verilmesi çok iyi Fikir bide bu tecavüzcülere eğitim kim verir la hangi malukat
Ya isam edilmeli ya da kesinlikle ruhsal eğitim, tedavi görmeli
İdam
Tedavi hangi doktor yapacak bu gibi insanlara sen doktor lolsan yaparmısın? Idam Şart
Ben yapmam çünkü hipokrat yemini etmedim edenler de hakkını vermeli ben bunlarin öldürülmesine idamina karşı değilim idam olmazsa diye altarnetif sunuyorum
Fikrine SAYGI duyuyorum idam olmassa işkence vs olsun ama tedavi edilemez bunlar ama gerçi bunların önce ailelerini eğiticen
Aynen
Idam getırılmemelı bence. Kesıp elıne vereceksın serefsızın oyle yasasın
Aynen öyle
Idam cezasi gelecek ne olacak? Ben sana söyleyim ne olacak.
- Suc orani düsmeyecek.
- 10 larca masum insan yanlislikla idam edilecek.
- Iktidar ona karsi olan herkesi Idam edecek.
Idam istiyorum demeden önce birazcik beyninizi calistirin. Bukadar bagnaz ve yobaz insan var bu ülkede gercekten...
Adaletli bir şekilde diyoruz zaten geri zeka lı elit arkadasım başta iran, arabistan ve de amerika olmak üzere idam cezasının uygulandığu tüm ülkelerde huzur ve can güvenliği vardır. ölüm cezasının olmadığı ülkelerde ise tam bir kaos ve emniyetsizlik hakimdir. çünkü ciddi manada bir yaptırımla karşılaşmayacağını bilen suçlu aynı suçu defalarca işlemekte ve mağdur sayısını artırmaktadır. sözgelimi iranda tecavüze
yeltenen bir kişi direk halkın gözü önünde idam edilmiştir. dünyada tecavüz ve hırsızlık olaylarının en az yaşandığı ülke bu nedenle irandır. bizde ise aynı suçlar farklı kişiler tarafında sürekli tekrarlanmaktadır. velhasıl kelam ülkedeki huzuru sağlamak ve yüce türk milletinin ırzını, canını ve malını korumak adına idam ccezası geri getirilmelidir. böylece toplumda kaybolan huzur ve asayiş ortamı geri gelecektir.
Anladım güzel kardeşim benım senın gibi kendini akıllı sananlar varya hani her nefes alanın kendisini hava komprösöru gibi gülüyorum size 😄😄😄😄
Ve evet Amerikada bilem kac kisi yanlislik ile Idam edilmistir. Bak Amerika diyorum, Polislerin düzgün is yaptigi bir yerde, teknoloi ve arastirma sistemi daha gelismis bir ülkede bilem yanlis kisiyi idam etmeleri oluyor.
Dünyanin en düsük tecavüz oranina sahip olan ülke Iran degil Japonyadir... ama Iran iyi bir örnektir.
Orda iyi bir sekilde Mollalar (iktidar) onlara karsi olan kisileri nasil Idam ettirdi son 30 sende görebilirsiniz.
Bu yetmiyorsa birkac sene önce iranda tecavüz edilen bir kizin Idaminida örnek alabilirsin.
Kendini birsey bilmis sanan cahilin tekisin iste.
Halen Yanlışlıkla idam edilmiş diyorsun ben dıyorumki adaletli bir şekilde idam gerçekleştirilsin sen ise Amerika'da yanlışıkla evet orda Bush kendı dedi 11 Kişiyi astık yanlış anlışalma vs he bu 11 kaç on bir yanlış anlama bilemem benım dedıgım zaten adaletli bir şekilde idamın tecavüzcüler için getirilmesi."idam düpedüz ölüm değildir. toplama kampı nasıl salt hapishane değilse, idam da yalnızca kişinin canından olması değildir. birçok kanun önceden tasarlanan suçu, salt öfkeyle işlenen suçtan çok daha ağır hükümlere bağlamıştır. önceden en inceden inceye düşünülüp tasarlanan cinayet idamdır. hiç bir caninin eylemi, ne kadar ince hesapla hazırlanmış olursa olsun, bununla kıyaslanamaz. çünkü kıyaslanabilmesi için, kurbanına kendisini öldüreceği günü önceden haber vermiş ve o andan itibaren kurbanını aylarca kendi merhametine terketmiş bir caniye ölüm cezasının uygulanması gerekirdi. böylesi bir canavara kişiler arasında rastlanamaz."
Ama bu yazdıklarım tecavüzcüler için geçerli evet Katılıyorum idam çözüm değil okur
Ve okur bir kaç bişey daha dicem , tecavüzcüye, verilmesi gereken en güzel bir cezadır. bu tür suçları işleyenlerin insan hakları vardır da, suça maruz kalanların hakları yok mudur? insanların acılarını anlayabilmek için illa ki başımıza mı gelmesi gerekir?
tecavüze uğrayan bir kızın neler hissedebileceğini, hayatı boyunca bunu nasıl aklından çıkarıp da yaşamaya devam edebileceğini hiç düşündün mü? ne yapacak o kız, eline verseler gebertir o adamı, çok mudur bu? intikam duygusuyla hareket ediyorsun derseniz, evet cevabını alırsın : başka hangi duyguya kapılmamı bekliyordun?
Idam değil he idam anlama onu anlarsın sımdı 😄
Hapiste zaten beter ediyorlar :)
Aynen ver damat koğuşuna 😄
Kesinlikle getirilmeli ama bu ülkede cezası bile yok herhalde
Uygulanan cezalara ben ceza demiyorum,
bikez degil hergün ölmeliler yani seylerini kesin yeter
Aynen
kesinlkle idam edilmeli, hemde seylerinden asilarak
Hadım evet güzel fikir ama idam bira ucuza Kaçar damat koğuşa vericen bunları Ömür boyu kalsınlar
Kesinliklee !!! En ağır şekilde cezasını çekeceği yer ahiret çünkü !
Ilk de bu Dünya'da çeksinde
2 - 3 Kişi idam edilmeli bence neden diye soracaksan göz korkutmak amaçlı veya okişiyede en sert adamlar tecavÜz etmeli
Aynen öyle
insani duygularla verdiğiniz tepkiler bunlar
hukuk adamları neden idam cezası getirmiyor
onlar sizin kadar düşünceli değiller mi?
bunu hiç düşündünüz mü
tecavüz suçuna idam cezası gelirse başka bir tecavüz suçu işlenmesine imkan doğar
bu nedenle böyle bir cezası yoktur
detaylı merak eden olursa anlatırım
ABD dahil bir çok ülkede eyaletlerde var idam cezası çatur çutur biliyorsundur peki bu adamlar getiriyor da düşünmüyorlar mı sana şöyle sölim
eyvallah ama ruhumda kalbimde dinmez bir sızı oluşuyor bir çocuğa tecavüz edildiğinde, tecavüz edilerek öldürüldüğünde ya da ölüsüne tecavüz edilidiğinde. bırakın mağdurun ailesini ve yakınlarını kendi içimdeki öfkenin her hangi bir insani ceza ile bastırılmayacağını; modern cezalandırma yöntemlerinin vicdanımdaki adaletsizlik algısını engellemeyeceğini hissediyorum. o her zaman tiksindiğim siyaseten doğruculuktan iyice nefret eder hale geliyorum. nasıl düşünmemiz gerektiğini biliyorum ama hissettiklerim çelişiyor bazen bununla. sadece ve sadece çocuk tecavüzü suçu için idam cezasına evet dediğim için sonuna kadar katıldığım ve desteklediğim öneridir bu sebeple.
adaletin sağlanması bu kadar kolay değil arkadaşlar. işte bu nedenle tecavüz suçuna idam yok. Kadın ırkına pozitif ayrımcılık olurdu bu. Tecavüz suçunu % 100 tesbit edecek bir yöntem yok. Bir kadın savcılığa başvuruyor tecavüze uğradım diye. Kadın muayene ediliyor ve evet cinsel ilişkiye girmiş. Peki gerçekten tecavüze uğramış mı? bunu kim nereden bilecek. Bir erkek ile tanışıyor. İlişki istediği gibi gitmese onu tehdit ediyor ve karalamak istiyor. Belki para istiyor alamayınca çamur atıyor. Bunları birbirinden nasıl ayıracaksınız? Kadına neden inanalım? Sonuçta böyle bir idam yasası çıkarsa kadınların bunu menfi yönde kullanmayacakları nerden belli?
Kısacası bu suçu % 100 tesbit etmek imkansız olduğu için idam yok. Çocuklara karşı yapılan istismara gelince. İdam yasası bütünü ile düşünülen bir hukuki sorun. Yani yetişkine olursa idam olmasın çocuğa olursa idam olsun denemiyor. Bu kez kaç yaşındaki çocuktur tartışması ortaya çıkacak. 15 yaşındaki kız çocuk mudur değilmidir v. s.
Getirilmeli.
Bencede
idam değil de hadım edilmeli.
Idam kolaya kaçmak hadım edilmesi en Güzeli.
yani. zaten o eksiklikle psikolojisi bozulur intihar ederler. zeki olmak lazım.
Ne güzel işkence edşicen hadım edicen atıcan tek hücreli bir hapse kesici alet koymıcan bak ne oluyor zekice düşününce bu şekildede yapabilirsin 😄
aynen öyle acı çektire çektire yavaş yavaş kafayı yiyerek kendi sonunu getirmesini izliceksin.