Bence en büyük suç tecavüzdür ve işkenceyle idamı hak eder bu suçu işleyen.
Kesin olarak doğruluğu kanıtlanmak şartıyla aylarca işkence ve ardından idam cezası verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bence en büyük suç tecavüzdür ve işkenceyle idamı hak eder bu suçu işleyen.
Kesin olarak doğruluğu kanıtlanmak şartıyla aylarca işkence ve ardından idam cezası verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Kesinlikle gelmeli bizim de annemiz kiz kardesimiz var ilerde kizimiz olacak belki ki ben kiz cocugum olsun cok isterim nasipse onlarin basina boyle bir seyin gelme ihtimalini dusunmesi dahi kahrediyor insani tum erkekler boyle dusunse onu dunyaya getiren insanin da bir kadin oldugunu dusunse tecavuz magduru olan kisilerin de birinin Şu an veya ilerde bir anne adayi olacagini dusunse kendi ailesinden birinin de kendisi gibi kirli zihniyete sahip birisinin de ailesinden birine o gozle bakarak cebirle bunu yapabilecegini dusunebilse hic bir sorun yasamayacagiz zaten erkegin namussuzu olumlerden olum begensin ayrica sadece bu degil ben evlilik disi kendi rizalariyla herhangi bir sey yasayan insanlarin da ceza cekmesi gerektigini dusunuyorum sonucu idam olmasa bile bu da erkegin ahlaginda ailesinden aldigi yetistirilme tarzinin buyuk olcude yansimasidir erkegin sehvet duygusu maalesef hayvani boyutlara cok daha fazla meyilli oldugu icin bu duyguya sahip cikma mesuliyeti de daha fazladir kisacasi kadinlari bu hale getirenler de maalesef yine biz erkekleriz cunku kadinlar zaten duygusal kirilgan cekingen yapilidir fitrat olarak onu tersine ceviren bizleriz yatacak yerimiz yok diger hemcinslerimin de belasini bulsun iki cihanda da gunyuzu gormesin olumlerden olum begensin insallah gercekten erkekligimden utaniyorum benzer seyler duyunca kadinlar ister istemez korkarak yaklasir oldu kimin ne niyette oldugu belli olmadigi icin hay yasadigimiz zamanin ben
Adam öldüreni iki gün yatırtıp, iyi hal indirimi verip salıyorlar. Bu adaletsizlikte idam cezası gelirse kaç tane masum insan canından olur. Kadınlar bunu sadece erkek olarak düşünmesin. Solcu, muhalif bir gazeteciyseniz içerde sizi asarlar. Halkın ruhu duymaz
Dediğin gibi kesinse ölene kadar tecavuz ederek idam etsinler ama ülkede adalet çok garip bunlari yapanlar sümen altı ediliyor hep
Kurşuna dizmek yeterlidir.
Verilmeli ispatlanırsa. Ama genel olarak idam cezasına şüpheyle bakıyorum, suçludan ziyade işlerine gelmeyen kişileri ortadan kaldirmak için kullanabilirler
Siyasi suçlara idam verilmemelidir.
Kesinlikle
Cevap
5Cevap
Katılmıyorum ölüm çözüm değil. o zaman her kötüyü öldürelim kötüden farkımız kalmasın
Aynen, haklisin ama bu kanuna engel cikartirlar.

aldatma
tecavüz
istismar
bu 3 ü kesin idamı hak eder benim gözümde
Müebbet vermeyen sistem dışarı salan sistem öldürmez kardeşim bu bu kadar net.
bencede Allahin adaletinde seriata gore zaten oyle ama dinsizler bile insandan adalet bekliyo
Mantıklı bir yöntem değil
İftira atan çok oluyor yazık olur
Ön koşul plarak kesin kanıt dedim zaten bu sebeple. Eğer bir kimse bu suçtan iftira atıp yakalanırsa 20 yıl verilmeli iftiracıya.
Düşünmüyorum.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?