Anneme arkadaşları Dubaiden şöyle bir şey getirmişler büyü mü acaba üstünde arapça bir şeyler yazıyor çok korktum. Birde sol üstte hayatınıza dikkat edin yazıyor şüphelendirdi valla ne yalan söyleyeyim evet.
Dubaiden getirmişler diyorsun Arapça yazı olmasından daha doğal ne var? Verene güvenmiyorsanız büyü için değil ama yemeyin yani 🤷♂️
Sol üstte Care for life yazıyor. Hayatınıza dikkat edin manasında değil muhtemelen sağlığa iyi geldiğine dair bir şey diyor. Ben de tam çeviremedim Türkçeye.
Ya internette o kadar zekası düşük insanlarla karşılaşıyorum ki artık bu ironiyi bile ciddiye aldım. Başkalarına verdiğin cevapları okuyunca anladım şaka olduğunu 🤦♂️ Ama ne yapayım var böyleleri de🤷♂️
Şöyle geyik muhabbetlerine bayılıyorum ya hahah. Evet ugufasamai büyüsünün formülü bu. Paketi açın içinden çıkanı 3 kere suya batırıp çıkarın ve üstüne 5 kez üfleyin.
Ya resmen şu soru yüzünden linç yedim inanılır gibi değil ama.. neyse Hocam ben sizin cevabınızı bekleyemeden paketi üç kere sirkeli suya batırıp çıkardım. İlk sudan çıkarttığım da kış kış dedim sonra yallah yallah dedim en son naş naş dedim. Kalan Sirkeli suyun tamamını paketin sağ tarafından baş aşağı döktüm kuruladım ve içinden çıkan hurmayı yedim. Bir şey olur mu?
Ama olmaz şimdi sirkeli su büyüyü daha aktif hale getirir. Ugufasamai büyüsü çok güçlü bir büyüdür. Sirkenin mineralleri büyüyü daha etkili kılar. Hurmayı yemişsiniz artık tek çare faliboli büyü bozma formülü. Onun içinde önce 3 kere ağıza saf su (yağmur suyu) alıp tükürün. Bir adet elmayı ikiye bölün ve içini kazıyın. Kabukların içine un serpiştirip pencere kenarlarına dökün. Kazıdığınız elmanın parçacıklarını da kurabiye yapıp afiyetle yiyin.
Rabbişkom bin kere razı olsun hocam dışarıya bir çanak bıraktım yağmur yağar da inşallah dolar. Şimdiden elmaları halledeyim çok sağ olun hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum😭
Evet, bunun içindeki büyüyü yapmadan önce üç kulvallahü bir elhem okuyun, sonra icraate geçin, ne olur ne olmaz gibisinden birşeyler yazıyor jfhshdh 😂😅
Onu sen Google arama motoruna Google Translate (Çeviri) yazarak tercümesini yap belki anlamını söyler Ama tabii Arapçayı %100 çeviremeyebilir onuda söyleyim sonuçta Google çeviriyi %100 doğrulukta çeviri sunan bir uygulama değil
@BirAnanasAldirdim Üzdüğüm için özür dilerim ama gerçek bu gerçeği söylemek zorundayım O yüzden Google Çeviriye %100 güvenme Çünkü her çeviriyi %100 çeviremeyebilir hatta sana yanlış bilgi verir Allah korusun 3 harfli musallat olabilir Korkutmak için söylemiyorum ama genede dikkatli olmakta fayda var
Yok. Üstüne bir tövbe çek. Sonra 3 İhlas 1 Elham oku. Sonra nazar duası bir de Ayetel Kursi oku. Ezan arasında da bir Fetih suresi ya da Yasin okudun mu bu iş tamam
Şimdi birinci terbiyesiz deme bana ikincisi senin dedigin Araplar bu zamanın Arapları değil ben bu zamanın Arapları için söylüyorum bu bir ikincisi sen bu konuda ne biliyorda ne söylüyorsun Arabistan'da Medine Mekke'de eskisi kadar müslüman kaldimi zannediyorsun vahabileri müslüman olarak göremezsin öncelikle bunları bir bil istedim ben hadsizlik yapmadım beni boşuna yadirgamani istemiyorum cunki bende Müslümanım elhamdulillah