tırnak izi gibi görünüyor, birisi streslendigi zaman farketmeden tirnagini alıp bastırmış olabilir. örnek veriyorum serçe parmağındaki tırnağı alıp yaprağın üstüne koyuyorsun, yaprağın altınada parmağını koyuyorsun ve hafifçe tırnağını parmağına doğru bastırıyorsun. böyle yapılmış olabilir büyü değildir merak etme için rahat olsun. hala büyü olduğunu düşünüyorsan anneannene babaannene artık her kim dua falan biliyorsa okutun geçer içiniz rahat olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
tırnak izi gibi görünüyor, birisi streslendigi zaman farketmeden tirnagini alıp bastırmış olabilir. örnek veriyorum serçe parmağındaki tırnağı alıp yaprağın üstüne koyuyorsun, yaprağın altınada parmağını koyuyorsun ve hafifçe tırnağını parmağına doğru bastırıyorsun. böyle yapılmış olabilir büyü değildir merak etme için rahat olsun. hala büyü olduğunu düşünüyorsan anneannene babaannene artık her kim dua falan biliyorsa okutun geçer içiniz rahat olsun
Haseresiks büyüsü haseress de denir bu huzursuzluk verir eve girdigin anda içine bir şey girmiş gibi olur psikolojin bozulur.
Ok
sucunun telefon numarasını yazarken kağıtmı bulamadınız o ne awk fdlksjflsj
He ya bu ne 😂
5338883300 yaz bi kenara bak dlşskfş
Ya böcektir ya da bu şekil desenli bişey ezmiş her haltı buyu die paylaşip altınıza etmeyin
Büyü bu bir böcek Nası aynı şekli yapsın ve koca yüksekte duran bitkinin yaprağını ne edebilir
Ablacım buyu böyle yapılmaz
Nerden biliyorsun
Bilirim bazi şeyleri
E ne bu o zaman bence kesin büyü
Allahım ya rabbim buyu değillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
O zaman ne
Nerden bileyim sıkışmıştır o yaprak bişeye ailene sor buyu olmadiği 100dw BİM beşyuz kesin tamam mi korkma yani
bence büyü
Tamam buyu
Kimse girmiyorsa evine ya sen yaptirdin ya da kocan 😄
Ailemle yaşıyorum annem babam onlar niye yapsın anlamaz bile o şeylerden korkarlar ne bu ama
İnanmayın şöyle şeylere
O zaman ne
Sen durmayacaksin yalana insanları kandırma girişimine. Bende seni afişe edecem hep. Sahtekar
bu çok özel bir büyü çözdürelim
TM çözdür
istanbuldamısın
her şeye büyü demekten vazgeçin.
O zaman mantıklı bi açıklama ver
Büyü için malzeme lazım senin kişisel malzemelerin gerekiyor
Resimdeki ne diyorum büyü Nası yapılır demiyorum
bende sana diyorum ki büyü için senin malzemelerin gerekiyor bunlar yoksa olmaz. Hastalık falan kapmıştır bitki.
Beynini šikem diyemedim ya la
İtem uydurma dikkat çekmek için
la olum mal mısınız mk
Hahahahahahaha lannnnn aptal dolu burası
Ooo batefimbigomis büyüsü yani papaz büyüsü
Ok
Bağlama büyüsü yapmış birisi sana
Gerçekten mi woa 😾😾😾
Yaprak büyüsü
matrix
Büyü değil