Diğer Vicdan azaplarınızla başa çıkma rehberiniz var mı? igotsummer Takip Et Xper 1 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bulan varsa bana söylesin lütfen 🥲her gece aynı şeyler üzerinden vicdan azabı çekmekten yoruldum 🥲 Vicdan azaplarınızla başa çıkma rehberiniz var mı? Cevapla Rehber Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
pandоrasbοх Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl yıllardır aynı konularda vicdan azabı çekiyorum. bir çözümü yok 0 0 Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl maalesef yok kısır döngü içindeyim 0 1 Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Senin vicdan azabin nedir ki? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Neden vicdan azabı çekiyorsun 0 10 Yorumla igotsummer +1 yıl Annecilik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl Yorumla igotsummer +1 yıl Her şeyde vicdan azabı çekiyor insan anne olunca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne mesela Yorumla igotsummer +1 yıl Yanında olmayınca vicdan azabı çekmek yeni öğrendiği bir şey olduğunda geç fark edince vicdan azabı çekmek bir şeyi yanlış yapınca vicdan azabı çekmek… Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzeltebiliyorsan düzelt. Bundan sonrasına bakmak lazım di mi. Yorumla igotsummer +1 yıl Kendi hayatım da var ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocan destek vermiyor mu sana Yorumla igotsummer +1 yıl Dünyanın en iyi ve tatlı babası ama eşimin ne kadar iyi bir baba olduğu benim vicdan azabımla alakalı değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım iyi olursun Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sorun ne 0 3 Yorumla igotsummer +1 yıl Anne olmak sonsuz vicdan azabı demekmiş 🥲 Yorumla gacar4886 +1 yıl Neden ki Yorumla igotsummer +1 yıl Yanında olmadığım zamanlar için vicdanım sızlıyor Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 718 cevap paylaştı. Konu ne ki? 0 6 Yorumla igotsummer +1 yıl Annecilik meseleleri Yorumla Sadbut_true +1 yıl Hmm Yorumla Sadbut_true +1 yıl Senin varlığın ona yeter ilerde bunu anlarsın Yorumla igotsummer +1 yıl Beni görünce bir gülüşü var resmen kalbim eriyor ve her onunla olmadığım saniye için vicdan azabı çekiyorum Yorumla Sadbut_true +1 yıl Annelik çok farklı tabi ama dünyanın bir ucunda olsa da annem varolsun yeter derim Yorumla igotsummer +1 yıl Henüz çok küçük ve ben olmadığımda ben yok oldum sanıyormuş o yüzden üzülüyorum ister istemez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yıllardır aynı konularda vicdan azabı çekiyorum. bir çözümü yok
maalesef yok kısır döngü içindeyim
Senin vicdan azabin nedir ki?
Neden vicdan azabı çekiyorsun
Annecilik
Nasıl
Her şeyde vicdan azabı çekiyor insan anne olunca
Ne mesela
Yanında olmayınca vicdan azabı çekmek yeni öğrendiği bir şey olduğunda geç fark edince vicdan azabı çekmek bir şeyi yanlış yapınca vicdan azabı çekmek…
Düzeltebiliyorsan düzelt.
Bundan sonrasına bakmak lazım di mi.
Kendi hayatım da var ama
Kocan destek vermiyor mu sana
Dünyanın en iyi ve tatlı babası ama eşimin ne kadar iyi bir baba olduğu benim vicdan azabımla alakalı değil
Umarım iyi olursun
Sorun ne
Anne olmak sonsuz vicdan azabı demekmiş 🥲
Neden ki
Yanında olmadığım zamanlar için vicdanım sızlıyor
Konu ne ki?
Annecilik meseleleri
Hmm
Senin varlığın ona yeter ilerde bunu anlarsın
Beni görünce bir gülüşü var resmen kalbim eriyor ve her onunla olmadığım saniye için vicdan azabı çekiyorum
Annelik çok farklı tabi ama dünyanın bir ucunda olsa da annem varolsun yeter derim
Henüz çok küçük ve ben olmadığımda ben yok oldum sanıyormuş o yüzden üzülüyorum ister istemez
Sorun nedir