Benim için ‘sadece şu karakterle anlaşabilirim’ dediğim bir tipleme yok. Herkesle anlaşabildiğimi düşünüyorum. Ha burada saygı da devreye giriyor, illa belirtecek olursam; seviyeli bir insansa ve ne konuştuğunu biliyorsa çok daha iyi anlaşıyorum diyebilirim.
Flörtüm ya da sevgilim her neyse bir anda konuşmayı kesti kimseye bunu anlatamadığım için burada tanımadan sormak istedim. Ne zaman kapatırım bilmiyorum
Nathan'a sormak gerek. haha O bilir sınıra nerden gidileceğini. Ama konuşmuyorum beybi. İstersen uçarak, istersen yüzerek , istersen zıplayarak gidebilirsin. 😅Girişte seni harika süprizler bekleyebilir... Kartelller gibi. haha Sana iyi eğlenceler.😅
2017 yılı. Lise 3. Alanımı seçmişim, arkadaş grubum belirginlesmis, kafamdaki meslek oturmaya başlamış, mental olarak çok iyi hissediyorum. Ailemle arkadaşlarımla aram mükemmel. Platonik aşkımı artık sevmiyor ve hayata daha güzel bakıyorum. Kendime daha özen gösteriyorum vs vs uzar gider 😂
Biz ona yeni ilişki değil de ilk ilişkiye hazır mısın diyelim😄 Cevabım hayır.. eğer bir ilişki yaşarsam bu benim ve ilk ve tek ilişkim olur. Yani evlenme çağına geldiğim zaman bir ilişki düşünürüm. Sürekli sevgili ol olmadı sonra başkasıyla değiştir falan bu tarz şeyler benlik değil.. birisiyle ilişki yaşarsam ona sadık olurum. Yani anlayacağın bizde aşk mezara kadar..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ayy erken geldim, heyecanlandım wlakwşsks
Nasıl insanlarla daha iyi anlaşıyorsun, kısaca anlatır mısın xd
Benim için ‘sadece şu karakterle anlaşabilirim’ dediğim bir tipleme yok. Herkesle anlaşabildiğimi düşünüyorum.
Ha burada saygı da devreye giriyor, illa belirtecek olursam; seviyeli bir insansa ve ne konuştuğunu biliyorsa çok daha iyi anlaşıyorum diyebilirim.
Olur sor bakalım
evlilik için olması gerkeen en temel şeyler neler sence
Saygı, sevgi ve anlayış bence
Olur
sinirlendiğinizde geri dönüşü olmayan şeyler yapar mısınız?
Yaparım
Sor bakalım
mutlu bir ilişkinin olmazsa olmazları neler sana göre?
1) Güven 2) Sadakat 3) Empati
Sor bakalim
en son ne zaman çok üzüldün, neden?
2 ay önce bir arkadaşım intihar etti beni çok üzdü
Sor bakalım
Bu hesabı neden açtın ve ne zaman kapatacaksın aklındaki düşünce nedir, anlat xd
Flörtüm ya da sevgilim her neyse bir anda konuşmayı kesti kimseye bunu anlatamadığım için burada tanımadan sormak istedim. Ne zaman kapatırım bilmiyorum
aklına yatan yanıtları aldın mı peki
Hayır maalesef
neden alamadıgını düşünüyorsun
Birçok cevabı olurmuş bilmiyorlarmış
Sor ayol
Kendini bir zaman dilimine atsan, hangi yılda yaşamak isterdin, neden_?
1453 fatih sultan mehmetin yanında istanbulun fethini götmek isterdim
Sor bakalım
En uzun ilişkin ne kadar sürdü ve neden ayrıldın?
Niye ayrıldığımı söylemem 1 sene sürdü en son ilişkim
Sorabilirsin.
Meksika sınırına nasıl gidebilirim? Uçarak mı, yüzerek mi?
Nathan'a sormak gerek. haha O bilir sınıra nerden gidileceğini. Ama konuşmuyorum beybi.
İstersen uçarak, istersen yüzerek , istersen zıplayarak gidebilirsin. 😅Girişte seni harika süprizler bekleyebilir... Kartelller gibi. haha Sana iyi eğlenceler.😅
sor..
Bu öznenin nesnesi kim?
yok maalesef kendine özne dsdfs
zor olmuyor mu öyle. d
eh işte idare ediyoruz
Sor.
Bu siteden birinden hoşlandn mı?
Hı hı
Sor bekliyorum
Bu sitede neden varsın? Kısaca anlatır mısın?
Niye böyle bir sori sordun ya kendimi seri katil gibi hissettim bi an
Ya öyle vakit geçirmek için bu aralar biraz depresifim sanırım da
Yok öyle hissetme :D sadece varlık sebebini merak ettim
İstiyorsan sor
Ben isterim, sen de istemişsin ki gelmişsin hoş gelmişsin. Kendinde en sevdiğin huyun hangisi?
Cesaretim
Olur sor
Hayatında şu an en iyi giden şey nedir? Okul mu, kariyer mi, aşk hayatın mı, aile ile aran mı vs vs
Ailemle aram iyi o kadar gerisi yok 😅
Gerisi neden yok xd
Yolunda gitmiyor ya da ben yeterince çabalamıyorum bilmiyorum sjdjdj
kesin sende vardır bi şeyler ondan xdd
Şanssızım evet djsjjss
olur
Kendini kaç yaşında hissediyorsun? Neden?
belli bi yasta hissetmiorum nedeni yok
Soruya bağlıı
Bizde öyle yok xd soru gelir cevaplarsın
Aşırı kişiselse cevaplamamm zorunann mıı 😂
zorunan değil de geliyorsan evet sdf
Yooooo 🥸
evet sor
En son ne zaman gerçekten mutlu oldun, neden?
evlendiğimde sevdiğim için çok şükür :)
Sorrr
Hangi huyunu değiştirmek isterdin?
Duygusalligimi
Sor bakalım!
Bu zamana kadar en mutlu olduğun yıl hangisiydi, neden?
2017 yılı. Lise 3. Alanımı seçmişim, arkadaş grubum belirginlesmis, kafamdaki meslek oturmaya başlamış, mental olarak çok iyi hissediyorum. Ailemle arkadaşlarımla aram mükemmel. Platonik aşkımı artık sevmiyor ve hayata daha güzel bakıyorum. Kendime daha özen gösteriyorum vs vs uzar gider 😂
2018'de bozuldu mu bu düzen :D
2018de başımız test kitabından kalkmadı 😂 sinir stres
Önce ben önce ben
Yeni bir ilişkiye hazır mısın? Evetse neden, hayırsa neden?
Biz ona yeni ilişki değil de ilk ilişkiye hazır mısın diyelim😄
Cevabım hayır.. eğer bir ilişki yaşarsam bu benim ve ilk ve tek ilişkim olur. Yani evlenme çağına geldiğim zaman bir ilişki düşünürüm. Sürekli sevgili ol olmadı sonra başkasıyla değiştir falan bu tarz şeyler benlik değil.. birisiyle ilişki yaşarsam ona sadık olurum. Yani anlayacağın bizde aşk mezara kadar..
Evlenme çağın ne zaman on yıl sonra mı xd
Yav kardeş takıla takıla buna mı takıldın hfjf 25 ten sonrası idealdir benim için..
kardeş diii
e tamam takıla takıla ona takılmadım evlenme çağın ne zaman onu sordum :)
25 ten sonrası KARDEŞ
Anladım DAYI.
Ne dayısı ya... bari abla/kardeş falan deseydin be
bi şey olmaz xd
Sor bakalım.
Yaşadığın hayattan memnun olmadığın yönler neler?
Tabii ki sorabilirsin.
Haydi sor sor
Sitedeki kızlarla olan maceraların genelde nasıl bitiyor? İçini döksene :))
Iletisim amacli paylasim demezsen modum bu sitede ve hayatimda bekledigim tek kadin @anonimgrol baska bisey istedigim, bekeldigim yok.
Icimi dokecek cok sey varda, hh. Yakti beni
niye yaktı seni hayrola :)
Aga ozel mevzular burada anlatilmaz, kiza da kotu laf ettirmem ama.. bilmiyorum.
Sevdim be usta
boş ver ya
hadi sor
İnsan ilişkilerin nasıldır? Bana kısaca anlatır mısın?
Haydi sor sor sor☺️
Tabi sorun
Sor bakam
Sor kolay sor
Sor bakalım
Sor bakalım
Olur :)