Kişilik & Karakter Size özel soru sormamı ister misiniz? sessizsess Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kişiye özel sorularım olacak Güncellemeler+1 yıl Size özel soru sormamı ister misiniz? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar Sıze özel soru sormamı ister misiniz? Size özel soru sormamı ister misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. fark etmez. olur 1 3 Yorumla sessizsess +1 yıl Bir saatliğine görünmez olsaydın ne yapardın u Barış_LonelyForever +1 yıl banka soymak sessizsess +1 yıl Yalnız paralar görünüyor sen görünmüyorsuj
BadboyBoss Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Abartma da gizlenmek zorunda kalmadan cevap verelim karşim. Sor. 1 2 Yorumla sessizsess +1 yıl Her zaman yapmak istediğiniz ama henüz yapmadığınız bir şey var mı Yorumla BadboyBoss +1 yıl Şu ana kadar yapmak isteyip de yapamadığım tel şey kaldı. O da dünya turuna çıkmak. Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur sorabilirsin 2 2 Yorumla sessizsess +1 yıl Kinci misin yoksa sana yapılan kötülükleri hemen unutur musun Yorumla mine13 +1 yıl Sevdiğim insanlara karşı fazla uzun süre küs kalamam ve yapılanı unuturum ama genel olarak kinci biriyim Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sor bakim 2 2 Yorumla sessizsess +1 yıl Elinde sihirli bir değnek olsa sadece bir hakkın var neyi değiştirirdin Yorumla Luna44 +1 yıl ailemin kisiligini Yorumla
missmisft Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Olur sormanda bir sakınca yok ne de olsa 1 2 Yorumla sessizsess +1 yıl Kıskanç biri misin Kıskanırsan belli eder misin yoksa gizler misin Yorumla missmisft +1 yıl Ewt. Hemde felaket derecede. Ama pek belli etmem Yorumla
Aylinaks27 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Sor bakayım 🤔 1 2 Yorumla sessizsess +1 yıl Bu hayatta asla affetmeyeceğim dediğin şeyler nelerdi Yorumla Aylinaks27 +1 yıl Aldatılmak Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. Sor bakalım 1 2 Yorumla sessizsess +1 yıl Hafta sonu evde kalıp temizlik yapmayı mı yoksa dışarı çıkıp eğlenmeyi mi tercih edersin u Summerwind +1 yıl 2. si daha ağır basıyor
catxx70 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sor bakalım 1 5 Yorumla sessizsess +1 yıl Özel ve sosyal hayatına dair şeyleri sosyal medya hesaplarında sürekli paylaşır mısın Yorumla catxx70 +1 yıl Sosyal medya hesabım yok😂😂 Yorumla sessizsess +1 yıl Burası da sosyal medya ama burada hesabın var 🤣 Yorumla catxx70 +1 yıl Burada paylaşmam Yorumla sessizsess +1 yıl Allah canını almasın sesli güldüm 🤣 Yorumla
Aişemeryem78 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sor bakalım 1 2 Yorumla sessizsess +1 yıl Sevgilini en yakın arkadaşın ile birlikte gördün ne yaparsın. Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Oldukları yerde bırakır hayatıma devam ederim ki yaşanmış bir şey yani dksk Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olur tabi buyrun. 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. herkes soru sorma hakkına sahiptir 0 0 Yorumla
crazyask Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sor bakalim 1 2 Yorumla sessizsess +1 yıl Çanta, ayakkabı ve makyaj malzemelerine çok para harcar mısın Yorumla crazyask +1 yıl Harcamam:) Yorumla
atdoktoruu Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sor ulan 1 1 Yorumla sessizsess +1 yıl Bir günlüğüne karşı cins olsaydın ne yapardın Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. Oluuur 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Seni dinliyorum. 0 3 Yorumla softpowerr +1 yıl Sık sık neyin hayalini kurarsın Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl @softpowerr sen ne alaka soranın sorması gerekiyor Yorumla softpowerr +1 yıl Kaç saat olmuş soru sorulmamış 😅 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sor bakalım. 0 11 Yorumla softpowerr +1 yıl 2025 gelmeden şunu yapmam gerek dediğin ne var Yorumla Competitive +1 yıl Kendime en son evlilik yaşını 25 ayarlamıştım o yaşa kadar evlenmezsem daha evlenmem diye söz verdim. Evlenmem lâzım o yüzden. Dhdhdhdu Yorumla softpowerr +1 yıl Senin hikayenin son sayfası şöyle25 inde akıllanan kadın hiçbir erkeği beğenmedi ve hayatına bekar olarak devam etti… 🤣🤣 Yorumla Competitive +1 yıl Galiba. 🥹 Yorumla softpowerr +1 yıl Hazır hissediyo musun kendini. Evlilik hayatına? Yorumla Competitive +1 yıl Henüz hazır hissetmiyorum. Yorumla softpowerr +1 yıl O zaman tren kaçıyor gibi paniğe kapılma derim. Yaş 24 dimi Yorumla Competitive +1 yıl Evet. Yok paniğe kapılmıyorum, nasip diyorum. Yorumla softpowerr +1 yıl Nasip. Ve hazır değilsen zaten acele etme. Evli biri olarak tavsiyemdir Yorumla Competitive +1 yıl Etmiyorum, dedim ya nasip. Yorumla softpowerr +1 yıl En başta evlenmem lazım dedin ya. Ondan dedim ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
fark etmez. olur
Bir saatliğine görünmez olsaydın ne yapardın
banka soymak
Yalnız paralar görünüyor sen görünmüyorsuj
Abartma da gizlenmek zorunda kalmadan cevap verelim karşim. Sor.
Her zaman yapmak istediğiniz ama henüz yapmadığınız bir şey var mı
Şu ana kadar yapmak isteyip de yapamadığım tel şey kaldı. O da dünya turuna çıkmak.
Olur sorabilirsin
Kinci misin yoksa sana yapılan kötülükleri hemen unutur musun
Sevdiğim insanlara karşı fazla uzun süre küs kalamam ve yapılanı unuturum ama genel olarak kinci biriyim
Sor bakim
Elinde sihirli bir değnek olsa sadece bir hakkın var neyi değiştirirdin
ailemin kisiligini
Olur sormanda bir sakınca yok ne de olsa
Kıskanç biri misin Kıskanırsan belli eder misin yoksa gizler misin
Ewt. Hemde felaket derecede. Ama pek belli etmem
Sor bakayım 🤔
Bu hayatta asla affetmeyeceğim dediğin şeyler nelerdi
Aldatılmak
Sor bakalım
Hafta sonu evde kalıp temizlik yapmayı mı yoksa dışarı çıkıp eğlenmeyi mi tercih edersin
2. si daha ağır basıyor
Sor bakalım
Özel ve sosyal hayatına dair şeyleri sosyal medya hesaplarında sürekli paylaşır mısın
Sosyal medya hesabım yok😂😂
Burası da sosyal medya ama burada hesabın var 🤣
Burada paylaşmam
Allah canını almasın sesli güldüm 🤣
Sor bakalım
Sevgilini en yakın arkadaşın ile birlikte gördün ne yaparsın.
Oldukları yerde bırakır hayatıma devam ederim ki yaşanmış bir şey yani dksk
Olur tabi buyrun.
herkes soru sorma hakkına sahiptir
Sor bakalım bekliyorum
Sor bakalim
Çanta, ayakkabı ve makyaj malzemelerine çok para harcar mısın
Harcamam:)
Sor ulan
Bir günlüğüne karşı cins olsaydın ne yapardın
Olur
Oluuur
Seni dinliyorum.
Sık sık neyin hayalini kurarsın
@softpowerr sen ne alaka soranın sorması gerekiyor
Kaç saat olmuş soru sorulmamış 😅
Sor bakalım.
2025 gelmeden şunu yapmam gerek dediğin ne var
Kendime en son evlilik yaşını 25 ayarlamıştım o yaşa kadar evlenmezsem daha evlenmem diye söz verdim. Evlenmem lâzım o yüzden. Dhdhdhdu
Senin hikayenin son sayfası şöyle
25 inde akıllanan kadın hiçbir erkeği beğenmedi ve hayatına bekar olarak devam etti… 🤣🤣
Galiba. 🥹
Hazır hissediyo musun kendini. Evlilik hayatına?
Henüz hazır hissetmiyorum.
O zaman tren kaçıyor gibi paniğe kapılma derim. Yaş 24 dimi
Evet. Yok paniğe kapılmıyorum, nasip diyorum.
Nasip. Ve hazır değilsen zaten acele etme. Evli biri olarak tavsiyemdir
Etmiyorum, dedim ya nasip.
En başta evlenmem lazım dedin ya. Ondan dedim ☺️
Olur