Kızlar, Akıl verin Allah aşkına?

Abim tarafından küçükken taciz edelim yani ben neyin ne olduğunu bilmediğim için bana oyun gibi bir şey gibi geliyordu öyle kötü şeyler yaşadık çok kötü şeyler var annem öğrendi yani babaannemin yakalaması sırasında babaannem anneme söyledi ben daha ilkokul ikinci sınıf falan gidiyordum o zamanlar abimin aramızda 4 yaş var annem gelip beni suçlalmıştı bana kızmıştı işte şimdi evliyim çocuğum var çok şükür ben bu olayı kafama son zamanlarda aşırı takmaya başladım psikolojik olarak çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum sürekli başım ağrıyor birkaç gün sonra ameliyat olacağım işte diyorum anestezi etkisi ile eşime anlatırsan falan diye korkuyorum bu korkuyla yaşadım yıllarca abimin yanında evde tek kalamıyorum falan yani ben bunu eşimi nasıl anlatacağım anlatmak istiyorum �yi olduklarını gördüğüm zaman çok kötü oluyorum ben ne yapacağım nasıl anlatacağım Allah rızası için akıl verin bana çok kötüyüm içimde çok büyük sıkıntılar yaşıyorum eşim sevmezse diye terkederse dokunmak istemezse resmen kalbim sıkışıyor eşim abim öldürmeye bile gider
Kızlar, Akıl verin Allah aşkına?