Diğer Kolumu inceltmek için ne yapabilirim ne kadar sürede incelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Elma tip vücut. Bel 70 Alt karın 80Göğüs 90Kalça 90Kol 26😬Boy 15554 Kolumu inceltmek için ne yapabilirim ne kadar sürede incelir? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
962021 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl kolu bırakta alt karını incelt bence kolay aslında ya ve göğüslerin büyük sanırım o boya kiloya göre değil mi 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sen bildiğin balık etlisin 😃 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Önceden zayıftım 😔 Yorumla mavimuratfb +1 yıl Belli bi hastalıktan sonra mi oldu bu Yorumla Soran +1 yıl Yoo normal kilo aldım işte Illa hasta mı olmam gerekiyor ahahahshdh Yorumla mavimuratfb +1 yıl Yok hasta dediğin kullandugin ilaç veya iğne de yapıyor ondan Yorumla Soran +1 yıl Boğazımı tutamadığım için oldu sadece Yorumla mavimuratfb +1 yıl Aman ye gitsin be can bogazdan gelir yedikçe hareket etmedin o belli Yorumla mavimuratfb +1 yıl Neyse tavsiyem gece yemek yiyorsan bırak yeme belli saatlerde kendine sadece yürümek ve evde sıradan spor yapmak zayıflatır Yorumla Soran +1 yıl Gece yemiyorum aslında Yorumla mavimuratfb +1 yıl İsterse. Şey yap ordan devam edelim Yorumla mavimuratfb +1 yıl Sustun Yorumla Soran +1 yıl Ney yapıyım Yorumla mavimuratfb +1 yıl Gizlisin ya hani ark at mesala Yorumla mavimuratfb +1 yıl Belli ki yapmican Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl 155 icin 90 beden buyuk degil mi ya 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet biraz Yorumla
Sahincanli Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Kolunu bos ver alt karini incelt 😅 0 7 Yorumla Soran +1 yıl O da incelmiyor 🙄 Yorumla Sahincanli +1 yıl Mekik cek. Hopla zipla yuru kos biseyler yaparsan olur. Azmet gayret Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar sürede incelir?😔 Yorumla Sahincanli +1 yıl 1 ay da tamamdir bu is. Ama sen gayret edersen tabii ki Yorumla Soran +1 yıl Bu pazartesi başlıcam Yorumla Sahincanli +1 yıl Basla bencede Baslamak bitirmenin yarisidir. Motive edici videolar izle Yorumla Soran +1 yıl Kol da önemli bence ama Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Çok tatlısın la sen😍😍 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Niye beaTombik işte 😔 Yorumla kayrali +1 yıl Çok tatlı iştee benle evlenmelisin Yorumla Soran +1 yıl Nasıl zayiflicam 😔 Yorumla kayrali +1 yıl Bence iyisin zayıflama Yorumla Soran +1 yıl Üstüm kalın Yorumla kayrali +1 yıl Olsun ama seksi Yorumla Soran +1 yıl Sonra daha çok alırsam kilo😔 Yorumla kayrali +1 yıl Almazsın almazsın Yorumla
ouraborus Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bunun çok basit hareketleri var aslında 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 952 cevap paylaştı. Diğerleri güzel ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaşın kaç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 23 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım istersen sana instaami vereyim yazz istersen sen bi olur mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kolu bırakta alt karını incelt bence kolay aslında ya ve göğüslerin büyük sanırım o boya kiloya göre değil mi
Sen bildiğin balık etlisin 😃
Önceden zayıftım 😔
Belli bi hastalıktan sonra mi oldu bu
Yoo normal kilo aldım işte
Illa hasta mı olmam gerekiyor ahahahshdh
Yok hasta dediğin kullandugin ilaç veya iğne de yapıyor ondan
Boğazımı tutamadığım için oldu sadece
Aman ye gitsin be can bogazdan gelir yedikçe hareket etmedin o belli
Neyse tavsiyem gece yemek yiyorsan bırak yeme belli saatlerde kendine sadece yürümek ve evde sıradan spor yapmak zayıflatır
Gece yemiyorum aslında
İsterse. Şey yap ordan devam edelim
Sustun
Ney yapıyım
Gizlisin ya hani ark at mesala
Belli ki yapmican
155 icin 90 beden buyuk degil mi ya 😂
Evet biraz
Kolunu bos ver alt karini incelt 😅
O da incelmiyor 🙄
Mekik cek. Hopla zipla yuru kos biseyler yaparsan olur. Azmet gayret
Ne kadar sürede incelir?😔
1 ay da tamamdir bu is. Ama sen gayret edersen tabii ki
Bu pazartesi başlıcam
Basla bencede Baslamak bitirmenin yarisidir. Motive edici videolar izle
Kol da önemli bence ama
Çok tatlısın la sen😍😍
Niye bea
Tombik işte 😔
Çok tatlı iştee benle evlenmelisin
Nasıl zayiflicam 😔
Bence iyisin zayıflama
Üstüm kalın
Olsun ama seksi
Sonra daha çok alırsam kilo😔
Almazsın almazsın
Bunun çok basit hareketleri var aslında
Tam minnoş 🙃
Diğerleri güzel ya
Yaşın kaç
23
Yani elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım istersen sana instaami vereyim yazz istersen sen bi olur mu