Birisine içimi dökmem lazım sonuna kadar okucak varsa buyursun ilk defa anlatıyorum ve yazıyorum kısa bir şekilde?

Çocukken bana ananem baktı annemin kuzenlerine giderdim hep yaşıtlarımdı beni istemezlerdi hep giydiğim elbiselerin askılarını çekerler canımı yakarlardı annem canımı yakıyorlar diye bağırırdı terliksiz koşa koşa nasıl gittiğimi bilemezdim döverdi (: sonra ben yine giderdim. Sonra büyüdüm ilkokulda hiç arkadaşım olmadı sevilmedim gökhan diye bir çocuk vardı hep beni döverdi hiç bi arkadaşım tarafından sevilmedim bir kötülüğümde yoktu aslında iyi bi insandım hala öyleyim eminim buna. ortaokulda bi tane Dilara diye bi arkadaşım oldu seviyodum iyi kızdı bana göre hep benim bi şeylerimi çalardı bi gün denk geldim ki kardeşi arkadaşımı tutmuş diyorki abla yazık kıza ver kızın bir lirasını arkadaşım da aman boş ver deniz canım nolcak diyor :) daha aklıma gelmeyen bir çok konu var kötü yaşadığım şeyler dediğim gibi ilk kez anlatıyorum bunları ağlayarak. Liseye geçtim sinem diye bi arkadaşım oldu güzeldi arkadaşlığımız ben bi canım yapıp o arkadaşımın gelmediği bi gün annesi ile babasının neden ayrıldığını arkadaşıma kağıda yazdım yarın oldu o kağıdı bulmuş benim aileme kadar yetişmişti konu ve anlayacağınız bütün sınıf bana düşman kesilmişti :) o zamanda tek takıldım her zaman olduğu gibi... Sınıfta kaldım o sınıfta kaldığım arkadaşlarıma da yayıldı bu konu ve benim yine arkadaşım olmadı lise sondayım böyle devam etti ki asya canım benim çok seviyorum seni İstanbul gezisi vardı geldi bana hadi sende gel bizimle bir takılırsın dedi tamam dedim sevinçli bir şekilde gittik İstanbul'a lise zamanlarımı yaşayabilmiştim sonunda ama diğer insanlar bana hala daha düşmandı ve ezik gözüyle bakıyordu ne yazıkki ama o bütün algılarımı yıkıp beni diriltmişti. O sınıfta sevmediğim bi kız vardı sedef. Konu şu şekilde başlıyor arkadaşlar okuyacağım bölüm müzik bölümü burada herkes birbirini tanır orta okuldaki sınıf arkadaşım ile lisedeki sınıf arkadaşım şuanda aynı sınıftalar ve arkadaşlar gideceğim üniversitede ve ben seneye üniversite kazanma planları yapıyorum. Devamı güncellemede🤷
Güncellemeler
+1 yıl
Benim psikolojim rahat durur mu hiç para çalmalarım başladı babamdan tükenmişlik sendromum başladı para çalınca harcayınca kendimi mutlu hissediyordum ki hala öyle ben alıştım artık ders çalışmam gerek ama çalışmıyorum sürekli öteliyorum yalan söylüyorum sürekli. İlaç tedavisine giriyorum ama nafile bir yere kadar şimdi birde üniversitede karşılaşacağım o ortaokul ve lise arjadaşlarımın benim hakkımda üniversitede konuşacaklarını düşünüyorum ben ölsem daha güzel olacak galiba (:
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar gerçekten beni anlayan yok ilk defa anlattım ama bilsem böyle olacağını anlatmazdım. Çok teşekkür ederim sağolun
Birisine içimi dökmem lazım sonuna kadar okucak varsa buyursun ilk defa anlatıyorum ve yazıyorum kısa bir şekilde?