Güncellemeler
+1 yıl
Benim psikolojim rahat durur mu hiç para çalmalarım başladı babamdan tükenmişlik sendromum başladı para çalınca harcayınca kendimi mutlu hissediyordum ki hala öyle ben alıştım artık ders çalışmam gerek ama çalışmıyorum sürekli öteliyorum yalan söylüyorum sürekli. İlaç tedavisine giriyorum ama nafile bir yere kadar şimdi birde üniversitede karşılaşacağım o ortaokul ve lise arjadaşlarımın benim hakkımda üniversitede konuşacaklarını düşünüyorum ben ölsem daha güzel olacak galiba (:
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar gerçekten beni anlayan yok ilk defa anlattım ama bilsem böyle olacağını anlatmazdım. Çok teşekkür ederim sağolun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yaptığın hataların farkına varmak aslında çok güzel bisey ama artık geçmiş geçmişte kaldı silkelen ve hayatına devam et
Ya üniversite olayındaki düşüncelerim gerçekleşirse arkadaşsız kalırsam peki?
lise ve üniversite çok farklı lise de herkes daha olgun değil çocuksu olduğu için düşünceler hep aynıdır ama üniversite öyle değil herkes olgun ve düşüncesi farklı kişiler var o yüzden kimse geçmişe bakmaz
Haklısın galiba çok teşekkür ederim
rica ederim ne demek umarım biran önce bu tarz takıntı değilde psikolojiden kurtulup mutlu olmaya başlarsın
lisede hata yapmışsın arkadaşına düşman kesilmekte haklı.
İsteyerek yapmadım. Psikolojisi bozuk bir insan için bunu söylemen ne kadar doğru? İlk defa içimi döküyorum insanlar bu kadar kötü olmayın. şu an ailemle kavga ettim karnım aç yemek bile yemedim anladın mı?
arkadaşının sana anlattığı sırrı onun gelmediği gün başka bi arkadaşına anlatmışsın. bunu gayet de isteyerek yapmışsın psikolojinin bozuk olmasıyla da alakası yok
Bu çocukluk zamanı. Yaşayamadan tramvası olan bir insanı anlayamazsın neden konuşuyorsam haklısın yeter ki yazıp daha fazla harap etme beni evet kötülük yaptım ama bu kadarını haketmedim ben haketmedim...
lise çocukluk değil gençlik zamanı oluyor. farkındaysan liseden önceki zamanına bişe demedim çünkü o zamanlar çocukluk zamanları. lisede ben de yeri geldi zor zamanlar geçirdim ben niye birisinin sırrını ötekine paylaşmadım, insanların arkasından konuşmadım? iyileşmek istiyorsan önce hatalarını kabullenmelisin. kabullenmelisin ki aynı hatayı yapmayasın. savunmacı bi üslupla düzelemezsin tek sen de haklı olamazsın
Anlatırsan dinlerim. Benim hikayem de az travmatik değil. Belki anlarız birbirimizi
Anlattım zaten?
Anlatmak istersen dinlerim
Zaten anlatmışım görmüyor musun