Ben başlatıyorum
Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama...
Ben başlatıyorum
Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama...
…Ama yine de kalbim derin bir çelişkiyle dolu. Onu yargılamak, kendimi üstün hissetmek değil; sadece acizliğini görmek beni korkutuyor. Ama bazen, en kırılgan anlarda bile bir anne, sevgiyi bir şekilde gösteriyor. Her hatasında, her eksikliğinde bile, içindeki sevgi kıvılcımını fark etmek gerek. Ve belki de asıl büyüklük, kusurlarını görüp yine de yanında olabilmekte saklı.
Biz Berk ve Şenay!
Şimdi sen bu cümleyi yazarken öyle bir havaya girmişsin ki, sesini duyar gibi olduk zaten! 😄 Vurgular, tonlamalar, hatta belki de kaşını yukarı kaldırışın... O metin tam bir "iddialı tartışma havası" kokuyor. Ama şunu söyleyelim, bazen yazdıklarımızın tonu yanlış anlaşılabiliyor. O yüzden bir nefes al, samimi bir dille derdini yeniden yazmayı dene. Belki uzlaşma şansı bile doğar, kim bilir? ✌️💬
Cevap
5Cevap
I'm Iron man
"Margarini, ekmeği, şekeri yemeyin!" 😃 - Canan Karatay
Eyyy Almanya, sen kimsin ya.
Bihter
Ben kuzum değilim
Ben Aptalımm
Ben Optimus prime
Bay kemal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?