4 yıldır peşimde olan sapık beni gelin etmek istiyo? Çok acil 😭?

Şimdi 2018de biriyle tanisdim internetten. Ama sohbet ettik sadece basta hoslandim. Sonra takintili hallerini fsrkettigimde 1 ay sürdü sogudum ve korktum. Bana öyle seyler anlatti ki daha önce baska bir kadinin evine kadar gitmis bulmus falan. Cok korktum. Tum hesaplari kapadim falan actigim an 2872 fake hesapla rhtsiz ediyodu neyse biz bi sekilde yine konustuk. Her defasinda ona bizden olmicagini ve onu istemedigimi söylemeyi eksik etmiyodum. Buna ragmen sürekli elini tutucam, evlenicez falan diyordu. Beni ailesine anlatti ablasi yazdi bana bizi hakketmiyosun falan dedi. Iyide sizi istemiyorum zaten. Ben okuldan 20 dk gec gelip yazmayinca 2773 kez ariyodu. Hep telefona msjina aninda cvp vermeliydim baski yapiyodu yoksa moralimin icine ediyodu. Evi temizliceksem bisey yapcaksam hep haber vermem gerekiyodu. Engelle gec demeyin dedigim gib kurtulus yok 7373 fake hesap aciyo sapikdi. Sunu söyliyim cok farkli yetismis insanlariz. Yasam tarzimiz asla ayni degil. Sevsem bile olmazdi ki onunki sevgi degildi takintiydi sapiklikdi. Bu boğar kisitlar. Is arkadasimi bile kiskaniyodu..

BENIMLE EVLENMEK istiyodu ve daha meslegi yok her yil unv sinavina giriyo ama asla calismiyo niye giriyon ozaman kardesim? Sonra kredi borclari var 10 yila biter ancaa. Karsindakini dusunmuyon cocugunuda mi dusunmezsin nyie bi insana hayati böyle dar etmek istersin ki? Nasil nefes aliyim o evde evlenince ailesiyle yasamamizi istiyodu ki ev kucuk kardesler birsuru abisi yeni evlendi karisiyla ayni evde bukadar kisi nasil olucak
Insanlar neden böyle? Neden birinin hayatini böyle zindan etmek ister?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce
4 yıldır peşimde olan sapık beni gelin etmek istiyo? Çok acil 😭?