Ailemin galerici olduğunu duyanlar dibimden ayrılmıyor amaç ne ben mi araba mı 🤣🤣🤣
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
101Cevap
Yapmanız gereken şey oldukça basit, öyle insanlardan uzak durun. Ve öyle olduğuna dair içinizde en ufak bir şüphe uyandıran insanları da hayatınızdan çıkarın.
Maddiyat şu devirde insanın herşeyi haline gelmiş durumda. Para için gözünü kırmadan adam öldürenden tutun, sırf zengin diye sevmedikleri insanların peşinden koşup hayatlarını kurtarmaya çalışanlara kadar birçok kişiliksiz var.
#BenBal20 Yorumla- +1 yıl
Ailenin galerici olduğunu nerede duyuyorlar?
Türkiye de bir çok galerici mevcut ve benzer çapta benzer zenginlikte çok fazla da işletme mevcut.
Dolayısıyla birinin senin peşine düşebilmesi için sahibi olduğunuz galeri Türkiye çapında ciddi bir ünvan kazanmış olması gerek.
Bu tarz noktalarda zaten ailen yardımcı oluyor ve gerekli tavsiyeleri veriyor. Bu tavsiyeleri alabileceğin ve hayatı/insanı kavramış parlak zekalar ailede bulunmuyorsa ailende, bu durumda ortalama çapta bir galerici olduğunu düşünüyorum.
Sende bu durumu fazlasıyla abartıp bununla ön plana çıkma çabasında değilsen yani bu insanlara bir çekim kuvveti uygulamıyorsan insanların bunun için senin peşine düşebileceğine zannetmiyorum.10 Yorumla - +1 yıl
bu aralar araba satabılıyor musunuz?
eskıden kakalayıp ustune koyuyordunuz sımdı devan dondu.
bırde finansmanı olan galerıcıler bayıden alıp sıfır dıye bayı fıyatının uzerınden satıyorlardı sızın sanmıyorum o fınansmana sahıp olacagınızı ama.
bir galerıcı 2 emklakcı ıkı meslek grubununda para kazanmasını ıstemem ve ıkı grup ıle alısverıs yapmadım bugune kadar.
bırde kendını ne sandın senı napsınlar .14 Yorumla- +1 yıl
Calıstıgım yer mevcut.
Arkas ile 10 yıldır hem şirket hemde şahsi araclarda.
Aklımızdan bile gecmezsınız - +1 yıl
senin kişiliğinle alakası yok..
o meslek grubunu tarzını bırde emlakcı gercı ıkısınıde meslek mensubu olarak tanımlamıyorum oda ayrı.
- +1 yıl
Bende tam tersinden muzdaribim. Beni de zenginlikleri ile etkilemeye çalışıyorlar, gıcık oluyorum. Yok efenim benim şu kadar mağazam şubem var, babamın şu kadar fabrikası var vb...
Seninki de çok itici bir durum. Onu da bazen yaşıyorum.12 Yorumla- +1 yıl
Hayat işte yaşanıyor, yaşadıkça da şaşırıyoruz
- +1 yıl
Allah'ım ne kadar da güzel arabaları olan, yani şey gözleri olan bir kadın. Ne güzel gözleriniz var. Ne renkler mesela? Kırmızı, siyah, gri? Bide ikinci el mi yoksa sıfır mı yani şey orijinal mi lens mi demek istedim
😂😂😂😂. Kafamda böyle adamlar canlandı10 Yorumla - +1 yıl
Valla ben de zenginim hatta baya zenginim ama tipsizim. Hayatımda hiç sevgilim olmadı hiçbir kızın da yaklaştığını görmedim. Demek ki olay seninle alakalı. Paran değildir bence.
113 Yorumla- +1 yıl
@carefreea ne kadar borcun var?
- +1 yıl
@carefreea miktarı önemli
- +1 yıl
Ne borcun olduğunu söylemedin ve ne kadar olduğunu da söylemedin.
- +1 yıl
@carefreea Biliyorum olmadığını. Dilencilere para vermem ben zaten. Ama 2-3 bin bişeyse ödiyim diyecektim.
- +1 yıl
@carefreea hayatını kolaylaştırmak adına
- +1 yıl
@carefreea teşekkür ederim ama duygulanacak bişey yok.
Ben önemsemiyorum aksine itici bir güç benim için sevdiğim kızın ailesi galerici ya da herneyse aramızda uçurum olması benim için sorun olurdu ve ayrılırdım
19 Yorumla- +1 yıl
Yarın birgün kız deseki benim babamın galerisi vardı senin neyin vardı ben öleyim daha iyi, Benim durumu düzeltip kendi hayatımı idame ettirebiyor olmam daha önemli, iki kişi ya da tek sorun değil
- +1 yıl
Sakin ol şampiyon bişi demedik sana 🤣
- +1 yıl
Öyle ama yalan mi
- +1 yıl
İyice dolmuşum sana patladım idare et galerici :D Sen esnaf adamsın anlarsın halden :)
- +1 yıl
Anlarık yaaa 😍
- +1 yıl
Cansın
- +1 yıl
Bu arada ben 16 yaşındayken aşık olduğum kız için 6-7 ay sokakta yatmış adamım hem de babası manavdı düşün :D
- +1 yıl
Evlerimiz karşı karşıyaydı aradan yol geçiyodu ailem başka şehre taşındı annem babam kamyonla birlikte gitti beni de otobüse bin gel kamyonda sıkışıyoz diye otogarda indirdiler fırsat bu fırsat hemen geri gittim eski mahallemize bizim evin yan tarafında mobilyaci vardı hem orda çalıştım gece de dükkanda yattım sırf kızı günde birkaç sefer görebilmek için hey gidi hey aklıma geldikçe kendime gülüyom :D Kavuşmak için sevmek yeter zannediyodum çocuk aklı ışte
- +1 yıl
Kızın da ben de gönlü vardı sürekli tuz istemeye geliyodu annesi de yakalıyodu kızı dövüyodu o an keşke bana vursa da ona vurmasa diyordum içimden yaa biz sevdikmi böyle severiz ışte galerici ona göre ayık ol :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben aksine uzak dururdum şimdi arabama laf edersin gerçi şu an yok.
Başıma geldiğinden biliyorum ha arabam ha ben beğenmiyorsan in aşağı demiştim laf ettirmem.😀115 Yorumlaprofilinizde cay gordum de bi karsilikli icmemiz yok mu🥰 cok guzel nikah salonlari biliyorum fena cay icilir
11 Yorumla- +1 yıl
Şöyle bir silkelenin ve kendinize uygun bir ortamda bulunmaya çalışın ki ortam sizi kendine uydurmasın. 💁🏻♀️
30 Yorumla - +1 yıl
Al benden de o kadar. Kendim galericiyim bende de durum aynı 😂
11 Yorumla Dışarıdan zengin kız gördüğümde uzak dururum. Sırf bu fikirleri yüzünden. Bende zenginfobi var 😃
18 YorumlaDemekki güzel bir kız değilsin. Peşinden koşan seninle çıkarı için görüşüyor.
19 Yorumla- +1 yıl
Ben yokluk görmemiş biriyle ciddi düşünemem ya sanmıyorum.
Ve bence yani bir erkek kolay kolay maddiyat düşünmez. Ben hiç o tipte birine denk gelmedim. En kötü garsonluk yapar yani karısının prensesi olacağına.10 Yorumla - +1 yıl
Amaç sensin. Galericide çok para olur mantığı ile yürüyorlar, bu yüzden peşindeler.
15 Yorumla- +1 yıl
Senin üzerinden paraya ulaşmak işte.
- +1 yıl
Aslında araç oluyorsun. Paraya giden yolda araç.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. eeee hep kadınlar mı zengin erkek psinden koşacak, roller değişti şimdi tilki kaçıyor tavşan kovalıyor 😁😂😂
10 Yorumla- +1 yıl
Yaklaşan arkadaşların moodu:
10 Yorumla Maddi mevki güç karşısında insanların genelde davranış biçimleri değişiyor. Bilgi kişilik geliştikçe hayatı daha iyi yönetirsin.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bende galariciyim yazmayan kız kalmadı bizi gezdir diye
130 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Tabi ki her kız bindirilmez sonra başa bela oluyor gelde uğraş
- Cevap sahibi+1 yıl
Bindirince bu sefer başka bir şeye de binmek istiyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Hahaha yok be ne süperi Mercedes BMW bunlar Süper onlar olmasa binmezler 😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Ona herkesi bindirmiyorum bebeğim özel olanlar biner sadece 😅😅
- Cevap sahibi+1 yıl
😂😂 ne sandın her geceni bindiren mi abilerin öyle sanırım
- Cevap sahibi+1 yıl
Hahaa sen nereden biliyorsun 😂😂 onlar karda yürür izini belli etmez
- Cevap sahibi+1 yıl
Hahah bilmem olabilir
- Cevap sahibi+1 yıl
Ama abilerim yapmaz deme 😂😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Zamanın da yemişler hurmaları 😂😂
- Cevap sahibi+1 yıl
😂😂😂 tamam tamam ben bilmiyorum 🙈🙈
- Cevap sahibi+1 yıl
Tamam 😂😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Sizin de aranalırız çok Yoksa gezdirirdim seni 😅😅
- Cevap sahibi+1 yıl
Kim ondan bahsetti ki 😅 Audi ne dersin
- Cevap sahibi+1 yıl
Hahah sen bilirsin 😅😅 takip atım mı sana 🙈
- Cevap sahibi+1 yıl
Attım
- +1 yıl
Para hırsı, Türkiye gibi Dünyanın en kötü ekonomisine ve alım gücüne sahip ülkelerde bu oluyor :D
20 Yorumla hmm demek galeriniz var :) şimdi gözüme çok daha güzel gözüktünüz :) :) :)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Ooo reis dinine gelelim bi şöyle.
Piyasa ne durumda? 😂11 Yorumla- +1 yıl
Umarım böyle erkekler gerçekten yoktur.
Acınası bir durum.10 Yorumla - +1 yıl
Böyle düşünürsen ayırt edemezsin amaç senmi arabamı diye
10 Yorumla - +1 yıl
Her ikiside diyerek aklı sıra geleceklerini garantiye alıyorlar
10 Yorumla - +1 yıl
Zengin birini bul. Onun zaten parası var senin paran umrunda olmaz.
10 Yorumla - +1 yıl
Bacım bana da bir araba almaya yardımcı ol da sen kimin olursan ol bize araba lazım 🤣🤣
10 Yorumla - +1 yıl
Menfaat ve maddiyata önem veren insanlardan uzaklaşıyorum 😏
10 Yorumla Kullan at dermişim. 😀
Şaka bir yana, kendine ideal eşi bulabileceğine eminim.10 Yorumla- +1 yıl
Bence böyle düşünme baban sabancı olsa gelmez yanına, seni sevdikleri içindir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Ne tesaduf mercedes de calisiyorum dedigimde de daha farkli yaklasiyorlar 😁
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Para.. en kötüsü de paranın bittiğini veya olmadığını sandıklarında yanından ayrılırlar işleri biter bu insanların.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Kesinlikle paranın çekiciliği var, ama çocuk anlaşılan oldukça gariban birisi galerici olmak demek o kadarda abartılı bir şey değil ama çocuk için büyük nimetsin.
00 YorumlaTabiki de araba kardeşim kadınlar 3 şey severler güç/gösteriş/para
11 YorumlaGalerici olsa nolur ya da servetin olsa huzur mutluluk olmadık ca para hiç bir şey
166 YorumlaBence araba. Kimseye söylemede bana bi araba alsana ya
10 Yorumla- +1 yıl
seni değil ailenin parasının peşinde olan tipler çünkü..
bence insanları tanıyana kadar söyleme..20 Yorumla Emin ol o arabanın vidasinin pulu bile senden daha değerlidir sonuçta lüx
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. galerici derken ferrari felanmı satıosunuz nıe pesınde mıllet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. senin peşinden koşmak degil amacım ama çalışıcak bir eleman lazımsa gelip ölümüne çalışırız aga
10 Yorumla- +1 yıl
Maddiyat için yaninda duran insanlar ikiyüzlü insanlardır. Onlarla konuşmayıp onlardan uzak durmalısın. Unutmaki bu kişiler sadece seni kullanmaya çalışan kişilerdir.
10 Yorumla - +1 yıl
Arabadir cogunlukla 😀
Dikkat et herksle de arkadaşlık yapma 🙂10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. gelenler hep ortaklık peşinde galiba :D sen habersiz olanlara doğru ilerle
00 Yorumla- +1 yıl
Canım arkadaşım bi indirim yaparsınız di mi 20 yıllık hatırımız var şurada :D
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Ailenin galerici olduğunu söylemeye çok meraklısın
53 Yorumla- +1 yıl
Bencede meslekten prim kasmışsın 😃 Ben kendim galericiyim başka işlerimiz de var tipimde düzgün ona rağmen öyle peşimden koşanlar yok. Ayrıca ailenin galerisi var ise neden memurluk yapıyosun ki
- +1 yıl
Genelde araba guzelim.. ilk tanistigin kisiye soyleme bunu
30 Yorumla Böyle insanlara fırsat vermemelisin. Hatta yerinde olsam bu durumu saklardım daha iyi tanımak için karşımdakini.
10 YorumlaHer erkek aynı değildir maddi durumunu belli etme hatta durumunu kötü göster seni öyle seven erkek gerçekten seviyordur
10 Yorumla- +1 yıl
Galeri i mi? Benimle evlenirmisin iz? 🧐😁😂
13 Yorumla- +1 yıl
🙄Şaka idi
- +1 yıl
Senin etrafında satılmış köpek çok demek 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Bide karadenizliysen baban madyatiktir de
- +1 yıl
Mafyatik*
- +1 yıl
Bunu önemseyen denyolar var mıymış
11 Yorumla - +1 yıl
Her galericiyi zengin sanan masum insanlar
12 Yorumla- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Parası olan parası için geldiğini sanıyor fakir olan parasızlıktan gidemiyor aahh ahh 😁😁😁
20 Yorumla - +1 yıl
Bence söylememelisin gercekten sevgilin olunça onu test etmeni tavsiye ederim
10 Yorumla - +1 yıl
Bu devirde paranin kopegi olmayan insan %10 falan maalesef
10 Yorumla Bırak ben de koşayım peşinden beş parasızım 🤧
33 Yorumla- +1 yıl
benim peşimden koşabilirsin canım hatta koşmana gerek kalmaz küçük bi adım atsan yeterli 😃
- +1 yıl
zengin sayılmam daha ama sana zengin gelebilirim belki.33 yaşındayım 200bin nüfuslu yerde yaşıyorum güzel bi dairem güzel bi dükkanım 1 tanede villalar bölgesinde arsam var 1m civarı ticaret yaptığım sermayem var.20 dairesi 15 dükkanı fabrikası 10-15 arsası olan adamlara göre zengin kategorisine girmem. hatta 3-4 tane oteli 2-3 tane benzinliği 500-600 dönüm tarlası olanda var koç sabancı gibi olanda var. zenginim demek kolay değil yani
- +1 yıl
Söylemeyi sevdiğin için galiba
32 Yorumla- +1 yıl
Kısmet o kadarı 🥰
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Aylık gelir ne kadar?
11 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Amaç seninle arabada seks olabilir hahaha
11 Yorumla Sende daha fazla koştur 😄
20 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Selamlar,
Toplumda çok karşılaşılan bir vaka
Maddi gücü sebebiyle yakınlık kurmaya çalışan insan tipleri, bir menfaat elde etmek dışında herhangi bir amaçları yoktur. Bazıları çok açıkça bir menfaat için yaklaşırken, bazıları ise sinsice yapmayı tercih ederler.
Hangilerinin gerçekten menfaatçi olduğunu anlamanın yolunu size aktarıyorum;
Öncelikle siz asla kendi hayatınızdan veya maddi durumdan konuları açmayın, eğer açıyorsa siz hemen konuyu kapatın ve “Bu tip konulardan konuşmayı sevmiyorum” diyerek geçiştirin.
Herhangi bir maddi talebi olursa “Böyle taleplerine asla yardım bekleme” diyerek tersleyin.
Şimdi siz ona karşı ters ama net bir tavır koydunuz, bu durumda hala sizinle sohbete devam ediyorsa o zaman bu kişi menfaatçi olamaz.
Sevgiler.
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için Adil’e Sor uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine KizlarSoruyor ulaşabilirsiniz.
menfaat peşinde olan insanlar "Bu tip konulardan konuşmayı sevmiyorum" sözünü duyduğunda daha fazla peşine takılmaz mı sizce?
ya da toplum içinde arkadaşlığın gereği olarak maddi yardımlaşma da söz konusu oluyor ihtiyaç anında kapı kapattığında hakarete uğramış gibi hissiyat uyandırıyor.
Dolayısıyla arkadaşlığa ister istemez menfaat sahibi olmayanlar için zarar veriyor.
Bence bir kişinin menfaatçi olup olmadığını anlamanın yolu sarraflıktan geçiyor, buda biraz yüksek empati gerektiriyor.