Peşimdeki sapık?

1 ay önce işimi bıraktım bu adamdan dolayı. 1 Ay öncesinde işten her döndüğümde evime kadar arabasıyla beni takip eden bir adam vardı. Adam transitin küçüğü yıkık dökük bir arabada 45 50 yaşlarında kel iri yapılı biri. Ben işten her döndüğümde evime giderken arabasını benimle aynı anda sürüyordu ben bağıramıyordum ve bizim evin sokağı sessiz ve tarla var etrafında. bir şey yapar diye önüme bakıp hızlı adımlarla yürümeye başladım ilerledi arabasıyla telefonumu çıkarıp annemi aradım hemen beni alın Bi adam var beni takip ediyor dedim kapatmamla adam yuvarlaktan dönüp tekrar önümden geçti ve tekrar dönüş yaptığında annemi gördüm arabada gelirken bana doğru ona koşturdum ağlayarak adam bastı gitti. 2. Gün yine aynı zamanda aynı yerdeydi annemi aradım bişey dememe gerek kalmadan yine geldiler annemler görür görmez kaçtı ve bu belki 5 gün devam etti en sonunda korkumdan işi bıraktım polise şikayet edemedik plakası yoktu, sökmüş. 3 gün önce bir işe girdim ve dün yine o adamı gördüm saat 9 civarı eve geliyordum yürüyordum farklı sokaktan geliyordum sokağımı değiştirdim bana sırıtarak yanımda o iğrenç arabasıyla ilerlemeye başladı sinirden ağladım az ilerde motorsikletli 20 ki yaşlarda Bi çocuk vardı heyy diye bağırdım ona doğru koştum beni takip ediyor yardım et dedim çocuk arabaya doğru koşmasıyla bastı gitti ve beni eve kadar getirdi o çocuk. Geri döndü tam dış kapısıyı kapatıyordum karşı yolun sokak lambasının altında durmuş bana bakıyordu içeri nasıl kaçtığımı bilemedim ailem endişeli bende öyle polise gidicem yarın ama elimde hiçbişey yok ne yapacağım..

Peşimdeki sapık?