AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
İki ayrı zaman iki ayrı şartlar ve iki ayrı insan karşılaştırması ne kadar doğru sizce? açıkcası sorunun provakatif bir amaç taşıdığını düşünüyorum
:):) ne alakaı var soruyu o ku sadece hangisi daha iyi lider sir diye sordum provakatörle ne alakası var bayan arkadasım
sen düşün alakasını ben zaten biliyorum
Düşünüp yazdım zaten yoksa soruyu niye sorim dime 😄
En mantıklı yorum bu :) Cevap verecektim zatensen yazmışsın :)
Bu soruyu sormak yerine şöyle düşünebilirdin arkadasım biz Türkler kadar dünya lideri çıkaran baska bir millet yoktur 15. yy da Fatih 16. yy da Kanuni 20. yy da Mustafa Kemal kimse kimseden üstün değil hepsi kendi devrinin en büyük lideri
Fatih kulturumuzu avrupaya yaydi
Ataturk kultur birakmadi:) herseyimiz ordan burdan bizi biz olmaktan cikardi gecen gaga konserindeki tipler turkmuydu
Hiç sorma Şeytana benziyorlardı
Abi ben böyle bir şey görmedim ya herif sırf ne dediğini okuyalım diye gıcık olduğu elemanı eic yapmış bu nasıl bir kafadır ben de bundan istiyorum :D
2 side devrinin en iyi liderleri fatih daha genç yaşta nasip olmuş liderlik oda babadan oğula geçen taht olaylarından dolayı birazzz
Kızlar atatürkçü kızların kahramanı atatürk laikliği getirdi kızlar Kendilerine iyilik edildi sanıyorlar ne kadar doğRu onu bilememde bende atatürkçü yüm
Kalkip burada hep turkleri savunmayin lider diyorsabiz ocelanda cok iyi lider. Kalkip. kimseyi kiyaslama turkiyeye gelmis gecmis en iyi iki zeki adam var biri ocelan biri atatutk. F. s. mehmet cok farkli bisu onu karistirma.
Tiner mi çektin l*n gece gece bu 2 liderin yanına Apo'yu mu ekledın hangi halisi Görüyorsn
Birakin su ayaklari artik. Ben zekilii k dedim biraz turkesligui birakip arastir bakalim ataturk kadar zekimi degilmi. Yigidi oldurun hakkini yemeyin ben ataturku sevmem ama adam gercekten zeki !
fatih sultan mehmet tabii onun gibisi hiç olmadı olamazz aslaa
fatih aklını kullanda çok güçlüydü ordualrı güçlüydü istanbulu atatürk bir avuç orduyla amerikaya ingiltereye arapların isyanına kürtlerin isyanına fransızların saldırısına italyanların saldırısına ermenilerin yunanların saldırısına direndi koskoca devlet kurdu
fark bu
La beynıne sadece Atatürk'ü yerleştirmişler ordan burdan duyma laflarla gelme bana Atatürk iyi bir liderdi evet. Ama biraz sensin gidip Osmanlı'yı okuyup buraya yazman Lazım öyle cahil laflarla gelme
güzel kardeşim eminim senden iyi biliyorum fatih denizin tuzlu olmasının nedenini allah yağdırıyor balıklar kokmasın diyen adam
fatih bütün teleskopları ve gökbilimcileri asan adam sebeb allahı görebiliriz ve hoş olmaz diye
atatürkü kötüleyeceksen konu açmana gerek yoktu imam hatipe giden tayyibin eğitim sistemi ile beyni yıkanmış biri olduğunu söylemen yeter
ben fatih kötü demedim ama o imkanlar atatürkün zamanında olsaydı daha farklı olurdu
KIYASLAMAK BİLE HATA AGA SEN NE İÇTİN BANA DA VER :)
Yani?
yani :) farklı zaman dilimleri diyorum karşılaştırılması saçma olmuş diyorum daha ne diyim ya :)
atatürkü kim şey etsin. Bizim Fatihimiz Sultan Mehmethan.
Peygamber efendimizin ismini agzina aldiği fatih sultan mehmet ile atatürk karsilastirilamaz.
Madem Fatih Sultan Mehmetin kendince daha iyi oldugunu bildigin halde Atatürk cevabını verenlere yanlış düşünüyorlar gibi bir yorum yapıyosun , burada sormanın mantıgı ne herkes özgür sonuçta.
Özgür sonuçta bir bak bir Saygısızlık edecek bişey yazmışmıyım sadece fatihsultanmehmet han laf eden mahlukatlara ediyorum knka
Saygısızlık ediyosun demedim zaten Atatürk cevabını verenlere Fatih Sultan Mehmet diyosun hangisi dedigin halde kanka. d
senin cevabın besbelli ama bizimkini merak ediyorsun anlaşılan :D
böyle bir kıyaslamaya gerek yok bence..
saygı duyarım abim
Bu dediğin olay kıyaslanamaz ki birisi İstanbul u fethetti birisi türkiye cumhuriyetini kurdu
Ordu idare etmek mi 😄😄😄
Pardon 😄
Hayır kardeşim iki liderinde faklı amacı birisi İstanbul u diğeri cumhuruyet
Doğrudur
kardeşini boğduran bir padişahla Atatürk'ümüzü kıyaslamanız bile yanlış.
Sen neyin kafasını yaşıyn be kanka
tarihi gerçekleri öğrenmen gerekiyor uzun uzun yazardım ama zamanım yok ayrıca değmez de zaten.
hahahah
sende birazcık okusan öğrensen atatürkün yaptığı pislikleride öğrenirsin canısı bişey bildiğin yok senin
Hiçbir şey kundaktaki bebeği boğdurmak kadar kötü olamaz.
ya ordan burdan duyma şeylere inanmışsın araştır azcık araştır
Atatürk size fazla demokrasi, fazla özgürlük vermiş bunu hazmedemiyorsunuz. ! esra denen şahsiyet, 1934 yılında kadınlara seçme ve seçilme hakkı verildiğinde dünyada birkaç ülkede vardı bu ama size fazla gelmiş bu haklar onu anlıyorum.
aynen
o gevurun yaptığı şeyleri sayma bana o bir çok şeyi dahada kötüleştirdi elimizde olanları aldı o kadınlara seçme seçilme hakkını getiren şahsiyet askerleriyle insanların evini basıp başöttülerini alan biri boş konuşuyosun
Evet demokrasi özgürlük verdi SAYGI duyuyorum bir bak şimdi gençler demokrasiye bir bak ne hale geldi özgürlük insanları ne hale getirdi 😄
Allah'a inananlara sesleniyorum FETİH süresi her şeyi açıklar ve Hz. Muhammed (s. a. v.)
“İstanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, o ordu ne güzel ordudur.”[
Benim atam bana benzemeli. Tabiki Fatih Sultan Mehmet Han. Taviz vererek değil, fethederek yurt kurdu.
bir de kıyasladığın şeylerin ağırlığı olmalı. Ağır siklet ile tüy siklet aynı ringe çıkar mı?
Çüş soruya bak Fatih Sultan Mehmet tabi
Güzel cevap
Teşekkürler :)
Atatürk daha iyidir elinde her şeyin olmasına rağmen fatih sultan mehmet istanbulu zar zor işgal etmiştir hatta tahttan bir kaç kez indirilmişti sanırım çocuk diye ama bir sürü büyük bir yokluk varken atamız dünyaya meydan okudu ve ülkemizi kurtardı
Ne guldum be Birisi 21 yasinda dogu romayi topraklarina katmış hakkinda hadis var digeri kimdi sahi ya?
Sorunun saçmalığına bak Atatürk tabiki Her zaman her yerde İzindeyiz. Atammmm <3
İkisinide saygım sonsuz boyle bir kıyaslamaya girilmemeli
Fatih Sultan Mehmet!
Bir şık eksik;)
bu ne kadar salakça bir soru en çok anneni mi seviyosun babanı mı gibi bir şey
Tabiki fatih sultan mehmet
tabiiki
@askkmeskk96 hahaha geçenlerde dini savunan bebe , nasıl da bu sorudan yürümüş karıya kıza.. ah ergenlik ah sen nelere kadirsin
Fatihin tırnağı olamaz M. Kemal
katılıyorum
Fatih sultan mehmed olmasa sen şu an İstanbul'da böyle saçma saçma msjlar atamazdın mesela.
Farklı bir şey söylemiyorum. Düzgün oku cevabimi
@Khepare
Ekran kaydı kusura bakma senin yoruma yazmışım @delisorular96
Anladım, önemli değil
@Khepare
@delisorular96 Birine Lider olarak görürsün anlarım saygıda duyarım fakat Ben senin dşüncene ve lider olarak gördüğün kişiye saygı duyuyosam Sende benim ATA'ma HAKARET EDEMEZSİN! orda bir yavaşla.
Birisi Tüm Toprağı Yabancılardan Kurtardı.
Birisi İstanbulu Trabzonu Kurtardı
l*n Kamil git bir oku gel tvlerden izleyipde yazma
Fatih Sultan Mehmet Han hadis-i şerifle övülmüş bir zattır. Başkaları ile kıyas olmaz.
haklısın
Peygamberin güzel sözüne nail olan şerefli insan kim. Fatih Sultan Mehmet Han...
Kardeşim yaptığın fitnecilige giriyor taraflar arasında ayrımcılık yspiyosun yapma böle seyler
İki dönemin de şartları farklıydı ve elinden gelenlerin en iyisini yaptılar. Kısaca birinden biri olmasaydı biz şu an ki yerimizde olamazdık.
bu da sorumu tabikide atatürk.
++++++
Nasil sorumu ya Atatürk kendine Fatihi Idol olarak görüyor
ulan bir bitin adamların tırnagı olamayız savaş olsa kaçacak delik ararız burada evimizden hiç bir zorluk çekmeden hangisi iyi lider diye kıyaslamaya yapmaya utanın artık
Sanane cevap yazma ozaman aga
ulan site bana cevap verme hakkı vermiş yazarım tabi her yoruma açık ol
Zoruna gitmesın ozaman ağlama
yaw he he :) :)
😄😄😄
Tabiki Atatürk. Zaten güçlü olan bir orduyla birşeyler yapmak daha kolay. Atatürk orduyu insanlardan kurdu. Yani asker olmayan normal vatandaşlardan. Kendisine ve bu davaya inanmalarini sağladı. Fatih'in elinde ise en başından ne derse yapacak askerler vardı para vardı imkan vardı. Bu kadar imkansizlik içinde Atatürk herseyi baştan yaratırken fatihi ondan üstün görmek saçma olur
Kemal Atatürk iyi bir lider saygım var onu iyi okumuşsun birazda Fatih Sultan Mehmet Han'ı oku anlarsın
Sabit fikirliysen niye soru soruyorsun ki
Fatih Sultan Mehmet
Helal
Osmanlı Torunuyuz sonuna kadar
Aynen bacım Atatürk'de iyi bir liderdi ama Fatih Sultan Mehmet kadar değil
Tabiki Atatürk, kiyaslanmaz bile. Fatih ne yapmış yaptığı ne kalmış bu zamana İstanbul işgal edildi kim kurtardı yokluk içindeyken Atatürk olmasa Türk toprağı kalmayacaktı. Kundaktaki kardeşini öldüren fatih değil miydi
Atatürk tartışmasız Atatürk ...
++++++
Tartışmasız Fatih aga adam 1000 yıllık surları deliyor batıda 6 devlet çökertiyor ne kadar bilgi cahilisiniz
Fatih Sultan Mehmedle Atatürkü kıyaslayan akla hayranım.
Atatürk Türkiyenin kurucudur evet
Ama Fatih 15-16 yaşlarında istanbulu Fethetti.
Atatürk ile Fatih Sultan Mehmet'i karşılaştırmak bile yanlış diye düşünüyorum?
soruya bak biri padişah diğeri cumhur başkanı bu aynı kalecimi daha iyi forvet mi sorusuna benziyo
aralarında dört yüz dört yüz elli ola iki insanı hangi şartlara göre kıyaslayabiliriz,,, çok saçma bir soru
bu kıyaslamayı yapmak biz boş beleşçilere yaraşmaz...
Ozaman cevap yazma hiç yaraşmasın arkadasım az ötede oyna
oyun değil bu arkadaşım, o ağzına aldığın zat-i muhteremde oyuncak değil...
bence ikiside kıyaslanamayacak kadar büyük liderler. İyiki ikiside var. TANRI TÜRKÜ KORUSUN
Amin
bak simdi ikiside cok iyi ama Fatihin elinde Ordu guc vardi Ataturkun elindeki imkanlari biliyoruz 2 savasin sonucunuda biliyoruz :)
Birisi İstanbul`u aldı diğeri İstanbul dahil tüm Türkiye`yi aldı artık siz karar verin. .. .
Osmanlı'yı oku bir ondan sonra he Atatürk almadı mı Aldı hiç şüphem yok ama bir osmanlıyıda oku ondan sonra nedemek istediğim
Anlıcan kulağına dolma laflarla gelme
Sen önce Türk tarihi oku Timur`un Osm lıya tokadını iyi anla, Cengiz Han`ın arap icadına vurduğu darbeleri aldığı intikamları oku. . .
Türk tarihi oku o tarih Osm lıdan ibaret değil. . .
2 farklı kisilikten bahsediyosun lakin unutma şu an hangisinin kurduğu ulkede yasiyosun?
Ona bakarsan Türkiye'de Osmanlıdaydı
biten osmanlı demek istedin galiba? Bütün gücünü kaybeden hani.
Tartismasiz fatih amaciniz ne? Fethetmeseyfi bu topraklarda yasayabilecekmidik beyinsizler
yapacagin anket görüsünu ve kiyaslama düsünceni zikiyim senin embesil..
Çok saçma bir kıyaslama olmaz ikisinide severim çünkü
Döt kılları geldi kaçın arkadaşlar yorum bile yapmayın
bir tane DHA slk olum m4lmsnz yoksa bana yollanıyormusnz rte ne alakası var ergen
Yorumdakilere dedim ben niye bu kadar celallendin ki?
farklı zamanların farklı iyi liderleri. oyüzden sorun biraz hatalı gibi sanırsam
Yoo kanka değil
bu kiyaslama oldukca sacma olmus birader
Too bence değil
bence sacma..
Fatih Sultan Mehmet ile Atatürkü kiyaslamak sacma
Atatürk mü diyorsun
hayir.. ikiside döneminin iyi lideriydi..
kiyaslama yapmiyorum
Tamam
Mustefa kemalle, FATİH SULTAN MEHMETİ bir mi tutuyorsun
helal
Hangisi
Ole ama gerçek bu
F S M
Helal doğru
Mason luğa son :)
Sen kim oluyorsunda ikisi arasinda kiyaslama yapmamizi istiyorsun?
Profil fotografini da beynini de s*kiyim bir git şuradan.
Bir alay beyinsiz olup türediniz iyice.
Delinin biri kuyuya bir taş atmış. Kırk akıllı çıkartamamış
l*n gerizekalılar ikiside bizim atamız
Amacin ne brader neden dünyanın en buyuk iki Türk liderini burada kiyaslatip birinin digerinden önde olduğunu gostermeye calisiyorsun
Tabiki de Fatih Sultan Mehmet.
Yuh
Ne yuh?
Fatih Sultan Mehmet Han , Hazretleri tabikide.
aynen hz fatih romeoo reis takipçinim sevgiler. d