AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Kulum ben senden Razıyım seni Affettim cümlesini Rabbim den duymak ölünce İnşaAllah. : )
İnşallah ulaşırsın amacına. :)
Amin Ecmain. : ) İnşaAllah bütün inananlar kavuşur. : )
geleceğe dönük büyük hedefler ya da basit bir hayat ikisi arasında kaldım
Büyük hedeflerin var mı yoksa daha belirlemedin mi bir de basit dediğin nasıl bir hayat?
belirledim aslında ancak hırslı olmak insanı yıpratabilir ve olumsuzlukları ön plana çıkaran bir düşünceye yöneltebilir sonucunda büyük hedefler uzun süre sabır gerektiririr o yüzden çok yıpratmak istemiyorum kendimi daha rahat olmalıyım hatta hedefler gerçekleşmezse basit özgür bir hayat neden olmasın
Haklısın hayat senin dünyaya bir kere geldin ve bu hayatı ister yıpranarak istersen de eğlenip gezip tozarak geçirirsin ama bence bir amaç uğruna yıpranmış hayat yaşamaya değer bence hedeflerinin peşinden git. :)
deniyeceğim zaten ama emin olabirsin ki başarının sırrı sanırım öfkeyi ve hırsı dizginliyebilmekte en azından şu an bu sonuca vardım
Kesinlikle öyle başarı için hırs gereklidir ama fazla hırs ise insanı yok eder elindekilerden de olur. Aslında hırsdan kasır istektir.
ani çok umarsan fazla üzülüyorsun fazla üzülmemek için fazla sevinmemeyi göze almak gerek bir denge var sanırım hayatta
Bencede dengeyi koruyan da kazanan taraf oluyor.
evet kişisel gelişime ilgili birisiniz sanırım
Sayılır, insanlarla ileşim kurmayı yeni şeyler öğrenmeyi severim. :)
güzel bişey ve sanırım sizinde amaçlarınız var :)
Teşekkür ederim. İnsan olanın bir gereği bence bir amaç için yaşamak ben de insan olmanın gereğini yerine getiriyorum. :)
böyle düşünmeniz güzel , rica ederim :)
Bir hic olmadigimi gostermek. Basarili olmak ama istisnasiz her seyde. Ama yinede onlari kirmadan tabi
Kesinlikle bir hiç değilsin ve bunu göstereceğine eminim. Başarılar. :)
Kucuk kizzimla yabanci guzel bir ulkede huzurluca yasamak
iyi bir is sahibi olup iyi yerlere gelmek.
tabi bunun paragozle bir alakasi yok, aksine hayir islemek istiyorum
Devrim gerçeğini allahın izniyle bütün insanlığa öğretmek belki bakarsın birgün bu ülkenin AHMET KAYASI, YILMAZ GÜNEYİ, MAZLUM DOĞANU, DENİZ GEZMİŞİ OLURUM, :)
İstersen neden olamayasın ki. Umarım istediklerini başarırsın, herşey gönlünce olsun. :)
Saolasın bende fazla inanmıyorum ama neysr hadi allaha emanet ol iyi akşamlar bb
kısa vadeli amaçlarım var.. şu ara kötü bir insanım..
Neden kötü bir insansın peki?
hep cinsel düşünüyorum :((
Öldürmek , kan kokusu hissetmek kısacası savaş istiyorum
Bende kafayı yemişsin, bir psikiyatra git diyorum.
Hmmm
Amacim yok bos bos yasiyorum iste degersiz biri olarak :/
Saçmalama. Kim sana değersiz olduğunu söyledi? Sen de herkes gibi tek ve özelsin. Ve eminim herkestende iyi yaptığın birşey vardır olmasa bile özelsin. Bir kereliğine geldiğin bu hayatı daha doğrusu hayatını önemse ve elinden geldiğince onu değerli kıl. Kendine bir amaç bul ve peşinden onun peşinden git.
Simdi ne diyecegimi bilemedim tesekkur ederim boyle soyledigin icin :)
Amacim yok galiba ama birisiyle cok tanismak istiyorum.
Biriyle derken herhangi biriyle mi?
Hayir tam tersi hoslandigim biri. Ama ortalikta yok gitti galiba
Yapmayın ya şu saçları ön plana çıkarmayın takıntım var işte :S
Boşver ya bu dünyada birisiyle konuşmaktan çok daha özel ve güzel şeyler var. Kendin için yap yapacaklarını.
Takintin kimseyi ilgilendirmiyor. Evet haklisin daha ve guzel seyler vardir illa.
uyandığım için yaşıyorum. uyuyacağım zamana kadar kalp kırmadan gelirsem yeter
Kalp kırmamaya bu kadar değr vermen çok güzel. Ama aynı zamanda kalbini taşıyan bedenine, hepsine sahip olan ruhuns daha değerli olduğunu hissettirmek için kendin için bir şeyler yap. Özel olduğun gibi özel bir şeyler.
yeterince özel anılar biriktirdim hemen her alanda
Yok mu artık yapacağın birşey insanın bir ömre sığdıramayacağı kadar yapacak çok özel şey var bu dünyada.
girdiğim her ortamda yeteri kadar hayran edindim. alkışa iltifata lükse yeterince tokum. bikaç ömür yetecek kadar anı biriktirdim. daha ne olsun
Her zaman ailemin yanında olup vatana ve millete hayırlı bir 'insan' olmak.
Dahası yok bu dünyada zaten. O yüzden en büyük amaçlardan birisi bu, yolun açık olsun. :)
Teşekkür ederim efendim seninde:)
mevcut olan buyuk mıktardakı borclarımdan kurtulmak.
Allah kolaylık versin o zaman. Umarım kısa zamanda kurtulursun, kurtulduğunda da kendine hayatını anlamlandıracak amaçlar edinmeyi unutma. :)
güzel dileklerin için tsk ederim.
Rica ederim. :)
Birkaç sene içinde yapmayı planladigim şeyler var olursa artık ^^
O zaman yolun açık olsun. :)
Teşekkür ettim :-)
bana biçilen dandik rolü oynayıp perdeyi kapatmak. olayı dallandırıp budaklandırmaya gerek yok
Kimseye biçilen bir rol yok kendinizi kandırmayın herkes o rolü kendi eliyle yazıyor.
bazen ne kadar uğraşırsan uğraş sonuç belirlenen şey çıkıyor. yani her yol aynı sonca...
Öyle zamanlarda ben benim için doğru olanın o olduğuna inanırım çünkü yaratıcı olarak inandığım varlık ben çok daha üstün ve bence yarattıklarını da seviyor eğer sen birşey için elinden geleni yaptıysan ve olmadıysa senden üstün olanın sana yardım ettiğini anlamalısın tabi olması gereken de bu. Tabi aynı şeye inanıyorsak bu arada bak bu sözde benden sana gelsin:
Hakk`ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın.``Düzenim bozulur hayatımın altı üstüne gelir`` diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatınn altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Şemsi Tebrizi.
Sevdiğin kici sevmesini bilmeli hayat müşterek tir bir bayana hergün tatlı iki söz ya da bir demet gül vam
Verdiğin değerin karşılığını alırsın umarım haklısın hayat müşterek.
amacım düzügn bir aile ve düzenli bir işim olsun amacıma ulaşamadım abikide sevgili açısından
Neyi çok istersen o olur. İnsanların hayatlarına birileri girer ve çıkar. Kalıcı olacak tek bir kişidir. Umarım o kişiyi bulur ve mutlu bir hayat sürersin. :)
sagolda ben bügün olmamam gereken bir kıza aşık oldum
Olmaman gereken mi, neden kim ki o?
sevdigin kız çok güzel teklif etsem kabul etme şansım çok düşük sevgilisi var oda arkadaşım kendisi
ne yapcagımı şaşırdım sırılsıkalm aşıgım ve 2 gün önce aşık oldum
Okuyup iyi bir meslek sahibi olup. Ailemin hakkını vermek. Onlari sevindirmek:)
Allah kolaylık versin yolun açık olsun. Umarım herşey gönlünce olsun. :)
Saol cnm;)
Genetik muhendisi olup dunyaya zombi virusunu yaymak
Bu kadar mı nefret ediyorsun insanlardan? :)
Hepsinden nefret ediyorum yasayan en pislik mahlukattir beynini kullanmadigi surece. Ben 3-5 kisiyle rahat yasarim bide hayvanlarla :D
Senin haklı olman ya da olmaman onların yaşamlarına son verecek yetkiye sahip olduğunu göstermez, sonuçta yaşma şansını da sen vermedin. Bu arada onları zombi yapmanda azıcık olan beyinlerinden de olmalarına sebep olur haberin olsun. :)
Şimdi olduklarindan daha zararsiz olacaklarin eminim doganin temizlige ihtiyaci var
İnsan olmadan doğa bir hiçtir. Doğanın varlık sebebi insanın varlığıdır zaten, bir de bizim gibi düşünebilen varlıklar varsa onlar için.
İnsanlar olmasa kozmetik için saatlerce dovulerek oldurulen foklar balinalar olmazdi sirf derisi daha parlak gorunsun diye canli canli derisi yuzulen tilkiler olmazdi kafan yumusak rahat etsin diye hergun tuyleri elle koparilip yolunan kanlar akan aci ceken kazlar olmazdi agaclari kesip katleden hayvanlarin yuvasini bozan dunyayi kendi maliymis gibi kullanan gözü hiç doymayan bu yaratık olmasaydı doğa bir hiçti (!) tabi..
Düşünemeyen sadece duyularıyla hareket eden iradeye sahip olmayan yaptıkları hiçbir şeyden sorumlu tutulmayacak canlıların yaptığı herşeyin hesabını verecek canlılar için yaratılmış olmaları hiç de bahsettiğin kadar saçma değil. Tabi ki inaç meselesi.
Düşünemeyenmi? İradesi olmayanmı? Şempanzeye eğitim verdigin zaman telefon tablet bilgisayar kullaniyor köpek sevdigi insanin/sahibinin komutlarini dinliyor ogreniyor uyguluyor. Bir tavuk yavrusana saldiracak olan kurtla dövüşüyor acı çekince bağiriyor mutlu olunca saga sola zipliyip kuyruk salliyor gozunun onunde annesi oldurulen yavru fok goz yasi dokuyor ve sence bu canlilar dusuncesiz duygusuz ve sadece insanlara kolelik etmek icin yaratilmis? Belki neden boyle bir hayalimin oldugunu anlamissindir kendinden.
Ben hayvanları küçümseyen birisi değilim aksine çok da severim. Yeri gelince onlar için elimden geleni yaparım. Ama insanlar önceliğimdir çünkü yaptıklarından ve yaşadıklarından sorumlu olan onlardır. İnsanlar tüm canlılara yaptıklarından sorumlu olacaklar hayvanlarda dahil tabi ki. Ve emin ol onları yaratacak güçteki yaratıcı senden daha çok düşünur onları. Karşına çok da düzgün insanlar çıkmamış anlaşılan, o yüzden insanlara karşı kin ve nefret dolusun kimisi için haklısın da ama hepsi aynı değil. İnsanları sevmeye çalış bence.
kısa vadede şu yalnızlığı çözelim, uzun vadeli bir plan yaparz
O zaman kolay gelsin. :)
teşekkür :)
Doğmak buyumek ölmek. amaç ortadaki kelimeyi en iyi şekilde icra etmek
Nasıl edeceksin peki?
Zor meşakatli uzun bir yol bu. iyi bir eş baba insan kul oldummu tamamdır bence
Bencede öyle o zaman yolun açık olsun. :)
Seninde kardeş :)
Sağol. :)
Bu dünyada tek amacım yaptıgım iş ile adımı dünyaya duyurmak istiyorum.
o cevabı sana mezardakiler verir ancak. git oraya bir bak sana anlatsınlar.
Mutlu sağlıklı huzurlu namuslu hayırlı bir hayat yaşamak
En büyük amacim okulumu basariyla bitirmek sonrasina bakariz :))
Başarılar. :)
bu dünyada cenneti (mecazi) görmek ve yaşamak istiyorum ölmeden:((
Gerçeğini görmek için ölmeden çabalasan?
çabalamadığımı nerden biliyorsun?
Sen bu dünyadaki cenneti görmek istiyorsun ben de ondan daha güzelini ve gerçeğini görmen için çabalamadan bahsettim eğer çabalıyorsan da bu dünyadakini çok düşünme bence. Dünya ne ki cenneti ne olsun!
eğer aşıksan o kollarındayken gözlerini kapatıp uyumak ve onun kokusuyla gözlerini açmak:(
İnşallah bir an önce kavuşursun o zaman. :)
amin saol kardeşim...
yaşamaktan ziyade ölmek istiyorum ama amcım yaşarsam iyi iş aile sahibi olabilmek
Yiyom içiyom sıçıyom işte nefes alıyom yemek falan yiyom arada bunları yaparken iyi bir insan olmaya çalışıyom bide
Yeryüzündeki Büyün Si-yuları Tek çatı altında Toplyıp... tekrar dağıtmak. oldu mu? :DD.
Şimdilik en büyük amacım avukat olmak
Hedeflerimiz çok yakın. Umarım çok iyi bir üniversiteden mezun olur, çok iyi bir avukat olursun. :)
Umarım sende ulaşırsın amacına :)
Teşekkür ederim. :)
Hedeflerime ulasmak. Hayallerimi gerlestirmek.
gerceklestirmek*
Yolun açık olsun, umarım herşey gönlünce olur. :)
umarim :))
Hayattaki amacınız ne?
yatarak totomu büyütmek <3
Kolay gelsin o zaman. :)
Cocuklarimin anasi evinin gadini olmak
Ne güzel onu da hakkıyla yapan insan azdır. :)
en büyük amacım bir amacımın olması -_-
Uğraştığıma değecek gerçek bir amaç edinmek.
Amaç edinmeyi amaçlamakda bir amaçtır tabi ki, umarım o özel amacını en kısa zamanda bulursun. Ve onun için çabalamaya başlarsın yolun açık olsun. :)
https://www.youtube.com/watch?v=U8IHna3l7xE ...
Ölüpcehennemde yandıktan cennete kavusmak
Direk cennete gitsen olmuyor mu?
Sanmam yanarım büyük ihtimalle :-)
O zaman umarım yandıktan sonra cennete gidebilirsin ya ds umarım yanmazsın ya. :)
Müslüman olan herkes er yasa geç cennete gider zaten umarım yanmadan giderim xd
Sevdiklerimi mutlu etmek, görmek.
Elinden geleni yaparsın o zaman, kendinide ihmal etme. :)
Şuana kadar hep yaptım yapmaya da devam edeceğim
Herşey gönlünce olsun o zaman. :)
Teşekkür ederim seninde
Ye ic sic ol hayat felsefem bu benim :D
Ondan kolayı ne, bunun için insan olmaya gerek yok ki her canlı yapıyor sonuçta. :D
Aynen oyle biz zekamizla ovunuyoruz ama bir cogumuz hayati o kadar ciddiye aliyo ki zekasini bile kullanmiyo verilen komutlari uyguluyo o yuzden hayati cok ciddiye almamak gerek toplum icin degil kendin icin yasayip mutlu olmaya bakicaksin ;)
Umarım sende mutlu olursun. :)
Tek temennim
Babama layık bir kız olmak
ceyl'an ertem'le bir gün geçirmek.
Bu amaçtan çok bir hayal ve gerçekleşmeyecek bir hayal değil. Umarım en kısa zamanda görüşürsünüz, :)
ilk cümleni okuyunca yüzüm düştü sonradan toparladın sağolasın :D çok şey istemiyorum ki yanında çanta gibi taşısın ona bile razıyım :)
Uyumak, uyumak, uyumak ve uyumak :D
Uyumayı bendr çok severim. Ama uyumaktan daha güzel şeyler de var. Bence onların tadına varınca uyumak istemeyeceksin. Bir amaç edin ve peşinden git, git ki hayatının bir anlamı olsun. :)
zamanı doldurup ölmek
Hayatın ölümü beklemekten çok daha kıymetli, onun için çabala bence.
İnsanların bilinçaltını kontrol etmek.
Bence diğer insanlarla kendinden daha fazla ilgileniyorsun, bizim kadar aciz varlıklar tek bedeni tek ruhu ve tek kalbi idare edemezken diğer insanlarınkine hükmetmek kendini yok etmek gibi bir şey bence sadece kendinle ilgilen gereğini yaparsan yeterli olur zaten.
Belkide ama şuanda bütün dünyanın bilinçaltı kontrol ediliyor buda bir gerçek... Hükmetmek değil haşa yaratıcılık değil sadece yönlendirmek ve kontrol etmek. Mesela bu sitenin insanların bilinçaltını etkilediğini söyleyebiliriz.
Haklısın bende öyle düşünüyorum. Ki zaten izlediklerimizden aldığımız kıyafetlere kadar geçerli bu hepsi bilinç altını kontrol etmeye yönelik.
Aynen o yüzden bende güç sahibi olmak için bunu yapabilirdim... bunu iyiye mi kötüye mi kullanirdim bilmem ama şu an için iyiye :)
Güç ele alınınca karakterde değişir en iyisi boşver sen o kadar güç fazla gelir bence. :)
olabilir :D zaten kolayda değil sadece hayal :D özeldn yazsana bana
sağlıklı mutlu sekilde hayatımı sürdürmek
Çok basit 2 kelimeyle anlatılsa da gerçekleştirmek için çok çabalamak gerekir, kolay gelsin :)
@quax_'ı yaşlanınca öldürmek.
Yaşlanmaya çalışmakda bir amaç, ama ne yaparsan yap ne zaman öleceğini degiştiremezsin. O yüzden bence yaşayabildiğin sürede elinden gelenin en iyisini yap ve yaşadığın hayatı değerli kıl.
hıııı tammam -_-
Türkiye satranç şampiyonu olmak.
Süper. Umarım başarırsın. Yolun açık olsun. :)
Tesekkurler il birinciliklerim var ama tabiki daha yolum uzun
bir amacım yok yaşıyorum işte
Bu kadar basit mi senin yaşadığın, hayat bir amacın olmayacak kadar basit... Özel ve tek olduğunu unutma. O yüzden kendine bir amaç edin ve durmadan koş peşinde elde edince vardığın zevkin tadından bir daha vazgeçemeyeceksin. En önemlisi de hayatına anlam katacaksın.
haklısın galiba bunu düşünücem sağol :)
Konforlu rahat bir yasam 😊
Bunun için çok çalışman gerek, kolay gelsin. Başarılar. :)
Cocuklarima iyi bir gelecek hazirlayip ölmek:)
Önce kendi hayatını değerli bir hale getir, önce sen yaşa, sonrada çocukların için iyisini yap. Ama ölme neden ölmek istiyorsun ki? O yarattığın ellerinle hazırladığın hayatı güzelce yaşa onlarla. Yolun açık olsun. :)
yaşayıp gidiyoruz işte
Bu cümleleri çok kişiye yazdım bugün sanada yazıyorum, hayatında sende bu kadar basit ve anlamsız değilsiniz. Sen özelsin çünkü teksin. Bir kere geldiğin şu hayatı anlamlandır ve kıymetini bil. Herkesin hayatı dolu dolu yaşanmaya değer, seninki de.
ben kendimi sevmediğimi ya da hayatımdan memnun olmadığımı yazmadım sadece yaşayıp gidiyoruz zaman ne gösterir bilemeyiz demi ben anı yaşıyorum ileriye dönük değil şuana bakıyorum saniyeler sonrası için amaç kuramam şu an bile ne olcağımız belli değil
Sende haklısın
amacım yok
AOG ye selamlar
İletirim.
seni almazlar oraya.
Bencede.
Yaradana ibadet etmek.
Yolun açık olsun. :)
Kurduğun cümleyi okurken yazacağımı ne unuttum
Bir daha düşün o zaman şimdi yaz, ama sadece soru başlığını oku bu sefer. :)
KEŞKE DEMEKTEN BİKMİŞ BİRİ OLARAK BU SORU BANA İKİ BEDEN BÜYÜK. şu an TEK BİR AMACİM VAR
Nedir?
Hiç bir amacım yok bodoslama yaşıyorum.
Hayatının bu kadar değersiz olduğunun düşünmüyorum, olmamalı.
Aslında kafamda bir meslek sahibi olmak var belli yerleri gidip görmek var belli işler yapmak var ama onları amaç değil araç olarak görüyorum ama neyin aracı onu bulamadım.
Mutlu olmanın, amaçsız yaşmamanın aracı onlar ve bence çok da değerliler. :)
Rabbimin Rizasini almak.
İnşallah alırsın.
İnşallah alırız.
Benim amacım ailemi gururlandırmak.
Hayatımız kalmamış ki amacımız olsun
Ne yaşadın da daha ölmeden son verdin hayatına?
Ben yaşadığımı anlatsam roman olur
Alaninda en basarili olmak
O zaman çok çalışacaksın bunu sende biliyosundur zaten. Kolay gelsin başarılar. :)
Yok. Dogdum olmeyi bekliyorum
O kadar değersiz mi senin hayatın, neden o kadar basit yaşayasın ki? Olması gereken bu mu? Eline bir kereliğine dünyaya gelme şansı geçmişken bunu sadece ölmeyi beklemek için kullanman çok saçma bence. Sende farklısın bv teksin o yüzden kıymetini bil ve yaşa.
Haklisin. Ben istemezdim bunun tercihim olmasini ama yasadiklarimdan dolayi artik kaldiramiyorum. Oysaki sadece bir kac ay once kendime soz vermistim herseyi yoluna sokucam diye. Kendimi cok guclu biri sanirdim ama hayata yenik dustum kaybettim, kabullendim.
trek 2015 marka bisikletini almak ;) race tarzi
Farklı amaçlarının da olduğunu umuyorum, hepsi için başarılar. Umarım istediklerine ulaşırsın. :)
varda bu ulaşılabilir ;) şimdilik bu güzel bir alternatif hedef teşekkürler : )