AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Cesedin yakisikli olsun tek derdim bu
Çürümeye hazırlanırken yakışıklılık düşünmek enteresan.
amaçsız bir insanım :)
Yapma ya mutlaka, vardır kendinle ilgili planların. Belkide kendine itiraf etmiyorsun. :)
gerçekleşmeyecek planlar bunlar:D
O zaman sen de kendine yön verip değiştirebileceğin amaçlar edin. Ayrıca gerçekten istersen yapamayacağın şey yoktur. İnanabilirsin, tecrübeyle sabit. Bence sende başaracaksın vazgeçme yeter ki. :)
peki o tecrübelerini paylaşabilir misin:)
Tecrübelerin benim olduğunu söylemedim, benim o kadar zorlayıcı isteklerim olmadı. Ama çevremde çok şahit oldum. İnsanların ölecek diye bakıp doğduğundan beri tekerlekli sandalyede olan kolunun birini kıpırdatamayan boynunu çeviremeyen kuzenim şimdi hala hayatta ve tam burslu Bilkent Üniversitesi`ni birinci kazandı. Sende inan. :)
nasibinde varmış :)
Herşeyi kadere bağlarsak programlanmış bir robottan farkımız olmaz, ama bizler birer robot değiliz. Ve insan gerçekten isterse başarabilir, bunu yaparken inaçlı birisi ise hayırlısını isterde elinden geleni yapmış olur. :)
ne kı o hayaller dah yasnz genc nıe gerceklesmesn gerektıgı kadar calısıp bedelını odersenz
Aynen öyle birşey yapmak isteniyorsa onun için çalışmak ve çabalamak gerek. :)
zengin bir karı bulmak.
O kadar değersizsen jigolo ol, en azından farklı zevkler alırsın.
sorunsuz huzurlu yasam
Bunun için çabalamak gerek, o yüzden kolay gelsin. :)
okuyom ben yaaaaa
bu sıtede master yapmak bayan.)
Başarılar o zaman. :)
eksik olma bayan.)
Beni var eden Yüce Yaratıcaya kulluk yapmak.
Yolun açık olsun o zaman.
Amin sağol.
Allah her varlığa nasip etsin.
@satanichead knk bizim amaç ne
okulun son haftası amerikaya gitmek :DDddd
ahahdahshahsahhah hayaller hayaller...
Senin bu soruyu sorma amacın ne? (:
İnsanların hayatlarındaki amaçlarını öğrenmek. :)
Peki bu sana ne katacak? (:
Kendimi farklı görüşlerle geliştirmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi severim. Ayrıca insanların benden daha büyük dertleri olduğunu, bu hayatta sadece acı çekenin ben olmadığımı görmek bana bencilliğin saçmalığını gösteriyor. İnsanlarla konuşup onlara yardımcı olmaya çalışmak, onlarla ortak noktalarda buluşmak beni rahatlatıyor. Peki sen niye bu kadar merak ettin? :)
Çünkü... ((:
nefes al nefes ver :)
Onu her canlı yapıyor birazda insana özgü olsa daha iyi olur herhalde. :)
nefes alırken düşünüyorum :)
Daha fazlasınıda yaparsın ben güveniyorum sana. :)
zorlamak istemiyorum kendimi :)
Peki madem o zaman nefes alırken kolay gelsin sana. :)
çok teşekkürler yorulursam size veririm nefesimi :)
Bir süreliğine ödünç verebilirsin anca, çünkü 2 kere nefes alıp vermek zor iş bende yorulurum. :)
oyyyy sende tembel çıktın iyimi:DDD
Yeri gelince yani biraz. :)
yaz bitti diye üzülüyorum :/
Ee yani insan üzülmez mi yaz bu sonuçta ama hep yaz olsaydı hiç bitmeseydi o zamanda bir anlamı olmazdı ne sevilirdi, ne de özlenirdi. :)
dimi tamam üzülmekten vazgeçtim şimdi :)
İyi o zaman ne güzel. :)
söz dinliyorum gördüğün gibi:)
Evet gördüm. :)
Ölmek için yasamak :)
Ölmek için yaşamana gerek yok zaten öleceksin önemli olan ölüm gelince nasıl bir hayat sürdüğün, çabala ve hayatını değerli kıl. :)
Değerli kılmak için güç kalmadı desem ? :)
O gücü sana verecek bir amaç bulacaksın eminim, belki aşk, belki bir kariyer hedefi, belki de başka bir amaç. Yeterki vazgeçme o gücü bulacaksın ben inanıyorum sende inan. :)
Tam o kariyerin kıyısından döndüm :(
Tekrar dene her şey ilk denemede olmaz özel ve güzel olan amaçlar hiç olmaz.
9 ay cabaladim her gün spor neyse kazandm yedekte kaldim
O zaman hayırlısı buymuş de ve geç. Çünkü eğer inancın varsa senden daha üstün olan yaratıcının senin hakkında kötü olacak yani hayırsız olan şeyi engellediğini anlarsın. Umutsuzluğa kapılma eğer o kadar çabalamana rağmen olmadıysa vardır bir sebebi. Belki de ileride olmadığı için daha çok sevineceksin. :)
Belkide daha iyi bir yerden kapı açtı demi Rabbim daha
Kesinlikle öyke şükret ve isterken hayırlısını iste. İşte o zaman olan şeylere gözü kapalı git olmayanlara da olmadıkları için sevin, yolun açık olsun. :)
Sağolun sizin de
gezıp yıyıp ıcıp uremek.
İnsan olduğunu hatırlatan hayatını anlamlandıran bir amacın olursa senin için daha iyi olur. Sonuçta o söylediklerini her canlı yapabiliyor.
dedıklerımı zaten ınsanlar yapıyor :)
Sadece insanlar değil tüm canlılar yapıyor. Düşünebilen varlıklar olarak onlardan biraz farkımızda olsun yani. :)
dusunebılmek ve bıraz fark :)
Düşünebiliyoruz ama sen sadece yiyp içip geziyormuşsun ben de düşünme yetenğin varken kullan onu dedim. :)
Gezecegim yiyecegim icecegim ve ureyecegim seyler icin yeterince dusunuyorum sen dusuncesiz mi gezior yemek yiorsn yoksa
Onlar düşünme yeteneğimin tamamını kapsayacak kadar özel şeyler değil. Ben yemek için yaşayanlardan değilim. Aksine yaşamak için yerim. Düşünecek daha özel ve güzel şeyler var.
insanlara yardımcı olmak
İnsanları önemsemen ne güzel umarım elinden geldiğince yaparsın bunu. :)
Yaşamak kısa ve öz.
Uzun yaşamanın taraftarı değilim ben de yaşadığım hayatın anlamlı olması daha önemli. Ama o bahsettiğin öz yaşamak insanın şekillendireceği anlamlandıracağı bir kelime. Ve en zorlarından. Umarım istediğin gibi bir hayat yaşarsın. :)
teşekkurler. Şöyle degıstırıyım. kısa ve öz yaşamak.
Sadece yaşamak
Önemli olan da zaten nasıl yaşadığın ne uğruna ne amaçla yaşadığın. Bu hayat senin hayatın sadece yaşamak için yaşayacak kadar basit değil.
Basit sen merak etme
Evlnmk iyi bı oyuncu olmk
Yolun açık olsun o zaman. :)
Hayattaki amacım başda rabbime iyi bir kul olmak
Allah yolunu açık etsin o zaman.
Allah razı olsun cümleten
iyi bir kul olup cennete girmek..
Allah yolunu açık etsin o zaman.
Senin amacin ne peki?
Üniversiteyi bitirip insanların sorunlarına elimden geldiğince çözümler bulmak. Ayrıca güzel bir aile kurup, insanlığa fayda sağlayacak çocuklar yetiştirmek. Herşeyden önce iyi bir insan olmak.
bir kız bulup dağa kaldırmak
Oldu başka?
orda onunla beraber olmak... internetin olmadığı bir dünyada
Okumak okumak okumak başka bişey yaptığımız yok
Başarılı olmak
facede seni arkadaş eklemek
Sınıfı geçmek. :D
Zengin olmak
İsminden hareketle öneride bulunmak pek olmaz ama yine de benden söylemesi para tek başına hiçbir halta yaramıyor.
Sen öyle san.
Para yaramıyor ne yarıyor mesela merak ettim
Ben para tek başına bir şeye yaramıyor dedim, onsuz olmaz ama tek başına paraylada olmaz malesef.
bu soruda en ıyı cevap secılmek
Benim amacımda en iyisini seçmek malesef o sen değilsin. :)
bir amacım bile yok mk
Bence var ama farkında değilsin, ilk önce onu bulmaya çalış sonrada onun için çabala. İnsan olmamızın bir anlamı olsun.
deneyeceğim. Teşekkürler.
Yemek Yemek
Az ye sonra bırakarsan pişman olursun.
Acısız ölmek dostum
Acısız ölmek için güzel yaşmak gerek.
Hayat adil degilken bu mumkun degil
Neye ve kime göre adil olmadığına karar veremezsin önemli olan hayatın sana ne getirdiği değil öneml olan senin ne için uğraştığındır. Ne yaşarsan yaşa geriye baktığında ben şunun için çabalamıştım diyebilmeli insan.
Kucuk kardesimle sarilip uyumak iyi cabaliyorum ama bosa
Neden?
Ayriyiz ve ben boyle adaleti sikiyim
Yaşadıklarım bana hep adaletin varlığını kanıtladı, haklısın dünya çoğu zaman adil bir yer değil. Ama sonradan hep tersine dönmeyi iyi beceriyor. Umarım en kısa zamanda kavuşursun kardeşine.
Insallah destegin icin tesekkur ederim.
Rica ederim. :)
Amacım yaşayıp ölmek
Yaşayan birine sor.
Yazabildiğine göre yaşıyorsun herhalde? O yüzden sana sorayım en iyisi ben.
burada açıklayamam kimseye fikir vermek istemiyorum :D
adam olmak:)
Adam olmak kavramı senin için ne ifade ediyor tam bilmiyorum, ama işin zor çok çabalaman gerek kolay gelsin. :)
bunlari soylemen icin beni taniman lazim:)
Amaçsızım ben
Sen de her insan gibi tek ve özelsin. Bu yüzden hayatını değerli kıl ve uğrunda çabalayacağın bir amaç edin kendine.
insan olabilmek
En zor iştir bu dünyada yapılabilecek, ama en mükemmelidir. O yüzden hiç vazgeçme ne yaşarsan yaşa vazgeçme. Yolun açık olsun. :)
Biliyorum eyvallah ;)
seks
O bir amaç değil ki istediğinde yapabileceğin ve herkesin yapabileceği bir şey, yüzden de çok ama çok basit.
herkes yapabiliyorsa neden ben daha yapamadım be gülüm
yaşlanınca ölmek
Bu bir amaç değil bunun için sen çabalayamazsın. Elinde olan bir şey de değil zaten. Bence kendin yön verebileceğin bir amacın olursa hayatın daha yaşanmaya değer.
olurmu ya erkenden ölürsem. yaşlanarak ölmekte zor onun için cabalamak gerekiyor.
Elinden geleni tabi ki yapmalısın ama ne kadar çabalasan da değiştiremezsin o yüzden değiştirebileceğin şeyler için çabala bence.
ışınlanarak dünyayı gezeyim o zaman
Herşeyin kolayı diyorsun. Kolay gelsin o zaman. :)
sanada kolay gelsın
bir bilsem :D
Bilmelisin ama, hayat senin hayatın ve bir amacın olmalı. :)
huzur huzur huzur
O bahsettiğin tek kelimeye ulaşmak için yapılması gereken o kadar çok şey var ki.
zaten bulamıyorsunda olmuyor
Yaşadığımız gezegene göre çok büyük bir istek bu, hem zaten huzuru bulmak bu kadar basit olsaydı insanların dünyaya gelme amacı da çok basit olmuş olurdu.
dünya ya sıkıntı çekmek ıcın gelmısız desene yanı ozaman huzuru aramayada gerek yok
Olmaz olur mu? Yaşadığımız hayat dünya insanlar sadece acı çekmek için yaratılacak kadar basit değil, olabilir mi sence? Ne senin ne de bir başkasının yaşadığı hayat bu kadar anlamsız değil. Önemli olan bizim ona anlam katacak şeyler yapmamız. Sen de herkes gibi tek ve özelsin, unutma. :)
özelım hatta yaratılışıma bakarsa su gunumuz dünyası dıs gorunuse bakıyorya mukemmelım ben goruns olarak ama nebıleyım hep umutsuz huzursuzum ben
Bahsettiğim özellik dış görünüşün değildi zaten. O konuda mükemmeli aramakda saçma olur, çünkü o kişiden kişiye değişen birşey. Ama sen gerçekten hayatını anlamlandıracak bir amacın olmadığı için böyle hissediyorsun. Eğer birşeyler için çabalarsan ve çabaladıkça da karşılığını alırsan bu zevki tadarsan umutsuzluktan da mutsuzluktan da kurtulacaksın. :)
yaşamak ağa..
Bende onu soruyorum nasıl yaşamak işte?
yaşadıgım gıbı yaşamak...
bir bilsem :)
Oo sen bilmeyeceksin de kim bilecek? :)
Baba olmak..
Umarım doğru insanı bulur bu görevi layıkıyla yerine getirirsin. Bulduysan da mutluluklar. :)
lo lo lo lokanta :D
Yemek için yaşama sadece yaşamak için ye. :)
bunu demek istedim. :)
www.vidivodo.com/.../172542
bir boh olmak
Umarım olursun.
aşık olmak :D
Umarım aradığın aşkı bulursun. :)
buldum zaten :D
Mutlulular o zaman. :)
eyeallah. D
Kaliteli yaşamak
Kaliteliden kastettiğon nedir? Yani kaliteli yaşamak her insana göre değişir.
Kalite standarti bellidir bilmeyen için değişir
O senin standarttın işte, belirlenmiş kaliteli bir hayat standardı yok henüz, olamazda zaten.
Birileri bunun için açıklama mi yapmalı biraz saksı çalıştır dürüstlük temizlik onur şeref haysiyet gurur duyarlılık sevgi saygı bunlara sahipsen kaliteli yapıyorsun demektir standart bu
İyi de herkes senin gibi düşünmek zorunda değil ki tabi ki söylediklerinde haklısın ama kimisine görede kaliteli yaşamak ömrü boyunca çalışmak bişeyler yapmaktır kimine görede zengin olup maddi anlamda istediklerine ulaşabilmektir yani herkes için bambaşkadır.
Ne kadar sorunlusun! cevabım bu işte. ne anlarsan, amma muhalefet oldun!
Cevabın teşekkürler o zaman.
Pişmiş aş kalkmış bacak
yok...
Veni vidi vici.
Her ne ise sanada başarılar o zaman. :)
Hic yakisti mi su cevap sana. Elinin altinda google gibi bir imkan var.
Aslında ne yalan söyliyim çok üşenmiştim ama şimdi baktım çok güzelmiş Sezar 3 kelime ile ne kadar da çok şey anlatmış.
Bak bir kac saniyeni verip ne guzel bisey ogrendin 😊
Aynen öyle o zaman sana teşekkür ederim. :)
Rica ederim 😊
Yok amacım filan.
Ne olacak peki böyle?
Ailem için yaşıyorum bilmem. -_-
O da bir amaç aslında ama kendi hayatın içinde birşeyler yap bence.
Hayırlısı.
Hayallerim
Onlara ulaşman dileğiyle.
Teşekkürler Türkiye :)
Roma'yı yakmak
sen :)
Sen söylersen ben de cevap vericem sana. :)
Amaç yaşamak
Bende onu soruyorum amaç nasıl yaşamak?
Kariyer
Kolay gelsin.
Sanada
Hic bir amacim yok
Hayatın anlamlandıracağın kadar değerli, ve kendine bir amaç edinip onu yaşamaya değee kıl.
Yok ya bosluktayim
Mutlaka bulursun, umudunu kaybetme. Unutma sen bir tanesin ve evrene verecek çok pozitif enerjin var. Özel olduğunu unutma. :)
İyi bir kul olmak
Yolun açık olsun.
ölmek
Herkesin ilerdeki amacı o
Bunu bir amaç olmasına gerek yok ki. Sen zaten öleceksin. Önemli olan ölene kadar yaşadığın hayat. Öyle şeyler yap ki he, hayatını hemde ruhunu özel kıl. Bunu yapmazsan yaşadığın hayatın hiçbir anlamı olmaz ve bir kereliğine geldiğin bu hayat anlamsız bir şekilde akar gider. Yani yazık olur. Kendinede hayatına da yazık etme.
rap sanatçısı olmak
Yolun açık olsun başarılar. :)
eyw :)