Aşk falan istemiyorum. sadece görücü usulu olsun. olsun ve bitsin. ama annemn çevresi yok ne yapmalıyım arkadşlar
Cevabın nedir?
görücü usulu evlenmek istiyorsun oylemi... tamam şöyle yap giyin süslen çık balkona güzelce çamaşır ser boyunu posunu gorsun konu komşu.. annen komşularla tanışsın kahveye cagırsın vesaire vesaire. kendini pazardan mal alınırmış gibi tezgaha çıkart. Vitrin güzel olsun. Sonra bir tanıdık elbet ister ogluna. sonra nişan düğün derken oh evlendin. Sonra ne mi oluro adamı hiç tanımadıgın için huyunu suyunu bilmedigin için anlaşmazlık olur. kendini rahat hissetmezsin. o da seni tanımadıgı için görücü usulu oldugu için aldı ya seni artık istedigini yapar mantıgıyla seni evde tutar çıkar dışarı hayatını yaşar sende evde bulaşık yıka çamaşır ser temizlik yap. akşam yemegini de unutma ha. Sonra çocuk yap geçsin bir kaç yıl bir de görki kocan seni aldatıor. sesmi çıkardın bigüzel de dayak ye. sonra otur aklına gelsin deki ben bu sitede gorucu usulu evlenmek istiorm yazmşm zten salakmışım şimdi hem salak hem de zavallıyım! Umarım anlamışsındır demek istedigmi
06 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var ben üni mezunuyum. iyi bir işe de sahibim. öküzle insanı ayırt edemicek kadar saf olduğumu düşünmüyorum. !
- +1 yıl
kendin tanımadan yaptıgın evlilikte istersen harvard mezunu ol gene dediklerim olur. benim teyzem otomotiv muhendisi odtü mezunu atatürkcü modern guzel bir kkızdı. şimdi tarikatçı türbanlı ve geri kafalı bir kadın. Yaşayınca anlarsın. boşuna atarlanma. Psikologla görüş istersen sağlıksız bişey istedigini soyleyecek sana
Soran+1 yılneden kiminle evlendi. görücü usulumuydü
Soran+1 yılkötüymüş. boşanamadı sonrada dimi. s
En İyi Cevaplar
+1 yılakrabalara bırak işi onlar kesin bulur bir tane.. Zaten büyüklerle iyi anlaşırsan hemen başlarlar -sen benim gelinim olsanalara
02 Yorumla
Soran+1 yıluff bizim akrabalrı hiç sevmemki :) ölseler mezarına gtmem :)
- +1 yıl
çok zor bence görücü usulü.. herkes aşık olmak ister bence.. illa istiyorsan modernleşmenin az olduğu bir yerde yaşamalısın.. eski usullerin devam ettiği yerler
Annene veya arkadaşlarına söyleyebilirsim annen hiç mi günlere katılmıyor çarşı pazarda hiç mi kimseyi tanımıyor? ya da babanın kulağına gitmiştir. Biz arıyoruz bulamıyoruz vaybe kızlarda arıyor bulamıyor muş :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim aradgımı kimse bilmioyrki
Karşı değilim. Olabilir aslında, ama ne gibi zorlukları olabilir orası tartışılır.
https://i.hizliresim.com/AYq3Dr.jpg02 Yorumla
Soran+1 yıldüz adam samiyi ilk kez haklı buluyorum :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörücü usulü deyince insanlar birbirini görmeden, tanımadan evleniyor ambiansı mı oluşuyor nedir bu? Kalpleri birbirine ısındıran Allah'tır. Hevesleri hevaları aşkla karıştırmayın!
16 Yorumla
Soran+1 yılyani tanıma süreci oluyor bncede
Cevap sahibi+1 yılBir mesleğin var mı ve icra ediyor musun? Hani bir göz gerdirdim cevapları sen birilerine kızıp fevri kararlar almaya yatkın duruyorsun. Bu ailen ya da sevgilin mi
Soran+1 yılbirine sadece kızıp evlenicek gibide değil ama aşık olduğu için evlenicek gibide değil. dedğim gibi sadece aşk meşk istemiyorumn
Cevap sahibi+1 yılAşkta meşkte olur evlenmek istiyorsan bundan kaçamazsın. Farkı bunu helal yoldan halletmiş olursun o kadar. Tanıdığınız akrabalarınız falan yok mu?
Soran+1 yılyok ki olsa bile ben onları sevmiyorum. onlar cennete sokcam dese gitmem
Cevap sahibi+1 yılHm senin arkadaş çevren peki. Arkadaşlarına söyleyebilirsin bunu.
Biraz yorumlara baktım anladığım kadarıyla bir sıkıntı yaşamışsınız ve birini kırgınsınız. Evliliği kurtuluş yolu olarak görmeyin. Bence bu konuyu biraz düşünmelisiniz ya da ailenize bahsetmelisiniz...
00 YorumlaDiğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Olsun bitsin derken? bir aşk acısı yaşayıp bu düşünceye girme de
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın o yüzden. ama tek çare bu
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşkta kazık yediğin için yapıyorsun sanırım, sen niyetini belli et evlenmek isteyen çok olur. Seni bu kadar kızdıran aşkı kaç yaşında yaşadın merak ettim.
02 Yorumla
Soran+1 yılyaşla ne alaksı var
- +1 yıl
Yaşın küçük ve olay taze ise, öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü hatırlamanı öneririm.
+1 yılyara taze iken yapma derim. biraz sakinleşsin ve ondan sonra karar ver. böyle bir durumda iyi karar veremezsin
00 Yorumla- Diğer konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılannen yoksa teyzen, halan, yengen de mi yok. Elbet bulursun birini. Hiç olmadı illa bayan olmasına gerek yok, saygı sınırları çevresinde babandan yardım iste. O da yapabilir bu işi neden olmasın.
00 Yorumla
+1 yılEski usul her zaman ise yarar evliliklerin geneli boyle olmustur tavsiyelerle ve uzun vadede etkilidir cevre genis degilse niyetinu belli etsin annen agirdan alarak saga sola zarf atsin kizim var evlilik vs gibi cumleler kurarak
00 Yorumlaevlendikten sonra pişmanlıklar oluşur. ne kadar çirkin olursan ol seninde kaderinde biri var. doğru insan için çabala.
018 Yorumla
Soran+1 yıll*n ne çirkini manyakmısn :) bir foto atarım dibin düşer sinrlendirme beni :) çirkinlikle alakası yok bu işin
Soran+1 yılneden öyle diyorsun. aşk yaşayıp bıraktıklarımz sence dahamı iyiydi? bilakis onlar daha kötymüş
- +1 yıl
diyelimki görücü usulü evlendiniz. kişilik ve karekterini anlamdınız. sizi hergün dövdü kemiklerinizi kırdı. bu seferde kurtarın beni diyeceksiniz. iyi bir eş bulmak için tanımak gerekir. tanımadan tipe bakarak evlenmek size zarar verir daha sonra çocuk olur sonsuza kadar mutsuzlük yaşamaya devam edersiniz. ailemden biliyorum. mutsuz aile mutsuz cocuklar
Soran+1 yılgörücü usulu için gelenler yakışklı değildir genelde. ki dövme şiddet falan nişanlıykende belli olur zaten bence
- +1 yıl
bilemezsiniz. nişanlı iken erkek kendini pek belli etmez. davranış şekilleri sürekli olarak sizin menfatinize çalışır. arkadaş iken erkek duygularını davranış şekillerini daha etkin kullanır. konuşma tarzları ve hitap şekliyle insanları tanırsınız. nasıl karekter özellikte bilirsiniz.
Soran+1 yılhaklısınz çok doğru. çok çok iyi bir insan olması lazm o da zor bulunur
Soran+1 yılteşekkür ederim sağolun önerinz için
Soran+1 yılben kendm büyümemişimki :)
Soran+1 yılzaten tipsiz dedğin insanlada çıktım. ama öküzün tekiydi
Soran+1 yılbenmi yanaşayım sence onlarmı gelsin?
Soran+1 yılgözlerini takip edenn önemli bir şey
+1 yılanlaşabilirsek evlenelim tanışalım görücü usulu evlenmiş oluruz ben ciddiyim
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadı Skype'de görüşelim, belki görüp beğenir, evleniriz falan :s. s
00 Yorumla Esra Erol a çık nefes alsın yeter de o seni evlendirir :)
20 Yorumlacanın yanmış belli sen şimdilik boşver alışverişe falan çık bol bol çikolata ye sonra düzelir
07 Yorumla
Soran+1 yılşirin çocuksn inş :)
Soran+1 yıl:))))))
- +1 yıl
Hiçbir zaman gülümsemekten vazgeçme, üzgün olduğunda bile... gülüşüne kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin. (Gabo)
https://www.youtube.com/watch?v=oxOJfZbIeVk
Soran+1 yılvideo açılmıyor ama söz güzelmiş.
- +1 yıl
Ibrahim tatlises buda gecer
https://www.youtube.com/watch?v=kR9i0yMK57g
Soran+1 yıliyi :)
+1 yıl"Ve zamanı geldiğinde, - Rabbin sana (kalbindekini) verecek, seni hoşnut kılacak.." - Duha Sûresi Ayet/5
Dua Et RAbbim Verecektir inşALLAH :)10 Yorumla
+1 yılBenim sevdiğim var ama soyleyemiyorum annemde bir yandan kız bakıyor görücü usülü arada kalmış durumdayım
07 Yorumla
Soran+1 yılkıza söylesene sevdgni
- +1 yıl
Daha önce buradada anltamıştım kızın patronuyum ve kız benden biraz küçük olmayacak gibi... görücü usulü evlenecem heralde
Soran+1 yılnee elemanınamı aşık oldun. nasıl oldu anlatsna
- +1 yıl
Anlatacam ama bir iki saat sonra müsait olurum
Soran+1 yıltamam kib
- +1 yıl
Ben 3 sene önce kızla tanıştım benim çalıştığım atölyede işe başladı o zamanlar pek ilgimi çekmemişti 1 sene önce çalıştığım atölyeyi abim ben ve kardeşim devraldık çalışan elemanlar artık bizim elemanımız oldu aşağ yukarı 8-9 aydır kızdan çok etkilendim bunu ona çaktırmaya çalışıyorum gözlerinin içine uzun uzun bakıyorum belkide anlamıştır... söylemeyi çok düşündüm ama kızın yaşının 17 olduğunu öğrendim ama nerden baksan 19- 20 gösteriyor ben de 25 yaşındayım hem bu yüzden hemde işi bırakıp gider diye çok korkuyorum söyleyemiyorum... yaşının küçük olması nedeniyle unutmak istedim olmadı gönül verdik birkere...
Soran+1 yıl3 senedir kıza ilgi duymadn da şimdi mi duymaya başladın çok ilginçmiş
+1 yılGörücü bekliyorsun ama bekleme bir ömür pişman olma
00 Yorumla
+1 yılbende bekliyorum öyle birini nolcak bizim halımız :)
00 Yorumla
+1 yılsevmeden ve beğenmeden evlenirsen, ilerde hoşuna giden biri çıktığında aldatırsın.
00 Yorumlabul bir tane yakışıklı evlen tüm kızların hayalindeki erkekler ztn.
01 Yorumla
Soran+1 yıldirek evlenmezki :)
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayırdır neden mantık evliligi dusunuyorsun sütten ağzinmi yandi yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle oldu
- +1 yıl
Biz bu saclari degirmende agartmadik ama sen yine yankis yoldasin kendinede karsindakinede mutsuzluktan baska birsey getirmez bu sekikde evlenmen
Bu sitede bunu isteyen bir çok insan var kanka bulursun buradan birisini gizli olmasan mesaj yağmaya başlardı şimdi sana
00 YorumlaEvlendiğin insana aşık olmayı dene daha güzel olmaz mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılevlendikten sonramı aşık olayım
Soran+1 yılyanibnde öyle düşünüyorum. en azından tripti kıskançlıktı ergnelikti falan filan olmaz
Soran+1 yılbakalım zman ne gösterick..
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de arıyorum ama arayınca kabul bulunmuyor olmuyor işte. Görücü de olsa beğenmezler felan :( aceleye getirme evleneceğin diye , Hayırlısı ne ise olsun. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
014 Yorumla
Soran+1 yılbeni begenmicek adam daha anasının karnından doğmadı
Cevap sahibi+1 yılo beğenir sen beğenmezsin. o bahane işte. Hem fiziksel olarak iyisindir belki ama karakter olarak nasılsın? O yakışıklı ama huyu nasıl? Ya da baktın yakışıklı değil hemen elektrik alamadım mı dersin yoksa diğer özelliklerinden ötürü bir şans verir misin? (genelleme yapıyorum şahsına değil)
Soran+1 yılzaten şahsına algılamadm. genç olsun ve giyim olarak tarzı falan olsa spor giyse mesela makul.
Cevap sahibi+1 yılgenç derken aranızda kaç yaş fark olmalı max. bu yaş olamlı dediğin bir sınırın var mı? Şöyle işi olmalı gelir durumu böyle olmalı boyu şöyle, vs vs gibi
Soran+1 yılayda 3-5 bin kazansa kötü olmaz tabi :) ben 1600 alıyorum:)
Cevap sahibi+1 yılama olmazsa olmasız değil herhalde :) Olmazsa olmazın nedir? Yaş senden küçük biri olabilir mi? Ya da en fazla kaç yaş büyük? Tip ne kadar önemli? Bunlarda önemli :)
Soran+1 yılmeslek önemli aslında ya. ne bliyim işten çıktığı zaman aylarca iş bulamadan gezmesni istemem. okumuş olması gerek
Cevap sahibi+1 yıltipi nasıl olmalı? Senden kısa birisi olur mu? Uzun mu olmalı şişman/zayıf olur mu illaki atletik mi olmalı? Bir gülümseme kalpten dokunuş yetmez mi illaki yakışıklı mı olmalı? :)
Soran+1 yılkaslı olmalı ama şişko olmamalı :) en az 1.75 falan olsun bari :)
Cevap sahibi+1 yılşişman değilim ama; boyu ve kası tutturamadık desene :)))
Allah gönlüne göre hayırlı bir eş versin.
Soran+1 yılbir dakka 1.70 misn yoksa :)
Cevap sahibi+1 yılmaalesef biraz daha kısa olmaz mı şimdi? :)))
Cevap sahibi+1 yılen azından diye cevap verebilirdin kırıldım sana :))
Cevap sahibi+1 yılen azından olmaz diye cevap verebilirdin kırıldım sana :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiyecek birşey bulamıyorum.
geri kafalılık ve cahillikten başka birşey değil.05 Yorumla
Soran+1 yılvar heralde bir sebebimz !!!
Cevap sahibi+1 yılNeymiş sebebin.
Soran+1 yılaşık olmak istememem.
Cevap sahibi+1 yılneyse kardeş.
sacma bir görüş açın varmış sana yardımcı olamıyacam kb.
cahilce hareket ediyorsun.
Soran+1 yılönerin ne
bütün evleri dolaş oğlunuz var mı evlenicek de görürler seni ama çirkinsen sakın gitme
01 Yorumla
Soran+1 yılallahtan güzelim :)
aklini basina topla gorucu usulumu kaldi artik evlilik bu cocuk oyuncagi deyil bidaha dusun bence bu konuyu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilemin ısrarı ile sağa sola baktım 1-2 yere gittik görücü usulü daha zor emin ol :)
07 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) ciddmsn niye zor :)
Cevap sahibi+1 yılkız evet dese ailesi yok diyor ailesi evet dese kız yok diyor o zaman bir kaç kişinin arasında kalmış oluyorsun.
Soran+1 yıle ailesi istemese seni çağırmazlardki ama
Cevap sahibi+1 yılburada bir sorulur aile gider konuşur geri gelir sonra kızın ailesi 1 hafta süre ister araştırmak için 1 hafta sonra da gelin gelmeyin diye muhabbeti olur kızla konuşturulur vs vs. İlk gittiğimde evin var mı o işle geçiniyormusun diye sormuştu kız bende mantıklıca anlattım okucam filan fişman. Boş iş bunlar evlenmek zorunda değilim gezer tozarım o kadar çok basit kız varki onlarla takılırım.
Soran+1 yıle mesleğin yoksa zaten evlenemzsnki
Cevap sahibi+1 yılYoo mesleğim var kendime ait iş yerim var memurlardan rahatım ve daha iyi kazanıyorum. Yaa kız milleti konuşuyor işte biriyle yok dedirtiyor evet diyenlerinde ailesi olmaz şudur budur diyor ha bende diyorumki çokta tınnnn.
Soran+1 yılsalla :)
+1 yılMahallenin kodomanlarına haber sal onlar sana birini bulurlar
00 Yorumlagel ben seni evlendireyim resim at bana beğenen olursa ayarlarız ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel bana ananla anam tanışsın karım olasan gizli hatun
00 YorumlaSaçmalama ya aşksız olur mu hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılolur cnm. herşey aşk değil
Benimkileri sana gönderim, ver adresini:)))
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D km buldu onları :)
Soran+1 yılnasıl yani :)
Ailene soylemen yeterli olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılben evlenmek istiyorummu dicem ya. s
Niye kimse seni istemiyor mu
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya saçmalma. aşk yaşamak istemiyorum artık. direk evlenmek istiyorum çnkü.
Soran+1 yılewt doğrudur. çok kızgınım. şu an biri evlenme teklifi etse direk evlenirim o derece. zamnında kabul etmedğime pişmanm
Soran+1 yılönemli bişe değil. sadece evlenip gdersem herşey daha iyi olucak bütün stres skıntı gidicek gibi ama işte aşk olmasada sevmek lazm iyi kalpli olması lazm
Soran+1 yılhaklısın. ama görücü usulundede 3-5 ay tanıma süreci oluyor
- +1 yıl
O zaman bu sana gelsin moralin de düzelir:)
https://m.youtube.com/watch?v=flV25Uf9yxg
Adres ver seni gelip alicaz
10 YorumlaDiğer konusunda 946 cevap paylaştı. Abime istiyelim seni.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) tatlı kız
Gorucunun gelmesini bekle :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılGör beni usulüne göre evlenelim ;)
00 Yorumla sacmalama bence bakarv dur daha ıyı arkadasım :)
00 Yorumla
+1 yılTroll oldugunu bukadar belli etme ya!!
07 Yorumla
Soran+1 yılne trollü be manyakmsn
- +1 yıl
Hangi kız gorucu usulu ile evlenmek ister. Butun kizlar ask evliligi ister. Sen sadece soru sormak icin sormussun seninde bole sacma bir dusuncen yok.
Soran+1 yılartık var
- +1 yıl
Tamam ozaman gel benimle evlen beni tanimadan kabul ediyormusun?
Soran+1 yıltabiki hayırr
- +1 yıl
Gorucu usulude bole degilmi tanimadan adamin birisiyle evleniyorsun?
Soran+1 yılhayır 5-6 ay tanıosn
ne cıkarsa bahtıma dıyor kız
01 Yorumla
Soran+1 yılbidaha aşık olmak istemiyorum napim ya.
Annee düğünlere git.
emin ol kısmetin açılır.00 Yorumla- Diğer konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBende tam aksini istiyorum :/
00 Yorumla
+1 yılKim gelirse gelsin kabul etcenmi
03 Yorumla
Soran+1 yılsakat kör olmadığı sürece
- +1 yıl
Evde kalmak zor tabi :)
Soran+1 yıl21 yşındayım ne kalması ya
Önce iste.
Sonra etrafına bak.00 Yorumlaanana soyle sana erkek bulur
00 Yorumlayanlışsın... pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılgel ben sana bulum bı tane
00 YorumlaAkrabaların bulabilirler
00 Yorumlaadres ver geliyim istiyim seni:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradan bir talibin çıkarsa dikkat et :)
04 Yorumla
Soran+1 yılçıktı zaten :) ama sanal ciddye alınmaz :)
Cevap sahibi+1 yılYine de belli olmaz ama ne kadar ciddi bilemezsin.
Soran+1 yılzannetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTabi bir şey diyemem.
+1 yılIerde mitsuz olursun bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomşularına söyle bulurlar birilerini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldua ve sabır kardeşim. başka ne yapabilirsin ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde annemin cevresi yok kız bulamıyo :(((
017 Yorumla
Soran+1 yılçözümünz nee
Cevap sahibi+1 yılsen beklicen bende armaya devam edicem :(( boş bir arama
Cevap sahibi+1 yılben gelimmi sana :)
Soran+1 yıl:)) come on :)
Cevap sahibi+1 yılok lets go where are u? city?
Soran+1 yılistanbull :)
Cevap sahibi+1 yılgenemi İstanbul aslen neresi
Soran+1 yılo da İstanbul
Cevap sahibi+1 yılana baba İstanbul yani öylemi? orda oaydım gelirdim sana görücü burdan ailemi kalkıp oraya götürememem ya :)
Soran+1 yıl:)) götürmee:)
Cevap sahibi+1 yılnası isticem seni o zaman :)) yaşın kaç senin hem :)
Soran+1 yıl21 :)
Cevap sahibi+1 yılne güzelmiş iyide senin okul falan yok mu
Soran+1 yılyeni mezun :)
Cevap sahibi+1 yılneden böyle bişey istiyosun
Soran+1 yılcanım öyle istiyor.
Cevap sahibi+1 yılbence canla alakası yok varbişey bence
+1 yılBana bir mesaj at bakalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnerde eviniz Elimde Çikolatalarla bekliyom bak :P
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdres ver gelelim panpa. :D
00 Yorumla