Hırs icin evlenirsem sonra pisman olur muyum?

Lisede tanıdığım bir çocuk vardı çocuk benden hoşlanıyordu lisedeyken ve çok belli ediyordu ben bunu biliyordum ama çaktırmıyordum sonra işte üniversiteye geçtik baktım aynı üniversitedeyiz ben tıp fakültesindeyim o mühendislikte kampüsde çok büyük değildi karşılaşıyorduk orada daha yeni gittiğimiz için tanıdığımız çok kişi yok beraber takıldık bir süre boyunca bayağı bir yakın olduk samimi olduk sonra 2. yıla geçtiğimiz zaman bana olan hislerini açıkladı ben de dedim ben ben de senden hoşlanıyorum falan filan sonra biz sevgili olmaya karar verdik bayağı uzun zaman çıktık o universiteyi bitirdi benim bitirmeme daha 2 yıl vardı dedi ki nişanlanalım ben de dedim tamam üniversiteyi bitirince de evleniriz dedim nişanlanalım nişanlandık biz benden o sırada hoşlanan bir çocuk vardı çocuk da diyemem benden bayağı bir büyük yaşı bir 10 yaş falan büyük sanırım ve gerçekten hani Dalyan gibi derler ya tam olarak o yani çok yakışıklı zengin de bir çocuk hani boyu pusu kalıbı falan da yerinde bana takıntılı olmuş durumda peşimi bırakmıyor akraba bir de sürekli her yerde karşılaşıyoruz denk geliyoruz bana fena kafayi kafayı takmış ama ben sevgilimi seviyordum ondan hoşlanmıyordum istemiyordum çünkü çocuğu çok seviyordum biz nişanlandık nişanlandığımız gün bu çocuk geldi nişanı bastı nişanlımı vurdu bunun üzerine nişanlımın ailesi bana düşman oldular hani beni istemiyorlardı artık öncesinden çok severlerdi beni ama artık beni istemediklerini söylüyorlardı hani nişanlımda beni sevdiği için diyordu hayır işte nişanı falan atmam seviyorum falan ama bir şekilde öyle böyle çocuğun aklını bulandırdılar bana karşı soğuttular nişanı attı çocuk ve ve sonrasında beni seven adam ben hala istiyorum senin herseyine kabulum gel benimle evlen dedi ben de o nişana attığı için bunu yapmayı düşündüm bir ara ama sonra dedim ki hani biraz daha düşüneyim ben hala düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
Hırs icin evlenirsem sonra pisman olur muyum?